Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Magic truffels Tampanensis

ARI-002961 Magic Truffles

size:

style:

€ 10,00 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • ARI-002961

Psilocybe tampanensis is een zeldzame paddenstoelensoort waarvan in 1977 in de buurt van Tampa, Florida, voor het eerst een exemplaar werd aangetroffen door Steven Pollock. Alle huidige sporen van deze soort zijn afkomstig van dit ene exemplaar. Enkele jaren later ontwikkelde mycoloog Paul Stamets een methode om sclerotia te cultiveren, waardoor de eerste "Philosopher's stones" op de markt verschenen.

Psilocybe tampanensis heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die soms "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

De vormen en afmetingen van truffels lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Effecten

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Gebruik

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

SoortTrip sterkteVisualsCreativiteit
Sclerotia Mexicana      
Sclerotia Tampanensis      
Sclerotia Atlantis      
Sclerotia Galindoi      
Sclerotia Hydra      
Sclerotia Hollandia      

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Fragen und Antworten meer

Magic truffels Tampanensis Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Magic truffels Tampanensis"

Reviewer

The staff at the shop was very helpful and accommodating, and their recommendation of these truffles was spot on!

Reviewer

 • + Betaalbaar
 • + Het is een verrijking

  Heb al 15 jaar clusterhoofdpijn waarvan de laatste 6 maanden chronisch. Na het nemen van 10 gram in thee ben ik bijna 2 maanden vrij van cluster geweest. Vandaag een nieuwe poging om hopelijk hetzelfde te bereiken. Reguliere medicijnen doen niks bij deze gruwelijke pijn.

  Reviewer

   • - Nauwelijks effecten
   • - Voelde zelf vrij weinig

   Had deze truffels gekocht voor mijn eerste ervaring. Ik wilde niet te sterk beginnen en deze leken me wel geschikt. Nou, niet dus.

   Er was mij aangeraden 7 gram te nemen, dus dat deed ik op een lege maag. Na een uur voelde ik me wat blijer dan normaal, maar dat was het wel. En het kan ook goed dat dat placebo was.
   Toen heb ik de rest ook maar genomen, in totaal dus 10 gram maar merkte de rest van de avond ook niks.

   Een best grote teleurstelling dus! Ik heb nu de Hollandia binnen en hoop op een wat betere ervaring.

   Reviewer

   • + Betaalbaar
   • + Het is een verrijking
   • - Voelde zelf vrij weinig
   • - Zure Smaak

   Ik met een vriend ieder 5 gram geprobeerd. Voelde zelf vrij weinig, maar als ik mijn ogen sloot zag ik een soort van honingraat die zich om de wereld had gewikkeld. Dat is in mijn ogen al een succes. Mijn vriend ervaarde intensere visuals, onder andere een VHS-effect over alles. De smaak was echter wel enorm goor.

   Reviewer

   Heb afgelopen weekend 5 gram geprobeerd, wou niet te veel nemen want het was al meer dan 10 jaar geleden sinds mijn laatste paddo ervaring, en ik heb geen trip sitter.

   Weinig visuals maar nog steeds interessant, geprobeerd te schilderen, kleuren waren intenser en verf op het doek voelde als magie, kat zat naast me en leek op een gegeven moment alsof ie net zo groot als mij was.

   Rookte een sigaret en mijn arm verdween in mijn ooghoek, afstanden leken groter, objecten waren soms groter of kleiner dan normaal, tijd ging heel langzaam en later ineens weer heel snel, had het licht uitgedaan en zag een schaduwfiguur in de hoek van de kamer staan.

   Heb de andere helft gedroogd om een keer als thee te proberen, en daarna een keer de galindoi proberen.

   Zeker een interessante ervaring, had alleen iets meer moeten nemen waarschijnlijk, toch een aanrader voor beginners, beter een milde trip dan een bad trip.

   Reviewer

   • + Het is een verrijking

    Gister voor het eerst met mijn vriendin deze truffels genomen.
    We hadden het licht gedimd en een matras op de grond liggen zodat we lekker konden relaxen en spacen en wat films en trippy muziek uitgezocht de setting was perfect.
    15 gram hadden we besteld en verdeeld in 2 porties omdat het de eerste keer was maar niet teveel gedaan.

    Na inname voelden we naar 45 minuten de werking optreden en het was geweldig, ik voelde me blij als een kind en vond alles super interresant en had een 'superfocus'.
    Wat later begonnen de gordijnen te leven en de patronen op de muur en gordijnen pulseerden.
    Toen ik naar de wc liep was ik gewichtsloos wat ik hilarisch vond eenmaal op de wc kreeg de toilet pot dezelfde kleur als het licht van de lamp.

    Wat later in de trip was de tv gebogen als een curve tv maar dan andersom een tijdje later was hij weer andersom gebogen, nu als een curve.
    Verder hebben we veel lachkicks gehad.

    Al met al was het een heel mooie ervaring en kan er niet zo goed de juiste woorden voor vinden. We kunnen het iedereen aanraden want dit moet je gewoon beleefd hebben, wij gaan het zeker weer doen.

    Azarius bedankt 👍😆


    Reviewer

    Lekkere trip, vaag spul. Door de truffel was ik echt de weg kwijt. Qua mindfuck en filosofische gedachten doen niet veel truffels hem na. Uniek product.
    Lekker om hem eens te proberen als je ervan houdt om de realiteit om te gooien.

    Reviewer

    ¿He leído bien? ¿Ya no se puede enviar este producto a España?

    Reviewer

    Echt hele goede truffels als je van ingewikkelde gedachten houd.
    Ik heb ze eerst gedroogd voordat ik ze nam omdat ik ze meenam op vakantie en toen gingen we dagen in de auto zitten (ik kan me voorstellen dat ze dan gaan rotten)
    Voor mensen die nog wat info over het drogen willen in heb het zo gedaan:
    Neem een vel geplastificeerd papier, hierop leg je de truffels.
    De grote truffels moet je misschien even fijn snijden dan droogt het stukken sneller. Leg het papier met de truffels nu op een droge en donkere plaats. Het liefst op de tocht. Nooit op de verwarming leggen dan verdampt de psilocybine ook niet met een föhn proberen te drogen.
    Na een dag of 5 zijn de truffels bijna droog.
    Ik heb geen koffiemolen dus ik heb ze toen tot een soort poeder gesneden. daarna heb ik ze nog 2 nachtjes laten drogen, en klaar.
    ik heb er thee van gemaakt (smaakt niet eens zo heel slecht)

    Reviewer

    If you want to keep it all in the (clear) head, this is the one for you!

    Reviewer

    Eerste ervaring.
    13:00 mijn laatste maaltijd
    18:30 +- 6-7 gram goed gekauwd tot een brij en dit zo lang mogelijk in mijn mond gehouden. Smaak is vrij bitter/zuur met een noot-aroma.
    18:45 mijn zicht wordt erg scherp en mijn gezichtsveld wordt breder. Net of oogkleppen worden weggehaald.
    19:00 Visuals komen op. Patronen op de muur en plafond.
    19:15 Zet een aangenaam muziekje op om kalm te blijven (enya)
    19:30 Een hele wereld geschapen met mijn ogen dicht. Ingewikkelde patronen, alles beweegt op de muziek. Een euforisch gevoel.
    20:00 De muur naast mij gaat open en het lijkt of een nieuwe dimensie opengaat.
    20:30 Open mijn ogen en heel de kamer lijkt gigantisch groot. Muren en plafond zijn voor mij,net hetzelfde als de vloer, begaanbaar terrein. Hierdoor lijkt de kamer NOG groter. Alles wat ik zie is super gedetailleerd, net of ik het onder de microscoop houd. Daardoor kan het ook angstaanjagend zijn. Ik probeer alles te aanvaarden hoe het is en verder te gaan. De muziek helpt hierbij.
    21:00 Een lichte hoofdpijn. Net of ik een hele dag heb gestudeerd. Enkele tictacs en wat fruitsap later verdwijnt dit gevoel.
    22:00 De visuals en de diepe roes zijn aan het wegtrekken en probeer alles op een rijtje te zetten en te vatten wat ik net heb meegemaakt.

    Reviewer

    We bought one box of 10g and the other of 15g, divided on 3 persons which was 8,3 per person. Of course, we didnt eat before, and almost after 30-40 minutes the effect came.

    We were tripping for four hours and it was absolutely amazing! Everything was in 3D, we were connected with the room and with every object. Listening to dolphins and whales sounds, nature forest sounds.. The room was just beautiful, filled with peace, relaxation and happiness. Later the walk on the street was even beter (but later, in the effect was paranoid to see other people :))

    It was an amazing experience, for sure doing it again, and recommendations to everybody!!!

    Reviewer

    10g und nur subtile Wirkung.
    Leider Geldverschwendung

    Reviewer

    Genau das was ich wollte, nicht zu abgefahren sondern eine ganz angenehme note...

    -Versand war super schnell und sehr diskret :)

    Reviewer

    Das Paket war schnell da und top Ware.

    Bei den Truffeln bleibt man total klar im Kopf und man bekommt eine gesteigerte Wahrnehmung. Dazu musste ich standig Lachen und hatte extremen Heiszlig;hunger auf Suszlig;zeug ^.^

    Gerne wieder!

    Reviewer

    Gute trüffel für einsteiger, visuell schön, im kopf total klar gewesen. Alle 15g kann man locker essen.

    Reviewer

    Een uitgebreid tripverslag gemaakt op:
    http://n8wacht.com/2013/02/02/tampanensis-trip-report/

    Reviewer

    Erstens das Paket war noch nie so schnell bei mir. Montag überwiesen, am Mittwoch versendet und am Freitag angekommen. Die Dinger waren gut ;)

    Sterne gebe ich nicht so gerne aber hab hier schon öfters bestellt und bin zufrieden mit diesem shop

    Reviewer

    Haben echt Spaß gemacht die Trüffel !
    Allerdings brauchten wir hier keine großen Sicherheitsvorkehrungen. Waren bei schlechtem Wetter draussen utnerwegs. Wir waren eher in Partystimmung wie stark alkoholisiert ohne die blöden nebenwirkungen wie schwindel usw usf. War also ein sehr schöner angenehmer Abend, allerdings nicht so intensiv wie beschrieben, die ganze zeit klare Gedanken was für viele wohl ein Vorteil ist zum ausprobieren. Übel wurde nie, Geschmack war wie Walnüsse also da gibt es auch nichts zu beklagen. Visuals bleiben aber völlig aus ! Es sei denn man steigert sich rein und versucht welche zu sehen, dann ist klar dass man mal was sieht ;) Wie im echten leben ohne hilfsmittel ;)

    Reviewer

    Ich habe zahlreiche Erfahrungen mit klassischen Pilzen wie Semilanceata und cubensis. Diese Tampanensis Sclerotia reichen in 15g Dosierung nichtmal entfernt an die Qualität der anderen Psilos. Sie haben zwar eine deutliche Wirkung, aber der trip hat wenig bis gar keinen Esprit, die Gedankengänge sind trivial und man fühlt sich ziemlich geplättet. Visuelle Wahrnehmung auch ziemlich lahm. Ich weiss nicht wie andere Trüffel so sind, diese würde ich niemanden empfehlen, der ein echtes Entheogen kennenlernen möchte. Dann lieber doch Psilos auf der Wiese suchen gehen, die haben wesentlich mehr "spirit"

    Reviewer

    Die trüffel sind echt geil. Die wirkung ist itensiv, angenehm und sanft zugleich. Es gibt nichts besseres.

    Reviewer

    Habe 3 mal kotzen müssen als ich sie gegessen habe, Aber als Tee sind sie echt gut! mein Freund hat sie auch gegessen und er hat sie super vertragen. Man fühlt sich echt super, lacht sehr viel und ich kann sie einfach nur weiter empfehlen!

    Reviewer

    Also meine Päckchen waren schon vakuumverpackt.
    Top Lieferung, schnell, unverdächtige Verpackung.
    Es lässt einen schon grinsen wenn man seine Drogen an die Haustür geliefert bekommt muss ich anmerken.

    Der Trip war wie immer, wirkliche Hallus treten scheinbar nicht auf beim Tampanensis, hab die ungefähr 30 mal im Leben konsumiert.
    Aber Musik ist schön, Spazierengehen oder halt alltägliche Sachen wie Einkaufen können ein recht schräges und amüsantes Erlebnis werden.
    Man sollte sich mit allen möglichen Vitaminen 2 Stunden vor dem Trip zuzimmern, und sich auch vorbereiten, die Lieblingsmusik bereitlegen, Filme die man sehen möchte, obwohl das eigentlich Tripverschwendung ist.
    Die Bude vorher eventuell sauber machen, gemochte Getränke und Speisen/Süßigkeiten am Start haben etc.

    Musik erzeugt zusätzlich Euphorie, das ist so oder so das Ziel warum ich diese Dinger konsumiere. Ich will Spass haben und mal abschalten und im Dunkeln verschickt bisschen Unsinn sehen der mich zum lachen bringt. Ich möchte nicht den Kosmos begreifen oder den bösen Sauron besiegen :-)
    Aber mit der Partnerin/Partner Zweisamkeit genißen ist auch sehr abgefahren, wie die Haut sich anfühlt ist schon krass.

    Jetzt aber zum eigentlichen, ich hab gelesen das man die Trüffel auch trocknen kann. Also ließ ich ein paar Stones einfach bei Raumtemperatur trocknen. Diese haben 2 Wochen später wo ich sie nahm genauso gewirkt. Nur das sie halt knüppelhart waren. Es emphielt sich also die Dinger so klein zu reiben oder hacken wie möglich. Vielleicht kann man dann wenn sie trocken sind mit ner Kaffemühle Pulver draus machen.
    Denn das lange kauen/bzw. im Mund behalten um die Schleimhäute mit Wirkstoff zu benetzen ist zwar kein Muss, aber so wirken sie wesentlich stärker und recht schnell.

    Reviewer

    also mal etwas zum thema meiner vorkomentatoren, ich hatte ein ähnliches problem. hatte auch 2x 15gr. bestellt, lagen beide ein paar tage im kühlschrank, verpackungen intakt. eine portion habe ich gegessen, eine ein kumpel. ich war gut dabei wie immer und er hat absolut nichts davon gehabt. seltsam...?!?!

    Reviewer

    Entgegen meiner Erwartung lief es bei mir ähnlich wie bei der Person unter mir.
    Ich habe 20g bestellt, beide Packungen 3 Tage im Kühlschrank gelagert und weder nach Konsum der ersten noch ein Tag später nach der zweiten Packung war eine Wirkung zu spüren. Die Verpackungen enthielten bei mir ebenfalls von Anfang an etwas Luft, welche in den 3 Tagen immer mehr wurde (undicht?).
    Sehr schade das ganze.

    Reviewer

    Moin beisammen,

    Also ich kann leider die "gute" Qualität meines Vorredners nicht bestätigen ... 15gramm genommen = 0 Wirkung.
    (I ate 15 grams and had ZERO Effect)

    Lieferung war schnell, aber schon beim Auspacken die ersten zweifelnden Blicke... die Trüffel waren schonmal nicht Vakuumverpackt. Im Prinzip, waren sie in nem zugeschweißten Plastikbeutel mit jeder menge Luft drinne. Und ich denke hier liegt auch der Grund warum die Trüffel evtl. an Wirkstoffen verloren haben.

    Naja alles in allem kann man mit Worten garnicht beschreiben wie Enttäuscht ich bin.
    Habe mich Monate auf diesen Tag gefreut und ihn entsprechend vorbereitet. 8 Stunden vorher nichts gegessen, und die Trüffel lange gekaut. Denke also nicht, dass ich irgendetwas falsch gemacht habe. Die Trüffel hatte ich noch 2 Tage im Kühlschrank gelagert was meines Wissens aber völlig legitim gewesen sein dürfte.

    Naja als Positiv muss ich hervorheben, dass Trüffel bei weitem nicht so schlecht schmecken wie man ihnen nachsagt xD.

    Schade vielleicht hab ich auch nur Pech gehabt und ein doofes Päckchen erwischt trotzdem ärgerlich.

    [ Azarius: Hallo Tom, bitte kontaktieren Sie uns! Das klingt nach einem Fehler bei der Verpackung / Versand. ]

    Reviewer

    Das Produkt an sich ist super! Erstklssige qualität!

    Reviewer

    Hola a todos! Mi novio y yo acabamos de terminar un feliz Trip con Tampanensis y la verdad q nos hemos quedado encantados. Hemos compartido 15g remojados en te sin azucar ni miel y aunq 1º yo, en mi caso, me he sentido bastante mareada y con malestar general, despues todo ha cambiado gracias a q el cojin verde de mi sofa empezaba a ser un holograma y las arrugas del mismo a moverse en sugerentes formas...
    He visto muchos colorines durante lo fuerte del trip y ahora me siento muy relajada. Y q no se me olvide añadir q sobre todo al principio me he reido muchisismo.

    Una experiencia increible.

    Reviewer

    hi,
    habe letztens bestellt, ging echt wieder alles sehr fix!
    ..aber:

    habe 15g bestellt &10g bekommen.
    erster negativer punkt.
    zweiter folgt sogleich: auf nachrichten diesbezüglich
    hat bis jetzt keiner reagiert.

    die wirkung war auch nicht so der hit, ok, war halt relativ wenig, aber auf nüchternen magen sollte man schon einwenig mehr spüren, als nur leichte euphorie und bewegungsdrang wie bei ruppe...etc. ^^

    eure druiden-kapsel sind zudem auch nicht der burner, habt lieber ein kleineres sortiment, aber dafür potente ware, dass ist es doch was alle wollen... :p

    peace out!

    greetz tobsen :-)

    [ Azarius: Very sorry for this mistake, we will contact you as soon as possible! ]

    Reviewer

    Hatte voll den lachflash aber man muss mit mehreren personen zusammen sitzen die Halluzination sind zwar nicht so stark hatte 19g gefressen aber ab und zu gehen sie schon hab mir aber noch dazu 2 happy caps und 2.5ml liqiud extacy reingehaun

    Reviewer

    Hab 10 gramm auf leeren magen genommen, optics fielen bis auf ein paar sich zu bewegen scheinende gegenstände auch bei mir aus, bilder bei geschlossenen augen waren aber da. vom feeling her super, ich glaube ich hab sie für meine grösse von 1.93 einfach unterdosiert und dafür ne zu hohe erwartung gehabt (was auch auf die anderen der "1sterne fraktion" zutreffen könnte =>BESCHREIBUNG LESEN) ..

    hab auf jeden fall appetit auf mehr bekommen!!

    Reviewer

    habe mir 15g gegeben und es passierte nichts außer leichte verballertheit und ein paar kleinen lachflachs..

    1 woche später nochmal 15g gegeben, auch vergebens! bin wirklich enttäuscht!

    Reviewer

    Grade am Naschen :)
    Euer Versand überrascht mich immer wieder aufs neue !

    Reviewer

    Also, schnelle Lieferung, gleich jeder eine Packung a 15g, nach stundenlangem warten und vll n bisschen Einbildung habe ich es aufgegeben daran zu glauben das noch ne Wirkung kommt.
    Absolut garnichts...Bei niemandem von uns.

    Reviewer

    Dank 2 Freunden und 15 Gramm dieser interessanten (und mit Honig super verträglichen) Pilze für jeden hatte ich einen unvergleichlichen Abend voller Lachflashs, fühlbaren Töne, und schrägen Begegnungen.
    Optics sind bei mir leider völlig ausgefallen, allerdings hat das 'Fühlen' das bei Weitem wieder wettgemacht.
    Das Runterkommen war erstaunlich locker, friedlich und sogar richtig angenehm.
    Lieferzeiten waren Top, wie meist ;)

    Schöne Träume

    Reviewer

    Haben uns zu dritt zuerst jeder 6 gramm, dan nochmal 2 gramm hinterher. Also jeder 8 gramm. Bei mir haben sie nach ca 30 minuten supper gewirkt, hatte tolle optics, kam mir am ende vor wie in einem wunderland als ich in den mond gekuckt habe, überall war alles bunt ;)

    Bei den anderen war es so: Einer hatte Heftige lachflashs, der andere spürte bis auf ein paar optics überhaupt nichts.

    Es kommt also auf die Person an, bei jedem kann es anders wirken.

    von mir jedenfalls 5 sterne, klasse produkt :D

    Reviewer

    Amazing experience! Life changing to say the least... but ALL POSITIVE 8-)

    Reviewer

    super schnelle Lieferung (2 Werktage bei Standardversand!)

    klasse Produkt...war ein sehr einprägsamer Abend

    Reviewer

    Hi

    Ware is am 2.7.2011 bestellt worden, am 8.7.2011 war sie da,
    wieder mal echt schnell.

    Danke für den bunten abend

    mfg

    Reviewer

    I feel pretty disappointed... took 8grams and only for about 10minutes walls started to wave.... and that's all.....
    I hoped it would be a much better...

    Reviewer

    maaaagnifiiiiique :D

    Reviewer

    Super Dinger diese kleien Chitin-Teile!
    Wie immer gibts kein Tripbericht von mir, weil der eh von Person, Umgebung, Nahrung im Magen und viele anderen Dingen abhännig ist.

    Nebenwikungen:
    -wie von Azarius beschrieben etwas schwer im Magen

    Versand wie von Azurius gewohnt: schnell und zuverlässig!

    Reviewer

    Un viaje increible, fue mi primera vez y una de las mejors, excelente sustancia

    Reviewer

    Took those out in the nature... All i had was my friends and a campfire!
    Great experience and tons of laughs! The rising of the sun was all the money... ;)

    Reviewer

    Excellent quality. Thumbs up!

    Reviewer

    Ich habe Mittwoch überwiesen Donnerstag Abend ist es angekommen und Freitag wurde schon verschickt und vor 2 stunden kamen sie an. Sehr exzellenter Versand. Für den Versand gibts 5 Sterne Es waren genau 30 Gramm also das Gewicht auch TOP! Aber probieren werde ich erst am Samstag also vorerst 5 Sterne ;)

    Reviewer

    Great trip and a not so bad taste...

    The only reason im not giving it a 5 star is because there may be something better out there that i dont know yet of!

    However this was my best trip as of now.

    Reviewer

    waarom kosten deze truffeltjes meer dan de andere? Is er dan een verschil?

    [antwoord van Azarius: Productie van deze soort is duurder. Effect is gelijk aan andere soorten.]

    Beoordeling schrijven
    Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

    De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.