Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) capsules

107337 Herbs of the Gods

€ 17,50 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 107337

Met deze handige kratom-capsules hoef je nooit meer bittere kratom-thee te drinken . Een verpakking bevat 30 vegetarische capsules (500 mg) Maeng Da kratom. 

Kratom Maeng Da

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de weelderige regenwouden van Zuidoost-Azië, met name in Thailand en Maleisië. De grote ovale bladeren groeien aan tropische bomen die vaak meer dan 15 meter lang worden. Er zijn veel verschillende alkaloïden geïdentificeerd in Kratom kruid, maar de stof mitragynine is de meest belangrijke en veroorzaakt de kenmerkende, paradoxale werking; het ontspant en stimuleert tegelijkertijd.

Deze capsules bevatten Maeng Da kratom. De naam Maeng Da kan vertaald worden als 'pimp grade' (pooier kwaliteit). Dit is hoogwaardige kratom die met de hand geselecteerd wordt in Thailand voor de sterke werking. De geur is krachtig en de bladeren zijn donkergroen van kleur.

KRATOM MAENG DA capsules EFFECTEN

De voornaamste effecten zijn stimulering, euforie en ontspanning. Lagere doseringen zouden meer stimulerend werken terwijl bij hogere hoeveelheden de dromerige, ontspannende kant meer naar voren komt. Er wordt tevens gemeld dat Kratom een licht afrodiserende werking kent.

Van de verschillende soorten is Kratom van Thailand degene met de sterkste energizer werking. Maeng Da kan gezien worden als een hoge kwaliteit Thai soort en is zodoende de meest sterke Kratom die wij op dit moment bieden.

Effecten zijn binnen 10 minuten te voelen en houden enkele uren aan.

Kratom MAENG DA capsules dosering

Er zijn verschillende manieren om kratom te consumeren. Traditioneel werden de kratombladeren vaak gekauwd of vermalen en opgegeten. Gelukkig hoef jij dit met deze handige capsules niet te doen. Neem gewoon een paar capsules in met wat water of vruchtensap, en geniet van het effect.

Aanbevolen dosering

 • Lichte dosering: 3 tot 5 capsules
 • Gemiddelde dosering: 5 tot 10 capsules
 • Hoge dosering: 10 tot 15 capsules

LINKS

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je de kratom encyclopedie pagina raadplegen of de website www.kratom.nl bezoeken.

WAARSCHUWING

Neemt niet deel aan het verkeer en onderneem geen andere activiteiten die de volle aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Fragen und Antworten meer

Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) capsules Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) capsules"

Reviewer

 • + Gute Qualität
 • - Preislich im höheren Bereich

Schwache bis gar keine Wirkung bei mir auch bei extrem hoher Dosierung.
Habe die Tage nach der Einnahme starke Schweißausbrüche bekommen...

Reviewer

 • + Gute Qualität
 • - Preislich im höheren Bereich

Mich würde interessieren ob die Kapseln vegetarisch sind

[Azarius: the capsules are vegetarian! :) ]

Reviewer

Nehmt nicht den Express Versand in Deutschland. Wenn ihr nicht zu Hause seid landet nur ein Zettel im Briefkasten und man muss trotzdem bis zum nächsten Tag warten, nachdem man gesagt hat dass die es auch einfach in den Briefkasten hätten werfen dürfen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.