Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Borneo White (Sacred Plants) fijn poeder

ARI-002947 Sacred Plants

size:

style:

€ 9,50 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • ARI-002947

Kratom Borneo White wordt op duurzame wijze in het wild geoogst op Borneo. Met zijn wit-geaderde blad is dit een indrukwekkende soort kratom. De grootst bladeren worden geoogst zodat de jonge bladeren een kans krijgen om te groeien en de bomen productief blijven. Daarna worden ze gedroogd en tot een zeer fijn poeder vermalen waardoor het makkelijk oplosbaar is in (heet) water.

Kratom Borneo White is zeer populair onder kratom-liefhebbers. Het is de snellere broer van de rood-geaderde kratom-soort. Hij is ook iets moeilijker te vinden wat veel Kratom-liefhebbers nieuwsgierig maakt.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratom Borneo White bereiden

Kratom Borneo White is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Fragen und Antworten meer

Kratom Borneo White (Sacred Plants) fijn poeder Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Borneo White (Sacred Plants) fijn poeder"

Reviewer

 • + 5

  superbe ^produit qui m as fais diminuer la methadone de 20 mg sans soufrire je recommande

  Reviewer

  Es hat wirklich gut gewirkt, das pulver ist sehr fein, mir fällt hier nichts schlechtes ein!

  Reviewer

  Dit is mijn favoriete kratom van het moment. Echt een ander effect dan andere soorten, ik kan niet zo goed omschrijven wat het verschil is. Maar het effect is heel helder en duurt ook wat langer dan andere soortjes.

  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.