Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

EZ Test MDMA zuiverheidstest

ARI-003353 EZ Test

size:

€ 6,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-003353

De ecstasymarkt is tegenwoordig zwaar vervuild. Zo zijn er veel pillen in omloop die geen of nauwelijks MDMA bevatten, en met middelen als (Meth)amfetamine en piperazinen worden versneden. Ook zijn er pillen in omloop die enorm hoge hoeveelheden MDMA bevatten. De onwetende gebruiker van zulke poeders of pillen heeft geen enkele aanwijzing dat hij of zij gezondheidsrisico's loopt.

We hebben de oplossing voor beide problemen!

Met de MDMA zuiverheidstest krijg je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample, met andere woorden: hoeveel MDMA of 'Molly' er werkelijk in je pil of poeder zit. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je berekenen hoeveel pure MDMA de sample bevat. Dit is momenteel de enige test die dit kan en het is relatief eenvoudig uit te voeren.

Let op: deze test is niet bedoeld voor het identificeren van MDMA. Hiervoor raden wij de EZ Test voor Ecstasy aan.

EZ Test MDMA Purity gebruiksinstructies

  • Weeg je sample met een nauwkeurige weegschaal die tot 0,001 gram kan meten en noteer het totale gewicht van je pil of poeder.

  • Neem exact 20 milligram (0,02 g) af van je sample en zorg dat het een fijn poeder is.

  • Open de ampul en voeg de testsample van 0.02 g toe. Even schudden en daarna laten staan.

  • Binnen 5 - 15 minuten heb je een redelijk beeld van de zuiverheid, maar een periode van 30 - 45 minuten geeft je de meest betrouwbare resultaten. Vergelijk de kleur van de bovenste laag met de inbegrepen tabel. De test is gekalibreerd met 10, 25, 50, 75 en 96% pure samples.

  • Pak je telefoon en open de rekenmachine. Vermenigvuldig het gewicht van je pil of poeder met het percentage dat je uit de tabel hebt gehaald (zie onderstaand voorbeeld). Dit geeft je een algemene indicatie van de hoeveelheid MDMA.

  • Niet vergeten: wanneer je klaar bent met de test, de ampul in de afvalbak gooien. Nooit rommel achterlaten.

Een rekenvoorbeeld ter verduidelijking: stel dat je pil in totaal 0,286 gram weegt (286 milligram) en het resultaat een kleur aangeeft dat overeenkomt met 75% zuiverheid volgens de tabel . Dit houdt in dat jouw pil ongeveer 0.75 * 286 milligram = 214.5 milligram MDMA bevat.

Je kunt vervolgens online opzoeken of dit voor jou een geschikte dosering is. Azarius raadt aan om een onafhankelijke site als Erowid te gebruiken of andere betrouwbare sites van instanties als Jellinek.

Waarschuwing

De EZ Test kan slechts een algemene indicatie geven van een substantie in een sample. Derhalve kan een garantie van 100% niet gegeven of verzekerd worden. Mocht je nog steeds twijfels hebben over de ingrediënten van een pil, laat het dan testen door een officieel bureau. Er kunnen geen rechten of uitspraken aan de EZ Test ontleend worden.

Belangrijk

Lees altijd de gebruiksaanwijzing, gebruik geen kracht bij het openen van de ampul.

Fragen und Antworten meer

EZ Test MDMA zuiverheidstest Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "EZ Test MDMA zuiverheidstest"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.