Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

Banisteriopsis caapi harsextract

107317 Herbs of the Gods

€ 14,50 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 107317

De Zuid-Amerikaanse oerwoudliaan Ayahuasca (Banisteriopsis caapi) kent een rijke geschiedenis van entheogeen gebruik. Het woord ayahuasca betekent 'liaan van de ziel' in Quechan. Er waren veel stammen in het Amazonegebied die de plant zagen als een slang, die de mensen naar de wereld van de geesten kon leiden.

De Banisteriopsis caapi-liaan is een van de belangrijkste ingrediënten van Ayahuasca, een traditionele psychoactieve drank dat al door de eeuwen heen wordt gebruikt voor religieuze en helende ceremonies. Wees je er bewust van dat, wanneer je dit product los gebruikt, het waarschijnlijk weinig tot geen effect heeft.

Dit hars is geëxtraheerd van de 'Ourinhos' B. caapi soort, de soort die ook gebruikt wordt door de Santo Daime kerk. Het is ongeveer vijf keer sterker geconcentreerd dan de reguliere liaan. De primaire actieve ingrediënten van B. caapi zijn harmine, harmaline en tetrahydroharmine (Raetsch 2005).

Effecten ayahuasca

Inheemse sjamanen en anderen zeggen dat ze met een infusie van alleen de B. caapi liaan een andere gemoedstoestand kunnen betreden. Dit vereist veel oefening. Verder wordt deze plant door de meeste van de 72 stammen waarvan we weten dat ze ayahuasca drinken gezien als de "meester plant", die concrete informatie over andere planten verstrekt. Zij beweren dat de liaan verantwoordelijk is voor hun uitstekende botanische kennis.

Caapi harsextract gebruik

Een typische dosering voor gebruik van alleen de liaan kan liggen tussen de 5 en 30 gram, afhankelijk van de soort, kwaliteit, het doel en natuurlijk de gevoeligheid van de drinker. In combinatie met andere ingrediënten wordt meestal tussen de 10 en 20 gram gebruikt voor lagere doseringen en 20 tot 30 gram voor hogere doseringen.

Waarschuwing

B. caapi bevat MAO-remmende stoffen. Dit betekent dat het zeer gevaarlijk kan zijn wanneer je het combineert met bepaalde etenswaren of psychoactieve stoffen die normaliter niet schadelijk zijn.

Bezoek onze mao-remmer pagina voor meer veiligheidsinformatie!

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Fragen und Antworten meer

Banisteriopsis caapi harsextract Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Banisteriopsis caapi harsextract"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.