Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Bronze vloeibaar extract (JetpackKratom)

ARI-002903 JetpackKratom

color:

size:

style:

€ 19,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002903

Kratom Bronze vloeibaar extract van JetpackKratom presenteert kratom voor gevorderden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze vloeistof is veelzijdig en biedt de gebruiker complete controle over die heerlijke kratomervaring. Bronze is het lichtste van de vloeibare extract lijn, wat het tot de beste keuze maakt voor ervaren gebruikers die hun ervaring willen verdiepen. Van microdosis tot complete sedatie met een puurheid die je nog niet eerder hebt ervaren: dit is daadwerkelijk kratom op het hoogste niveau.

Kratom effecten

De effecten treden binnen vijf tot tien minuten op na gebruik en kunnen 8 uur aanhouden. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van JetpackKratom Bronze liquid

Mocht je niet van de smaak van geconcentreerde kratom houden dan kan dit extract gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld koffie, sap of een milkshake). Een andere klassieke manier van toediening is het onder de tong plaatsen van enkele druppels waarna je ze langzaam opneemt. De aanbevolen dosis is 0.5 ml wat ongeveer overeenkomt met 2 gram verpoederd kratomblad. 1 ml is ongeveer 20 druppels.

Kratom Jetpack Bronze is sterk. Gebruik het voorzichtig en leer de kracht herkennen.

Ingrediënten

Mitragynine, polyethyleenglycol, ultragezuiverd water

1 ml JetpackKratom Bronze vloeibaar extract bevat 40 mg mitragynine

Verkrijgbaar in flesjes van 5 ml, 10 ml (met pipet) en 30 ml (met spuit)

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfmedicatie wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

 

 

Fragen und Antworten meer

Kratom Bronze vloeibaar extract (JetpackKratom) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Bronze vloeibaar extract (JetpackKratom)"

Reviewer

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.