Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Maeng Da (Sacred Plants) fijn poeder

ARI-002949 Sacred Plants

size:

style:

€ 12,50 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002949

Kratom kenners zijn wereldwijd dol op Maeng Da. Kratom Mang Da van Sacred Plants is afkomstig van de boer die in 2004 voor het eerst deze soort oogstte.

Dit is een product van superieure kwaliteit, gemaakt van zorgvuldig gekozen bladeren die ontdaan worden van de aderen en vervolgens tot poeder vermalen. Het poeder is donkergroen tot roodbruin en is eenvoudig op te lossen in heet en koud water.

Zet je favoriete mok klaar voor een heerlijk kopje kratomthee!

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratom Maeng Da bereiden

Kratom Maeng Da is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Fragen und Antworten meer

Kratom Maeng Da (Sacred Plants) fijn poeder Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Maeng Da (Sacred Plants) fijn poeder"

Reviewer

  • + Best pain relieving effects
  • + completely gets rid of cravings for any other
  • + effects last for hours
  • + still able to socialize and in general very e
  • - nausea when combined with smoking cannabis
  • - tastes disgusting

This kratom has been one of the best experiences I've had from any of the products this website offers. Even compared to other strains of Kratom, the Maeng Da from Sacred Plants shines.
The liquid extract is also very good and easier to take with you and consume on the go but this is still my preferred method.

Reviewer

The best kratom I've ever tried without a doubt! So good and europhoric. I walked with my girlfriend and dog over 5 hours in a national park and felt incredible good. energy and relaxation.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.