Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Passiebloem (Passiflora incarnata)

ARI-004467 Herbs of the Gods

size:

style:

€ 6,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-004467

De passiebloem (Passiflora incarnata) komt van nature in Azië en Noord-Amerika voor, maar wordt tegenwoordig overal gecultiveerd. De plant heeft grote, opvallende witte bloemen met een paarse, blauwe of roze kroon. De belangrijkste bestanddelen zijn harmine en harmaline.

Effecten

Passiebloem heeft een algemeen rustgevend effect. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om dieper en beter te kunnen slapen. Het werkt ook ontspannend bij angst en emotionele zorgen.

In grotere hoeveelheden is het licht hallucinogeen. Het wordt soms gecombineerd met paddo's om de intensiteit van de trip te verhogen.

Passiebloem gebruik

Passiebloem kan gebruikt worden in combinatie met andere kruiden, zoals damiana, lobelia, glidkruid (skullcap) en hop (Humulus lupus).
Passiebloem kan als thee gedronken worden. Gebruik 2 gram per 150 ml heet water en laat dit een half uur trekken. Deze thee kan drie tot vier keer per dag gedronken worden.

Voor een krachtig en onmiddellijk effect kun je ook 10 tot 20 gram in één keer nemen. Houd bij een dergelijke dosering rekening met de wenken die gelden voor MAO-remmers.

Los voor het gebruik van het poeder 1 theelepel op in een glas sap of water. Het poeder is ook gemakkelijk in te nemen met een schaaltje yoghurt of vla. 
Houd er rekening mee dat het gebruik van poeder in grotere hoeveelheden een licht hallucinogeen effect kan hebben.

Waarschuwing

Passiebloem is een milde MAO-remmer. Wanneer je het met bepaalde psychoactieve middelen en etenswaren combineert, kan dit hoofdpijn en misselijkheid ten gevolg hebben. In grotere hoeveelheden kan het zeer gevaarlijk zijn! Kijk op onze MAO-remmer pagina voor een lijst met producten die vermeden moeten worden in combinatie met sterke MAO-remmers.

Fragen und Antworten meer

Passiebloem (Passiflora incarnata) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Passiebloem (Passiflora incarnata)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.