Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

Spanish Fly Extra

107017 Cobeco

€ 8,95 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 107017
Dit product behoeft waarschijnlijk geen introductie. Al jarenlang staat het bekend als een van de beste lustopwekkende middelen. Het stimuleert de zin in seks en zorg voor een ongekend orgasme bij zowel man als vrouw.

Dit product bevat l-arginine, dat de bloedvaten naar de genitaliën verwijdt, en zo de bloedtoevoer verbetert. Bevat geen cantharadin (een stof die gewonnen wordt uit de cantharides kever).

Gebruik

Neem 1 ml (5 tot 7 druppels) onder de tong ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 doseringen per 24 uur.

Ingrediënten

Per ml:
- L-arginine (13 mg)
- Vitamine C (4,7 mg)
Een flesje bevat 15 ml.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, aandoeningen aan de schildklier en/of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, bij gebruik van MAO-remmers of gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel uw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten als rillingen, nervositeit of slapeloosheid. Niet voor personen onder de 18 jaar. Dit is een vitamine- en kruidenpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Fragen und Antworten meer

Spanish Fly Extra Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Spanish Fly Extra"

Reviewer

helaas geen effect..

Reviewer

Cannot feel any effect on me.

Reviewer

auf leeren magen, ein mal 15 tropfen und ein mal 7.
leider nicht die geringste wirkung

Reviewer

not bad:)

Reviewer

Can I mix it with alcohol?

Reviewer

goood !!

Reviewer

Really It does Up and Up to the sky! :)

Reviewer

denmmmmmmmmm goood

Reviewer

good stuff

Reviewer

Pretty damn good

Reviewer

sem qualquer reacção...

Reviewer

não faz qualquer efeito...

Reviewer

não faz qualquer efeito o fly spanish

Reviewer

Esta de puta madre!;)))

Reviewer

De review van degoes is misleidend; in dit product zit geen "echte" Spaanse vlieg, maar een mengsel van vitamine C en L-Arginine.

Er zijn wereldwijd veel produkten die de naam "spanish fly" dragen, die in alle gevallen bestaan uit kruiden (zoals Ginseng, Maca, Yohimbe, Muira Puama, etc etc) en vitaminen, mineralen en aminozuren die een positieve invloed op de geslachtsdrift hebben.

Reviewer

op SF zit daadwerkelijk wel een restrictie... het exctract wat in SF zit wat dodelijk is bij een overdosis mag namelijk niet in US verkocht worden!!

Reviewer

Moi qui n`avait plus de relations sexuelles avec ma femme depuis si longtemps, j`ai tout simplement redécouvert le plaisir du sexe! C`était GE-NIAL!!...je le conseil vivement, on a passé une semaine renfermés chez nous, sous la couette et ailleurs!...que de chaleurs humaines!...d`ailleurs j`y retourne! a tous ceux qui me connaissent n`essayez pas de m`appeler dans les prochaines heures...

Reviewer

Spaanse Vlieg staat er al eeuwen om bekend dat het ontstekingen aan de urinewegen veroorzaakt. Werkelijk een afgang dat het hier tussen zoveel *wel* goed werkende middelen wordt aangeboden!

Reviewer

hallo alles klar? sehr gutes produkt hatte noch nie so schönen sex aber mann sollte die dosis erhöhen am besten in ein glas sekt tun ansonsten top Gruß Alpha

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.