Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1

ARI-004455 Sacred Plants

size:

style:

€ 34,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-004455

Op het gebied van kratom is dit het beste wat je kunt vinden. De Maeng Da tinctuur wordt geproduceerd door een geavanceerd hoog frequentie resonantie extractieproces. Hoog rendement (koud) extractie is zonder gebruik van oplosmiddelen gemaakt.  Alleen de bladeren van de beste Maeng Da worden geëxtraheerd voor deze pure en krachtige vloeistof.

De vloeistof van Sacred Plants beschikt over het volle spectrum van alkaloïden met een 3:1 ratio, wat neerkomt op een extract van 15 gram bladeren in een oplossing van 5 ml.

Het wordt door de kratom-experts van Azarius omschreven als "echt heel goed." Probeer nu de volle kratom-ervaring uit!

Effecten

Effecten zijn vijf tot tien minuten na inname waarneembaar en houden enkele uren aan. Kratom heeft zowel stimulerende als een rustgevende kwaliteiten. Sommige bronnen stellen dat het in lage doses stimulerend werkt, en kalmerend in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief met een sterke drang tot werken.

Als je kratom voor de eerste keer gebruikt kan het soms gebeuren dat je hersens nog niet weten hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof. Daarom kan bij de eerste paar keer alleen een licht effect optreden totdat de receptoren van de hersenen door hebben hoe ze het moeten verwerken.

Gebruik

Kratom tinctuur Maeng Da 5 ml bevat 3 doses en kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water of een milkshake.)

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen. Alcoholpercenatage: 20%

Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met sterke MAO-remmers.

Links

Wil je meer te weten komen over deze interessante plant, bezoek dan www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.