Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa)

ARI-003007 Herbs of the Gods

size:

style:

€ 32,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-003007

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de weelderige regenwouden van Zuidoost-Azië, met name in Thailand en Maleisië. De grote ovale bladeren groeien aan tropische bomen die vaak meer dan 15 meter lang worden. Er zijn veel verschillende alkaloïden geïdentificeerd in Kratom kruid, maar de stof mitragynine is de meest belangrijke en veroorzaakt de kenmerkende, paradoxale werking; het ontspant en stimuleert tegelijkertijd.

De naam Maeng Da kan vertaald worden als 'pimp grade' (pooier kwaliteit). Dit is hoogwaardige kratom die met de hand geselecteerd wordt in Thailand voor de sterke werking. De geur is krachtig en de bladeren zijn donkergroen van kleur.

Kratom Maeng Da effecten

De voornaamste effecten zijn stimulering, euforie en ontspanning. Lagere doseringen zouden meer stimulerend werken terwijl bij hogere hoeveelheden de dromerige, ontspannende kant meer naar voren komt. Er wordt tevens gemeld dat Kratom een licht afrodiserende werking kent.

Van de verschillende soorten is Kratom van Thailand degene met de sterkste energizer werking. Maeng Da kan gezien worden als een hoge kwaliteit Thai soort en is zodoende de meest sterke Kratom die wij op dit moment bieden.

Effecten zijn binnen 10 minuten te voelen en houden enkele uren aan.

Maeng Da Kratom klaarmaken en consumeren

Er zijn verschillende manieren om kratom te consumeren. Traditioneel werden de kratombladeren vaak gekauwd of vermalen en opgegeten, doorgaans met een kopje warm water, thee of koffie erbij. Het kratom poeder kan ook gebruikt worden in een milkshake of met honing voor extra smaak. Van de bladeren kan een thee gezet worden of er kan een hars extract gemaakt worden. Dit doe je door de bladeren geruime tijd in water te laten koken. Vervolgens laten inkoken tot er een soort gom overblijft. Dit kan je samenpersen tot een klein balletje.

Aanbevolen dosering 1 tot 2 gram.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je de kratom encyclopedie pagina raadplegen of de website www.kratom.nl bezoeken.

Waarschuwing

Neemt niet deel aan het verkeer en onderneem geen andere activiteiten die de volle aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Fragen und Antworten meer

Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.