Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

Kratom groen poeder (JetpackKratom)

ARI-002917 JetpackKratom

color:

size:

style:

€ 17,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002917

Groen kratom  poeder wordt ook wel de sociale kratom genoemd. Het is een milde energiebooster die je helpt om een gecentreerde staat van alertheid en focus te bereiken met een subtieler effect dan rode of witte kratom. Groene kratom wordt vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden voordat je een avondje op stap gaat. Het gebruik van groene kratom kan je socialer maken door je te helpen met ontspannen en je op je gemak te voelen in sociale situaties. JetpackKratom groen poeder is pure kratom zonder toevoegingen. Er zijn geen pesticiden of herbiciden gebruikt tijdens de teelt. Je krijgt alleen het goede spul!

JetpackKratom groen effecten

De voornaamste effecten zijn stimulering, euforie en ontspanning. Lagere doseringen zouden meer stimulerend werken terwijl bij hogere hoeveelheden de dromerige, ontspannende kant meer naar voren komt. Er wordt tevens gemeld dat Kratom een licht afrodiserende werking kent.

Effecten zijn binnen 30 tot 60 minuten te voelen en houden enkele uren aan.

JetpackKratom groen poeder gebruik

Er zijn verschillende manieren om kratom te consumeren. Traditioneel werden de kratombladeren vaak gekauwd of vermalen en opgegeten, doorgaans met een kopje warm water, thee of koffie erbij. Het kratom poeder kan ook gebruikt worden in een milkshake of met honing voor extra smaak.

Aanbevolen dosering 1 tot 4 gram.

Ingrediënten

Mitragynine

Verkrijgbaar in verpakkingen van 25 en 100 gram.

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfmedicatie wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Kratom groen poeder (JetpackKratom) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom groen poeder (JetpackKratom)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.