Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

L-Tyrosine 500 mg/B6

107265 Conscious Smart Formulas

€ 18,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 107265

L-tyrosine is een aminozuur dat voorloper is van stimulerende neurotransmitters als norepinefrine en dopamine. Het wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als cocaïne en amfetamines.

Het kan ook gebruikt worden om te herstellen van serotonerge drugs als MDMA, maar in dat geval moet de gebruiker eerst zijn of haar serotoninespiegel herstellen door l-tryptofaan in te nemen. Het innemen van l-tyrosine wanneer er nog een gebrek is aan serotonine kan neurotoxische gevolgen hebben.

Gebruik

Neem 1 capsule per dag op een lege maag met wat vruchtensap (suikers ondersteunen het transport door de bloed-hersenbarrière). Neem om te herstellen van cocaïne of amfetamines één capsule voor het slapengaan en nog een na het ontwaken. Neem ter herstel van MDMA voordat je gaat slapen eerst een capsule l-tryptofaan en neem de volgende ochtend een combinatie van l-tryptofaan en l-tyrosine.

Ingrediënten

1 capsule bevat:
500 mg l-tyrosine
10 mg vitamine B6 (Pyridoxine HCL)

Waarschuwing

Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers. Niet geschikt voor personen die behandeld zijn of worden voor het maligne melanoom. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Fragen und Antworten meer

L-Tyrosine 500 mg/B6 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "L-Tyrosine 500 mg/B6"

Reviewer

Als frequent amfetamine gebruiker moest ik wat gaan doen aan mijn fysieke herstel. Na 3 nachten/3 dagen wakker zijn kan je natuurlijk geen enkel product benoemen tot wonder middel. Maar goed, ik heb het idee dat dit product wel meehelpt aan het herstel. Op het moment dat ik eindelijk kan gaan slapen neem ik 1 capsule in, en de volgende ochtend ook 1. Dit helpt de 'comedown' tegen te gaan. Let wel, als ik de dagen erna doorga met 1 capsule per dag dan voel ik me wat grieperig worden. Kan op het toeval berust zijn, maar dit is me al tweemaal overkomen. Voorlopig hou ik het bij 2 capsules na een periode van gebruik. Daarnaast uiteraard wanneer het kan gewoon proberen te eten, heel belangrijk. Goed product, snelle service. Good luck everyone!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.