Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

Bobinsana (Calliandra angustifolia)

107320 Herbs of the Gods

€ 4,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 107320

Bobinsana (Calliandra angustifolia) is een mysterieus stimulerend middel dat traditioneel wordt gemaakt van de wortel van de Bobinsana-boom uit Zuid-Amerika. In dit deel van de wereld staat het ook bekend als balata, bubinianal, capabo, kori-sacha of yopoyo. Onze gesneden bobinsana kan als infusie worden gebruikt. Traditioneel wordt de wortel gebruikt als medicijn of ingrediënt in ayahuasca. Ook kan het lucide dromen opwekken.

Een verpakking bevat 20 gram

Gebruiksaanwijzing

Als normale thee bereiden. Laat een kleine hoeveelheid bobinsana ongeveer 5 minuten trekken.

Traditioneel gebruik van bobinsana

 In het Amazonegebied gebruiken de bewoners bobinsana als stimulerend middel. Ze bereiden een aftreksel van de wortels om kracht en energie op te wekken. De tinctuur van schors wordt vaak gebruikt bij de bestrijding van een groot aantal kwaaltjes of ouderdomsongemakken. Soms wordt het gebruikt in bad om kracht en weerstand op te bouwen.

De andere belangrijke toepassing van bobinsana is als ingrediënt in diverse ayahuasca-brouwsels. Bobinsana is geen hallucinogeen maar sjamanen voegen het graag toe omdat het naar verluidt een zachtaardige spirituele verbinding maakt de plantwereld.

Bobinsana staat ook bekend als opwekker van lucide dromen vol kleuren en visioenen.

Over Bobinsana

Bobinsana is een struikachtige boom die 4 tot 6 meter hoog wordt en meestal langs zijrivieren van de Amazone voorkomt. Bobinsana is te vinden in Peru, Ecuador, Colombia, Brazilië en Bolivia. De boom leeft tot op 1500 meter hoogte in het oostelijke Andesgebergte. Hij produceert opvallende roze tot roodachtige bloemen die typerend zijn voor de Mimosa-familie waarvan hij deel uitmaakt.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap

Fragen und Antworten meer

Bobinsana (Calliandra angustifolia) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Bobinsana (Calliandra angustifolia)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.