Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Vibes king size slim vloei

ARI-002832 VIBES Fine Rolling Papers

color:

config:

size:

style:

€ 1,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002832

Vibes King size slim vloei is een ware stoner favoriet van superieure kwaliteit. Vibes king size slim vloei is gemaakt met het oog op een optimale smaak en een langzame verbranding. Een kingsize Vibes vloeitje kan ongeveer 1 gram materiaal bevatten, wat genoeg moet zijn voor een lekker lange sessie.

Elke verpakking bevat 33 vloeitjes.

Vibes king size Slim hemp

De king size slim Vibes hemp vloeitjes bieden een klassieke ervaring. Het natuurlijke henneppapier van de King Size Slim Vibes vloeitjes is dun genoeg om de smaak van je wiet te optimaliseren en zal langzaam en gelijkmatig branden wat een lange sessie garandeert.

Vibes king size Slim Rice

Vibes kingsize slim rice vloeitjes zijn bestemd voor blowers die het langzaamst brandende vloei willen. Rijstpapier brandt langzamer dan hennep en zorgt voor nog langere sessies. Met de extra lengte van de King Size Slim Vibes vloei, kun je comfortabel gaan zitten en superlang genieten van je wiet.

Vibes king size Slim ultra Thin

De Vibes Ultra Thin vloei - King Size Slim bieden het dunste papier in kingsize-formaat. Door het gebruik van dergelijke dunne vloeitjes zal de de smaak van papier nooit meer die van je wiet overheersen. Deze kingsize slim vloeitjes bieden de beste smaakbeleving van de drie opties

Fragen und Antworten meer

Vibes king size slim vloei Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Vibes king size slim vloei"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.