Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom wit poeder (JetpackKratom)

ARI-002923 JetpackKratom

color:

size:

style:

€ 17,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002923

Witaderige kratom wordt vaak omschreven als meer stimulerend en stemmingsbevorderend. Het wordt gebruikt als alternatief van koffie om alertheid en waakzaamheid te bevorderen. Mensen die wit kratompoeder nemen, zeggen vaak dat ze een verhoogde concentratie, motivatie en uithoudingsvermogen ervaren wanneer ze lang achterelkaar werken. Het kan vermoeidheid en slaperigheid tegengaan, zonder angst of rusteloosheid te veroorzaken. Dus ga in de ochtend, of wanneer je die kleine stimulans nodig hebt, voor wit in plaats van zwart. JetpackKratom wit poeder is pure kratom zonder toevoegingen. Er zijn geen pesticiden of herbiciden gebruikt tijdens de teelt. Je krijgt alleen het beste van het beste!

JetpackKratom wit effecten

De voornaamste effecten zijn stimulering, euforie en ontspanning. Lagere doseringen zouden meer stimulerend werken terwijl bij hogere hoeveelheden de dromerige, ontspannende kant meer naar voren komt. Er wordt tevens gemeld dat Kratom een licht afrodiserende werking kent.

Effecten zijn binnen 30 tot 60 minuten te voelen en houden enkele uren aan.

JetpackKratom wit poeder gebruik

Er zijn verschillende manieren om kratom te consumeren. Traditioneel werden de kratombladeren vaak gekauwd of vermalen en opgegeten, doorgaans met een kopje warm water, thee of koffie erbij. Het kratom poeder kan ook gebruikt worden in een milkshake of met honing voor extra smaak.

Aanbevolen dosering 1 tot 4 gram.

Ingrediënten

Mitragynine

Verkrijgbaar in verpakkingen van 25 en 100 gram.

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfmedicatie wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Kratom wit poeder (JetpackKratom) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom wit poeder (JetpackKratom)"

Reviewer

Great kratom, this strain is more uplifting and kinda euphoric for me ! Really love it !

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.