Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Bronze extract capsule (JetpackKratom)

ARI-002900 JetpackKratom

color:

size:

style:

€ 7,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002900

Kratom is een geweldig kruid om mee te experimenteren. Het kan energie geven of je juist helpen met relaxen na een lange dag. Het hangt allemaal af van de dosis die je kiest. Jetpackkratom Bronze extract capsules bieden een hele eenvoudige toediening van een exacte hoeveelheid kratom voor de gebruiker die klaar is voor het volgende niveau. Een capsule bevat 40 mg Mitragynine zonder enige andere alkaloïde, wat overeenkomt met ongeveer 4 g kratompoeder. Wanneer je vaker kratom hebt gebruikt is dit een handige manier om een hogere dosis in te nemen zonder last te hebben van die typische smaak van geconcentreerde kratom. Bereid je voor op een diepe ontspanning.

Kratom effecten

De effecten treden op binnen een uur na gebruik en houden 7 tot 8 uur aan. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van kratom Jetpack Bronze capsules

Kratom Jetpack Bronze extract capsules kunnen met elke vloeistof worden ingenomen (bijvoorbeeld water of sap). 1 capsule Jetpackkratom Exosphere Bronze extract bevat 40 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 4 gram kratombladeren.

Kratom Jetpack Bronze is sterk en is niet aan te raden voor beginnende gebruikers. Het wordt geadviseerd om een capsule per keer te nemen.

Ingrediënten

Pure mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardig HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 10 en 25 capsules

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfmedicatie wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

 

Fragen und Antworten meer

Kratom Bronze extract capsule (JetpackKratom) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Bronze extract capsule (JetpackKratom)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.