Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

Kratom Borneo Red plus powder & extract

ARI-002945 Sacred Plants

size:

style:

€ 12,50 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002945

Kratom is een zeer geliefde boom uit Zuidoost-Azië. De botanische naam is Mitragyna speciosa. Kratom behoort tot dezelfde familie als de koffieboom (Rubiaceae).

Kratom Borneo Red Pluis is een geweldig mengsel van zeer fijne rood-geaderde bladeren uit Borneo met een evenredig deel Bali-bladeren (3:1 extract.) Het beste van beide soorten komt zo naar voren.

Dit is een zeer fijn wateroplosbaar poeder (200 micron) waardoor het eenvoudig is te gebruiken als thee.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot een milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Kratom Borneo Red plus powder & extract Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Borneo Red plus powder & extract"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.