Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Thai extract 15x

ARI-004461 Herbs of the Gods

size:

style:

€ 14,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-004461

15x extract van hoogwaardige Thaise kratom bladeren. Slechts 1 gram staat gelijk aan 15 gram bladeren. Het sterkste extract dat er te vinden is!! 

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de regenwouden van Zuidoost Azië. Het is een grote boom die 15 meter hoog kan worden. Het blad bevat meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine (66%) de belangrijkste is.Kratom werd voor het verbod in Thailand ook gebruikt in verschillende Aziatische gerechten.

 


Kratom wordt wel gebruikt als substituut van opium, en is in staat de onthoudingsverschijnselen van opiaten te onderdrukken. Kratom wordt ook wel gebruikt om de duur en intensiteit van seks te verlengen, omdat de bladeren in een lage dosering een stimulerende werking kunnen hebben.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaïne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend. De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken. Sommige mensen gebruiken kratom om de effecten van cannabis te versterken.

Gebruik

Thaise kratom bladeren zijn werkzaam vanaf 1 gram. Omdat dit een 15x extract is, heb je iets minder dan een halve gram nodig voor een lichte ervaring. Gebruik 0,2 tot 0,6 gram voor een normale high of meer dan 0,6 gram voor zeer sterke effecten. Het kan gemengd worden met alle vloeistoffeen (bijvoorbeeld warm water, sap of een milkshake).

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met sterke MAO-remmers.

Links

Bezoek voor meer informatie over deze plant www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Kratom Thai extract 15x Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Thai extract 15x"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.