Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

VapCap M 2020 Coloured

108338 DynaVap

€ 92,00 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 108338

Breng wat kleur in je leven met de hypnotiserende VapCap M 2020 Coloured vaporizer. De geweldige VapCap M 2020 is nu verkrijgbaar in drie gekleurde versies die bij verhitting magische effecten laten zien.

DynaVap VapCap M 2020 Kleuren

PhantoM - De stoere PhantoM is nu verkrijgbaar als M 2020. De meest duurzame roestvrijstalen M gaat een leven lang mee. Deze keer is de PhantoM voorzien van een mysterieuze blauwe tint die tijdens het verwarmen opkomt.

RosiuM - De RosiuM is een oogverblindende roze versie van de VapCap M 2020. Als je de vaporizer een beetje oververhit, verschijnen er subtiele gradiënten in het uiteinde en de stem.  

AzuriuM - De blauwe AzuriuM is de meest delicate van de drie kleuren, maar verbergt ook een verbazingwekkend assortiment aan kleurverlopen als je de vaporizer oververhit.

Wat maakt de VapCap M 2002 anders?

Captive cap. Valt de dop van je VapCap? Al je wiet op de vloer. Iedereen lachen. Dat is nu verleden tijd dankzij de captive cap. Twee inkepingen zorgen ervoor dat de dop altijd op zijn plaats blijft zitten. Je kunt de dop eenvoudig verwijderen met de magneet op de Dynastash of Inductieverwarmer.

Lekkere grip. De grip van de gekleurede 2020 M heeft diepere groeven die het draaien tijdens de verhitting nog makkelijker maken.

Dubbel klapgat. Het klapgat is gesplitst om je nog meer opties te geven, voor een zware en zachte damp maar ook voor een draaiende luchtstroom wanneer je een opening afdekt.

Taps toelopend mondstuk. Het mondstuk van de VapCap M 2020 is taps toelopend voor 10 mm aansluitingen van een waterpijp. Een combinatie die je moet uitproberen.

Mondstuk groef. Er is een groef in het mondstuk aangebracht. Dit zal helpen om de condensor na het schoonmaken correct te plaatsen.

Verstelbare bowl. Hou je van het vapen van kleine hoeveelheden wiet? De verstelbare bowl is nu beschikbaar voor de M 2020 Coloured. Met een lichte druk kan de grootte van de kom worden aangepast.

Recyclebare verpakking. De VapCap M 2020 wordt geleverd in een 100% recyclebare kartonnen verpakking.

Eigenschappen van de VapCap 'M' 2020 Coloured

Midsectie: Roestvrij staal
Condensator: Standaard
Mondstuk: Roestvrij staal
Totale lengte: 92 mm

VapCap M 2020 Coloured  gebruiksaanwijzing

  1. De VapCap M 2020 is zeer eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar de kleine metalen dop te verwijderen en de VapCap met wiet of hasj te vullen.
  2. Sluit de dop weer
  3. Zet de warmtebron op de zijkant van de dop, terwijl je draait en totdat je de klik voelt of hoort.
  4. Als hij klikt, is de VapCap klaar voor gebruik.
  5. Inhaleer en geniet!
  6. Wanneer de VapCap is afgekoeld, zal deze nog een keer klikken.
Fragen und Antworten meer

VapCap M 2020 Coloured Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "VapCap M 2020 Coloured"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.