Zadenbanken

Bekijk ons assortiment cannabiszaden per merk. Deze categorie bestaat uit een selectie van de allerbeste merken op het gebied van wietzaadjes. Inclusief Barney’s Farm, Dutch Passion, Green House, Sensi Seeds en meer.

Filters
  •  
Alle filters

1 Results

Filter
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Image Grinder metaal RQS gegraveerd (4-delig)
vanaf € 12,50 *
Niet op voorraad

Azarius Academy

Amsterdam Genetics

Amsterdam Genetics is een modern en innovatief cannabisbedrijf in Amsterdam. Zij ontvangen veel praktische kennis van hun veeleisende klanten in beroemde coffeeshops als Dampkring, De Tweede Kamer en Boerejongens.

Amsterdam Genetics wietzaden

Amsterdam Genetics heeft een aantal van de meest consistente cannabis zaden in haar collectie. Nu is het je kans om thuis met Amsterdam Genetics zaden je eigen cannabis te gaan kweken.

Het creëren van buitengewone wietzaden is een ambacht dat natuurlijke selectie combineert met wetenschappelijke inzichten. De beste wietzaden worden ontworpen in plaats het te laten afhangen van geluk. Tegenwoordig is dit een hightech bezigheid die gebruik maakt van laboratoria die nauwkeurig THC en andere cannabinoïden meten, zodat men stammen kan produceren die voldoen aan de wensen van de liefhebber. Het identificeren van uitzonderlijke planten is slechts het begin van het proces. Veel van het werk om geweldige wietzaden te produceren wordt gedaan om een zo groot mogelijke stabiliteit in de resulterende planten te garanderen. De hoogste prioriteit van Amsterdam Genetics ligt bij het creëren en stabiliseren van hun eigen F1 wietzaden.

Het produceren van cannabiszaden met gestabiliseerde eigenschappen kost vaak jaren inspanning. Veel mensen kweken elk jaar slechts een paar planten voor eigen gebruik, ze kiezen voor Amsterdam Genetics Seeds niet omdat ze de goedkoopste leverancier van wietzaden zijn, maar omdat ze de meest stabiele versies van de beste cannabis-soorten op de markt bieden. Een aantal van de meest geliefde Amsterdamse Genetics soorten zijn AK-202, Green Magic en White Choco.

Amsterdam Genetics wietzaadjes bij Azarius kopen

Opmerking: Deze zaden zijn niet verkrijgbaar in de Azarius winkel in Amsterdam, maar als je ons een paar dagen van te voren belt, kunnen we de gewenste zaden voor je klaarleggen. Klik hier voor de contactgegevens: Azarius shop.

Cannabiszaden worden alleen als souvenir verkocht en zijn niet bedoeld voor de teelt of wederverkoop. Het kweken van cannabis is in veel landen bij wet verboden. Er wordt alleen verkocht op voorwaarde dat de producten worden gebruikt in overeenstemming met de geldende wetgeving.