Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Energy-E (Happy Caps)

ARI-002929 Happy Caps

size:

€ 9,90 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • ARI-002929

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd. Deze party capsule roept het verlangen op om flink los te gaan op de dansvloer. Een mild maar prettig tintelend gevoel maakt deze ultieme oppepper compleet.

Waarom feesten tot je erbij neervalt als je ook gewoon non-stop kunt feesten?

Energy-E gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Aan deze testronde deden 104 Azalysten mee. Van deze 104 ondervonden er 5 (5%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 2 capsules. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 99 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Ingrediënten

Beta alanine 390 mg, l-arginine 180 mg, l-carnitine, rhodiola rosea 160 mg, guarana 160 mg, bioperine 80 mg, vitamine & mineralencomplex 40 mg, aminozurencomplex 15 mg (vegetarische capsule).

Waarschuwing

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Niet te gebruiken door minderjarigen en tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen. Bij twijfel een arts consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Heavenly-E
Trip-E
Special-E          
Party-E
Fragen und Antworten meer

Energy-E (Happy Caps) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Energy-E (Happy Caps)"

Reviewer

Une gélules ne fait aucun effet, 3 gélules donnent des nausées, tête qui tourne, fatigue etc..
Bref, je ne recommande pas du tout.

Reviewer

Me and my friend took 2 pills and we didn‘t feel anything, lol. (On emty stomach) Waist of money and time.

Reviewer

Wirkung war bei 2 Kapseln im wesentlichen wie beschrieben - macht wach, ganz leichter leichter euphorischer buzz, bissl kribbeliges Körpergefühl, insgesamt relativ mild im Effekt aber doch ein netter kleiner Stimmungsboost.

Könnte mir vorstellen das es sich auch zum Tanzen, für Bewegung oder soziale Zusammenkünfte gut eignet.

Reviewer

Als cadeautje gratis bij bestelling gekregen, dus leuke verassing. Nu moet ik met zo'n beoordeling een gegeven paard in de bek kijken....

Enfin.
Twee capsules ingenomen. Heb er weinig van gemerkt. Met mijn beste wil misschien iets van een wat fitter gevoel, misschien zelfs wat opgewekter. Kan placebo zijn, maar laten wij de capsules het voordeel van de twijfel geven.

Effect dus mild en doet niets wat een of twee goede espresso's op zijn tijd niet kunnen bieden lijkt het.
Wellicht dat de capsules een tikje extra bieden op gebied van concentratie, maar zal marginaal zijn. Goedkopere wegen naar Rome zeg ik maar.

Conclusie: het biedt wel iets, het is aanwezig, maar verwacht geen schokkende veranderingen. Prijs-resultaat niet naar mijn maatstaaf.

Reviewer

 • + pas d'effet secondaire
 • - aucun effet stimulant
 • - diurétique

Deux gélules sur ventre vide, deux heures après rien, j'aurais pu dormir si j'avais voulu, j'en reprend une puis une autre une heure après et là après encore une heure aucune différence.
Beaucoup, beaucoup de pipi, j'ai pris les gélules avec moins d'un litre d'eau en tout et je suis allée aux toilettes 3 fois, plus qu'avec la même quantité de bière sur la même période.
D'après les commentaires, je dirais qu'un double expresso serais plus efficace et beaucoup moins cher.

Reviewer

 • + Lekkere energyboost

  Ik neem regelmatig deze happy cap tijdens het stappen. Goede oppepper met een lekkere warme glow. Het is natuurlijk niet te vergelijken met chemische drugs maar ik heb net zoveel plezier.

  Reviewer

  It definitely gives me an energy rush, but I only drop a tiny bit into a glass of juice. Within 15-20 minutes I get a warm rush and within an hour I usually feel a little too pushed. Then I'd a great time for a drink and a cig to relax a bit.

  The contents of the caps is a bit iffy though, it smells like a chemical and burns the tongue a bit. This is probably why don't people complain of stomach/intestinal problems. I would definitely not take it on an empty stomach.

  Reviewer

  Ik heb een capsule genomen en begon na 45 minuten al effect te merken, ik werd scherper, moeheid was volledig weg, leek wel alsof ik niet meer knipperde met mijn oogleden. De scherpheid is vergelijkbaar met die van speed en ik werd er heel energiek van.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Zachte ervaring, leuk maar niet geschikt voor de hardcore psychonauten

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Had er meer van verwacht, ik had iets meer energie maar dat kan ik ook verkrijgen met koffie. naderhand bij het roken van een joint bleef de joint wel langer en iets intenser werken dus dat is toch positief.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Vrijdagavond ging ik naar een goafeestje en daar heb ik na het binnenkomen even staan dansen en een pintje gedronken. Ik voelde me al wat moe, omdat het een vermoeiende dag geweest was, dus ik besloot om een eerste capsule te nuttigen rond half 1 's nachts.

  Na een half uur voelde ik hier nog niets van, dus ik besloot al een tweede capsule bij te nemen. Toen moest ik naar het toilet, waar ik 20 minuten heb staan wachten, maar terwijl kwam het gevoel wel op!

  Ik merkte dat ik alerter werd, meer waarnam en zeker meer concentratie kreeg. Toen ik terug naar de danszaal ging, kon ik steevast beginnen dansen en dat lukte zonder problemen zo'n drie uur lang (met af en toe een drinkpauze).

  Ik had geen nare side-effects, maar toen het uitgewerkt was, voelde ik me ineens terug wel wat moe. Toen ik in de taxi naar huis zat, kreeg ik ineens een heel erge druk op mijn hoofd die ik voelde. Dit heb ik nog niet zo fel gehad. Het zou ook met de muziek te maken gehad kunnen hebben, die vrij luid stond.

  Voor de rest zeker geen side-effects. 's Morgens gewoon een normaal gevoel zoals ik elke dag opsta.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ik vond het een zeer leuke ervaring zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de troep die er misschien inzit, want het is volledig natuurlijk. Een aangenaam gevoel die vooral beheersbaar is, dit in tegenstelling met zijn chemische variant mdma.

  Geen agressief gevoel maar wel activerend en nog in staat tot gedachten en ideeën die steek houden. Het versterkt ook goed simpele zaken zoals aan het water zitten of naar de zon kijken, die ervaring wordt erdoor versterkt. Geen lastige afbouw van het effect, maar het verloopt zacht en aangenaam. Een echte aanrader!

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Perfect voor een nachtje door te gaan op een legale manier en zonder bijwerkingen. Ik vond het een aangenaam product omdat ik er lekker wakker van bleef en de hele nacht heb kunnen door gamen.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ik nam het op vrijdag na het werk. Ik was vermoeid. Ik heb wat kunnen schrijven (hetgeen me meestal slechts 's morgens afgaat). Nadien ben ik naar een maat gegaan en een terraske gedaan met hem en zijn vrouwke. Het was gezellig en gesprekken gingen me vlot af. Nadien bij hun thuis nog een jointje gedeeld. Ik ben langer gebleven dan ik van plan was.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Voor fysiek intense sport: iets minder dan verwacht, hoewel zeer alert en geconcentreerd verhoogde het de fysieke prestaties niet veel. voor concentratiesport: zeer goed, er duidelijk meer bij dan anders met een verhoogde prestatie als gevolg. voor studeren: zeer lang zeer geconcentreerd bezig, zonder rusteloosheid (zoals bij veel koffie), amper opgestaan met als gevolg pijn aan rug en poep de dag erna

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ik had een energy boost verwacht, maar was aangenaam verrast door de verscherpte zintuigelijke waarneming en de lustopwekkende eigenschap van het product. Ik heb de caps genomen tijdens een natuurwandeling en kreeg een verscherpte waarneming en ook niet onbelangrijk, enorm veel zin... De volgende keer neem ik het in een iets intiemere setting... ;)

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Het product gaf mij een heel opgewekt en je was sociaal en je voelt de muziek ook goed.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Een echte energy boost kon je 't niet noemen, maar Energy-E had toch een licht opwekkend effect. Meer alertheid, wakkerder, zonder neveneffecten als verhoogde hartslag of gejaagd gevoel. Na 2 uur was het bij mij uitgewerkt.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ik heb het product genomen tijdens het uitgaan. Ik had er initieel erg weinig tot geen verwachtingen van. Uiteindelijk ben ik toch verrast geweest. Ik had voldoende gedronken en al enkele jointjes op, een ander zou op dat moment al richting huis keren. In tegendeel voelde ik me nog best fris en wakker. Ik kon nog wel even doorgaan dacht ik. Ik bleef de ganse tijd ook erg veel focus houden. Ik ben nogal een dromer en dwaal vaak weg met mijn verstand. Ik was fris, had voldoende concentratie, zag scherp...

  4 uur later (en enkele biertjes en jointjes) had ik nog steeds het gevoel dat ik door kon blijven gaan. Ik ben uiteindelijk wel gaan slapen. Het slapen vormde geen enkel probleem, ik heb daar anders wel redelijk wat last van. Ook de dag nadien geen negatieve nawerkingen.

  Best leuk om op een feestje te nemen en lekker veel energie te hebben.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ik heb het product getest op Tweede Pinksterdag. Mijn vriendin en ik vertrokken uit Leeuwarden met ons bootje naar Bolsward waar de start van de fiets Elfstedentocht plaatsvind. Wij gaan er ieder jaar heen om te feesten met vrienden. Om 10.00 heb ik 2 pillen genomen.

  De onset vond plaats rond 11.00 uur maar ik vond het effect niet erg sterk. Ik heb om 13.00 uur de laatste 2 pillen ingenomen. Het effect bleef beperkt.

  Rond 14.00 waren we in Bolsward gearriveerd (4 uur varen). We namen aan boord ons eerste pilsje en vertrokken naar de stad. Zo rond 18.00 uur had ik al meerdere biertjes gedronken en ik voelde het effect van de Energy-E. Ik onderging nu en dan vlaagjes van vrolijkheid. Deze voelden erg prettig.

  De nadelen kwamen wat later op de avond. Ik was met veel vrienden aan het praten en zo nu en dan kreeg ik zo'n alert energiek gevoel maar ook het gevoel dat ik wel erg wakker was. Dit effect trok me een beetje uit het feestgevoel. Het leidde me af. Gelukkig duurden deze perioden niet langer dan enkele minuten.

  Om kort te gaan denk ik dat het product wel goed is al je een nacht wilt dansen of wat langer wilt doorgaan maar dat het niet zo geschikt is voor mij persoonlijk. Ik zoek in een product meer plezier / Happy gevoelens en rustgevend i.p.v. opwekkend.

  *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  Reviewer

  I took 2 capsules of Energy-e at a 9 hours empty stomach, so as to have a more clear view of effects. I was inside my studio, doing some computer work, just a little bit tired as I've been sitting at the pc for 6 hours already, but hoped to have some refreshing, energetic effects.

  After 25 min the first wave of effects became clear, which involved numbness of arms. Energy flow feelings appeared as well at the rest of the body. The mood for some little bit dancing music came, so put some of that kind. The more time was passing, I noticed a bit of advancing difficulty in doing specific actions like texting at keyboard. Also the use of mouse needed a little bit more effort than usual. Next wave brought some need for farting, as well as need to go to toilet. There was a lot of noise coming from the street and I think the annoyance from the noise was increased because of the capsule effect. This annoyance combined probably with the bit of tiredness resulted at a little headache and feeling of heavy head, not the most pleasant.

  1,5 hours after the intake, I realized that even concentrating to complicated thoughts on the pc work was difficult, so decided to go out. The feeling of walking was pretty interesting, there was a feeling of body floating with every movement I was doing and a kind of energetic feeling at hole body. I think walking totally normal was not very easy at the time. I took a train and noticed that logic thinking and concentration of thought was distorted making it not so easy. I notice that the general image of the effect was a strange body feeling, neither positive nor negative, that I have no other way to describe it. After the train walking normal was still not easy, basically due to the energy flow all over the body. The streets of the city are very noisy and I'm feeling that I'm more sensitive to the noise , so this makes it more irritating, and helping the headache grow a little bit more.

  I came home and apart from farting this time diarrhoea followed. The mood is affected from the noise outside and is not so positive, not helping the heavy head feeling at all. Apart from the general body feeling, I feel my stomach messed up, maybe because I haven't eaten for long. I take the decision to eat, as I don't see any improvement at the situation, so no point to keep waiting with the empty stomach. I put some music that I like and this really helps changing the mood, so I get the conclusion that the capsule makes the mood more easily affected from the environment. 3 hours after the intake and after the meal I think the pick has already passed , there is no feeling that anything more or new effect is about to come. I smoked a little bit of a joint to relax. I noticed some fast heart beating, but relaxation is coming after all.

  5 hours after intake I notice the last effects of capsules which were a little bit of confusion in thinking, a little bit difficulty in speaking and logic thinking. I concluded that these were because of capsule and not the joint, as they were resembling exactly the first effects that came after consumption.

  At 5,5 hours, I can't notice anything left from capsule feeling. Though, at 6 hours I have more messed up stomach, little stomach-ache and diarrhoea once more. 6,5 hours. Even though the effects have disappeared, I can't go to sleep, as there is a feeling of awareness left. Around 7 hours after intake I can sleep.

  In total I didn't noticed any special happy effect, there was some energetic feel, combined with some euphoric mood, but yet not so present so as to make my spirit follow it. Also quite important I think was the affection from environment, meaning could result in uncomfortable and not at all happy mood just because of noise. Finally the side effects of headache, stomach-ache, and diarrhoea, were quite more intense, at least at my experience, than the positive, so can't say that I could enjoy the total.

  *This review is brought to you by the Azarius Test Team*

  Reviewer

  Because I have stop using Hard Illegal Drugs (cocaine,ecstasy, MDMA,) about 5 years now, I am very happy to have used this legal product (energy-E pills) that can provide me a mild but good effect and I will defiantly keep using when needed.

  *This review is brought to you by the Azarius Test Team*

  Reviewer

  First of all I don't ascribe much importance to herbal based products because of their lack of noticeable effects. I knew the ingredients (or at least almost all of them) before, so I didn't expect much. I tend to have anxiety so it happens to me to have unpleasant effects (such as cold limbs, dry mouth, etc) when taking stimulants.

  I took a pill on empty stomach, smoked some cigarettes while waiting for the effects. Had to start learning, I couldn't afford to run out of time ( with significant finals coming up ). After about an hour (a bit less) I started feeling this pleasing stimulation and the urge to continue learning (which I really did like), so I took another capsule. After another hour the aphrodisiac effects have cleared out, I felt horny. I felt extreme alertness and could concentrate kind of well. In the second hour the intensity began to subside. leaving no aftereffects behind.

  To sum up, these capsules are totally worth that price (or at least could be 5 pieces in a pack), and recommendable for people who want to learn more effectively, who want to get a bit more horny, or who want to stay sober on a night with friends out. This herbal based product absolutely changed my mind on this topic.

  *This review is brought to you by the Azarius Test Team*

  Reviewer

  Habe eine Kapsel vor der Arbeit genommen und konnte 8 Stunden konzentriert und lustvoll durch arbeiten. Hat mich positiv uberrascht!

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Meine ersten Erfahrungen mit Energy-E: Ich bin ein Leichtgewicht, merke schnell auch geringe Dosen (außer es ist schon eine Toleranz da). Ich habe Energy-E an zwei auffeinanderfolgenden Tagen jeweils am Vormittag getestet. Beim ersten Mal nahm ich eine Kapsel, beim zweiten Mal waren es 2 Kapseln. Bereits eine Kapsel habe ich deutlich gespürt, bei 2 Kapseln war vor allem auch die Wirkungsdauer erhöht.

  Energy-E bewirkt nicht nur eine erhöhte Agilität und Aufmerksamkeit, sondern hat auch empathische Effekte (ich kann nur für mich sprechen), also Einfühlungsvermögen und liebevolle Zuneigung waren verstärkt (Dies hängt vom Setting ab, in einer "schlechten" Umgebung ist man eventuell schneller gereizt als sonst).

  Man kann es nutzen, um stundenlang wie ein Wirbelwind die Wohnung zu putzen, um in die Stadt ins Cafe zu gehen, um abends feiern zu gehen, oder sich mit seiner / seinem Liebsten zu treffen. Die Kombination der Inhalststoffe ergibt eine interesannte Wirkungskombination. Ich bemerkte keine Einschränkung der sensorischen Eindrücke, hätte locker auch KFZ fahren können, aber Fahrrad fahren macht viel mehr Spaß, denn man WILL sich bewegen.

  Und es ist nicht so "kalt", es hat eine empathische Komponente (die kommt wohl vom Kanna). Unverträglichkeiten traten bei mir nicht auf. Ich hatte aber einen leichten Hang zu erhöhter Transpiration, wobei das bei Koffein kaum zu vermeiden ist. War aber nicht unangenehm. Auch mein Magen hat es gut vertragen. Mein Appetit war verringert, aber ich konnte schon etwas essen. Meine einzige Warnung: Währenddessen sollte man lieber nur koffeinfreien Kaffee trinken, um kein Herzklopfen zu bekommen ;) Insgesamt würde ich es beschreiben als brauchbaren Wachmacher mit Empathie-Bonus.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  War ein lustiger Trip. Ich habe 6 Stunden Spaß gehabt, viel getanzt, viel geredet und lustige Gedankengänge gehabt. Auf jeden Fall eine nette Alternative zu sonstigen Partydrogen.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ich war eigentlich sehr müde, als ich beschloss mir doch noch zwei Kapseln einzuwerfen und ein bisschen tanzen zu gehen. Ich bin den ganzen Tag in der Bibliothek gewesen und habe mich durch alte Wälzer geschlagen, um Stoff für meine Forschungsarbeit zusammenzusuchen. Anschließend war ich noch arbeiten. Keine harte, schweißtreibende Muskelarbeit, sondern eine Sesselfurzertätigkeit aller härtesten Grades.

  Trotzdem bin ich am Ende eines solchen Tages erschöpft. Vielleicht trifft es ausgelaugt besser - obwohl - ich gehe auch viel zu Fuß herum und bin am Ende des Tages auch körperlich müde. Es war jedenfalls so um halb 12 in der Nacht. Ich schmiss mir zwei der Kapseln, nahm mir ein paar Bier mit und ging tanzen. Ich hatte am Abend nichts gegessen, das war ein Fehler. Ich wusste nicht, wie sich das Zeug auf den Magen auswirken wird.

  Hrmpf.... als ich dann an meiner ersten Destination angekommen war und mir die Uhr sagte, dass die Wirkung gleich einsetzen sollte überfiel mich der Hunger richtig. Ich überlegte noch, ob ich es einfach ignorieren und tanzen sollte. Unterdessen war ich sehr kommunikativ und lernte neue Menschen kennen. Am ersten Ort war ich draußen, es war warme Frühlingsnacht und ein Feuer brannte in einem alten Ölfaß.

  Die Stimmung war aber so ein: "Eeeh.... lass ma' Film gucken. Nicht so viel Stress." Die Wirkung kickte unterdessen ein. Ich merkte, dass etwas in meinem Körper vorging, konnte die Droge aber nicht von dem Unterzucker unterscheiden, der mich auch hibbelig machte. Ich ging später weiter auf eine Technoparty, auf der ein Freund von mir auflegte. Dort war es dunkel und warm, mit neofarbenen Lichtern und verrückt gekleideten Menschen. Die soziale Schiene lässt sich in so einem Bericht schwer zusammenfassen.

  Es gibt so viel Vorgeschichte zu erläutern, Charaktere einzuführen und ich müsste mich selbst erst einmal beschreiben. Jedenfalls bin ich ein eher introvertierter Mensch, aber das Reden fiel mir relativ leicht. Ich hatte auch keine Lust viel Alkohol zu trinken oder zu rauchen. Ich habe einfach getanzt. Lange Zeit. Dann kamen Ausbrüche des Egos. Drogeninduziert oder einfach nur Persönlichkeit? Ich weiß es nicht. Irgendwann musste ich einfach essen. Das war da auch für paar Mark Fuffzig möglich. Mein Magen spielte gut mit, dabei gab es Reis mit Mais und Bohnen.

  Kann man schon mal machen. Ich tanzte noch etwas weiter und hätte es sicher auch noch bis in die Morgenstunden gemacht, wäre mein Abend nicht durch eine sehr unangenehme soziale Situation abgebrochen worden. Zwei Menschen gingen aufeinander los und es wurde sehr blutig. Ich drängte mich dazwischen, um sie von einander loszubekommen. Das gab mir einen so krassen Adrenalinschub, dass ich hart in der Realität aufkam. Die Wirkung war nach etwa drei Stunden ganz verflogen.

  Ja, vielleicht hätte es länger gedauert, wäre ich nicht so hart ins kausale Netz der Realität geraten. Ich war zu Hause noch lange wach, aber auch das kann ich nicht mit Sicherheit auf die Droge zurückführen. Es waren auch die Gedanken, die mich wach hielten. Wobei... ich bin im Bett auch ziemlich geil geworden. Vielleicht war das die Droge. Vielleicht war das aber auch nur die schöne Frau mit den zwei Zöpfen, mit der ich tanzte. Sie war leider nicht mitgekommen. Schade.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Das erste Mal nahm ich eine der Pillen ein. Ich empfand etwas Unruhe, so dass ich bei einem Kumpel die Fenster geputzt habe. Die Situation war aber auch extram langweilig, es hätte sein können, dass ich das auch ohne die Pillen gemacht hätte. Bei einer Pille habe ich so gut wie nichts gemerkt. Anfangs hatte ich erst ein ziehen im Bauch, dann ein warmes Gefühl (Nach wenigen Minuten). Kann gut sein, dass das ein Placebo-Effekt war. Gegessen hatte ich zwei Stunden vorher (Ich empfehle vier Stunden zu warten). Das zweite Mal nahm ich gleich drei Pillen. Und zwar direkt bevor wir zur Party gegangen sind. Ich hatte einen leeren Magen (Bis auf ein Bier).

  Meine Erwartungen waren schon sehr runtergeschraubt und ich habe erstmal garnichts gemerkt. Die Wirkung kam sehr langsam und schleichend. Daher habe ich für die ersten zwei bis drei Stunden garnichts gemerkt und in der Zeit erst einen Club Mate und dann ein Bier getrunken. Beim tanzen habe ich den Effekt dann erst bemerkt. Ich konnte mich besser auf die Musik einlassen und habe ausgelassener getanzt als normalerweise.

  Auch war ich kontaktfreudiger und präsenter. Im Kontakt mit den Frauen auf der Party ist mir die Wirkung dann erst so richtig aufgefallen. Auf diese bin ich bestimmter und öfter zugegangen und es haben sich schnell gute Gespräche entwickelt weil ich responsiver und konzentrierter war. Das Unangenehme war der nächste Tag. Die Nacht hatte ich fast durchgemacht, habe von ca. 8.00 bis 10.30 Uhr unruhig geschlafen, das war eher das Gefühl von dösen und wegdriften als schlafen.

  Danach war ich wach und hatte die ganze Zeit so ein warmes Gefühl im Körper und ein Wattegefühl im Kopf. Ich war zwar entspannt, aber konnte meinen Kopf nicht so richtig abschalten. Erst am Nachmittag bei Freunden (so gegen 17 Uhr) wurde ich dann richtig Müde und konnte auch ca. vier Stunden schlafen, bevor wir dann auch die nächste Party gegangen sind. ... ;) Die Wirkung ging also nicht so lang wie vorher angegeben. Eher 16 Stunden.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  2 Kapseln wurden direkt morgens nach dem Aufstehen eingenommen, die Nacht war kurz, ich war relativ müde und kaputt. Nach ca. 45 minuten stellte sich eine erste Wirkung ein, die Wahrnehmung wirkte klarer, ich fühlte mich voller energie.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Nach der einnahme 1 Tabette ca. 30 min danach bekam ich einen kleinen druck im magen nicht weiter schlimm. nach 45 min war meine müdigkeit wie weggeblasen und ich war sehr gesprächslustg nach weiteren 30 min legte ich noch eine nach, konnte ich ncht mehr stillhalten ene weitere steigerung konnte ich nicht festellen und wollte keine weitere nehmen da meine erwarttungen bereits nach der ersten erfüllt waren.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Bei mir hat das Produkt positive Energie und Begeisterung ausgerufen.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Bei dem folgenden Produkt muss berücksichtig werden das ich Persönlich nicht gut auf Amphetamine reagiere. Energy E ist zwar auf Pflanzlicher Basis. Nur hat mich der Chemische Geschmack beim Aufstossen extrem Negativ beeinflusst. Inwiefern ich mir also Grundsätzlich einen negativen Film gefahren habe ist also die Frage. Auch stellt sich das Fragezeichen wie dieser Pflanzliche Cocktail sich auf meine Rezeptoren ausgewirkt haben. Meine Hirnchemie ist wie schon erwähnt nicht gut auf derartige Substanzen zu sprechen. Allerdings bin ich Leihe. Daher kann ich keine genaue Wissenschaftliche Antwort. Noch nicht da ich erst dabei bin mich der Chemie der Psyche zu befassen. Wollte dies nur erwähnen weil es durchaus sein kann das das Produkt bei anderen Gehirnkonstruktionen vorteilhaft wirkt! Entgegen dem üblichen Anwendungsfeld der öffentlichen Feier und zur Bekämpfung der Müdigkeit.

  Wollte ich das Produkt dafür verwenden um im Privaten Rahmen Grafische Tätigkeiten am PC (Illustrator) vor zu nehmen. Das Ziel war es die Konzentration zu erhöhen. Auch erhoffte ich mir eine Bewussteres Wahrnehmen der Grafischen Elemente (Kabbalistische Symbolwelten). Leider ist nichts dergleichen eingetreten. Zwar war schon eine Veränderte Wahrnehmung zu verzeichnen. Ein starkes Schwitzen gesellte sich ebenfalls dazu. Doch empfand ich die ganze Zeit ein Übelgefühl. Ich war wirklich froh nicht auf einer Party zu sein. Das wäre mir nicht gut bekommen. Meine Konzentration war eher verringert. Grundsätzlich wollte ich das ganze nur Ausschlafen.

  Eigentlich möchte ich das alles aus meinem Persönlichen Lebensfilm schneiden. Getreu dem Motto ist nie passiert. PIEP PIEP wo ist Realitätsschere??? Wo??? Wo... Auch sollte noch mitgeteilt werden das ich schon einmal vor Jahren die Party E Caps genommen habe. Damals wurde mich auch schlecht. War fast ein identisches Unangenehmes Gefühl. Offensichtlich reagiere ich nicht gut auf diese Caps. Spekulativ könnte es auch an den Caps als solches gelegen haben das ich diese nicht vertrage. Kann ich aber leider nicht mehr nachprüfen. Jedenfalls machen mich diese Caps nicht Happy eher das Gegenteil.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Da die Wirkung relativ spät einsetzte dachte ich zunächst es komme keine Wirkung mehr. Ich nahm eine weitere Kapsel. Doch dann trat die Wirkung der ersten Kapsel ein. Es war ein angenehmes Gefühl. Ich fühlte mich wohl und glücklich. Ich war zufrieden, wach und fit.

  Dieses Gefühl hielt für mehrere Stunden an. Ich verspürte keine unangenehmen Nebenwirkungen und konnte am nächsten Morgen super einschlafen.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Mir gefiel die Wirkung des Produktes, trotz anfänglicher Skepsis, außerordentlich gut. Ich werde in Zukunft, zu gewissen Momenten, auf jeden Fall wieder darauf zurück greifen.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Ich habe nach einer starken Nacht, mit weiteren Substanzen, bis um 15 Uhr an einem Fluß gesessen und geredet. Gutes Zeug, nicht zu stark, also keine Scheu.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Nach einer anstrengenden Woche hatte ich etwas gebraucht, um mich zu motivieren und fitter zu machen. Eingenommen an einem Samstag nachmittag, zur Vorbereitung auf ein Festival, war es eine leichte Unterstützung.

  Ein leichtes warmes Gefühl im Bauch mit eine ganz leicht putschende Wirkung. Im Zusammenhang mit Bier auch ganz Förderlich. Aber hilft nicht einen ganzen Abend zu überstehen oder einen Alkoholpegel zu gefühlsmäßig zu senken, wie man es von anderen Drogen kennt.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Zwei Stunden nach dem Aufstehen, an einem Sonntagmittag um 12 Uhr habe ich zwei Kapseln mit einem Glas Wasser eingenommen. Etwa 90 Minuten vor Einnahme hatte ich einen starken Milchkaffee getrunken, keine feste Nahrungsaufnahme bis zum Abend. Kurz nach Einnahme der Kapseln habe ich mich auf den Weg zu einer Freundin gemacht um meinen Hund abzuholen, der die Nacht bei ihr untergebracht war.

  Kurz bevor ich angekommen bin, verspürte ich in der Bahn eine erste Wirkung, einen starken Energiekick, den ich aber noch nicht nutzen konnte und den ich vorerst unter Kontrolle bringen musste, da er sich mit heftigen Magentritten bemerkbar machte. Auf der Dachterrasse zwischen Sonne, Blumen, Hund und Mensch kickten die Energy-E dann richtig. Wir saßen knapp vier Stunden, tranken schwarzen Tee und plauderten vorzüglich, schmissen uns die verbalen Gesprächsbälle hin und her und vergaßen die Zeit. Der schwarze Tee führte in Verbindung mit den Energy-E zu etwas Unruhe und Schwitzen, das ich mit einem Parkspaziergang ablösen wollte.


  Dort angekommen rauchte ich etwas Cannabis, was die Wirkung verstärkte und auch etwas veränderte. Euphorisch und energetisch liefen Hund und ich zwischen den Wegen durch die Büsche und über die Wiesen und genossen zwei weitere Stunden das Leben. Daheim angekommen bemerkte ich, dass ich den ganzen Tag noch nichts gegessen hatte und große Lust zu Kochen verspürte. Im direkten Kontakt mit meiner (nüchternen) Partnerin wurde mir dann bewusst, wie energiegeladen ich nach wie vor war. Wir lachten und scherzten und ich verbrachte weitere zwei Stunden tanzend und kochend in der Küche.

  Beim anschließenden Essen war die Wirkung der Energy-E dann vorbei, den genauen Moment hatte ich gar nicht mitbekommen. Es fällt mir sehr leicht den Tag zu beschreiben, aber sehr schwer, die Wirkung zu konkretisieren und in Worte zu fassen. Zwei Kapseln Energy-E setzten in mir eine Energie frei, die raus musste, sich aber immer der Situation anpasste. Bei der Freundin, die nichts von den Energy-E wusste, habe ich mich auf die soziale Konversation fokussiert, es gab nichts anderes, die anderen, eigentlich geplanten Aktivitäten, waren unwichtig. Im Park gemeinsam mit Hund, bin ich über Wiesen und Felder gerannt und habe mich des Lebens erfreut und die Sonne in und aus meinem Herzen strahlen lassen.

  Meiner Partnerin konnte ich etwas Freude mitbringen, da sie den ganzen Tag an einem Projekt arbeitete war sie den ganzen Tag an die Wohnung gefesselt, und ihr noch einmal Energie schenken. Gerne hätte ich Zeit mit ihr verbracht, ich fühlte mich emotional in diesem Moment sehr tief verbunden, jedoch musste sie weiter arbeiten. Beim Kochen tanzte und freute ich mich über den Tag und die Zeit, die ich mir heute für mich, mein Leben und meine Lieben nehmen konnte.

  Die Energy-E waren die ganze Zeit da, setzten Wellen der Euphorie frei, waren klar bemerkbar und doch subtil. Die Kombination mit Cannabis und oder Koffein ist (für mich) gut möglich, die (Neben-)Wirkungen sind gering und vorhersehbar.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  Um das Produkt Happy E-Caps zu probieren, habe ich mir den Abend freigehalten, um genau zu merken wie das Körpergefühl ist. Während ich die Kapseln eingenommen habe, war ich also zu Hause und habe an Privaten Sachen gearbeitet. Am Anfang habe ich nur eine Kapsel genommen. Um die Stimmung während des Tests anzuheben, habe ich die ganze Zeit Musik gehört. Laut der Produktbeschreibung soll die Wirkung bereits nach 45 min eintreten, bei mir hat es doch ein wenig länger gedauert. Erst nach 70 min habe ich ein Unterschied gemerkt.

  Ich vernahm ein geringes kribbeln im Körper und eine Flauheit in der Magengegend. Das hat sich aber schnell wieder gelegt. Ich machte also meine Arbeit und merkte ein minimal empathisches Gefühl zur Musik. Ich wippte mit dem Kopf und den Füßen mit, während ich trotzdem konzentriert gearbeitet habe. Da mir die Wirkung zu schwach vorkam, habe ich im Verlaufe des Abends die zweite Kapsel genommen und mich darauf gefreut, dass sich das vielleicht noch steigert. Später am Abend war ich noch konzentriert dabei und habe die Musik weiterhin genossen, ohne eine Steigerung zu verspüren. Später bin ich zu meiner üblichen Zeit eingeschlafen und hatte auch keine Schwierigkeiten dabei.

  Am nächsten Tag waren auch keine Nebenwirkungen zu spüren. Im Ganzen war es eine interessante Erfahrung die Kapseln zu testen. Ein bisschen mehr habe ich mir schon erhofft. Man sollte nicht denken, dass man sich die Kapseln einschmeißt und danach 24 Std durchfeiern kann. Persönlich würde ich die Dosierung erhöhen, denn mit der Dosierung in der Produktbeschreibung (max. Kapseln innerhalb 24 Std) stimme ich nicht ganz ein. Für einen kleinen Energieschub zu empfehlen oder sich ein Espresso gönnen. Noch etwas zu den Kapseln an sich. Der Geruch und Geschmack ist sehr penetrant, also schnell in den Mund schmeißen und runterschlucken.

  *Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

  Reviewer

  11 heures :Prise d'un gélule.

  11 H15 :ai bu du thé.

  11H20 :première sensation.Je sens les muscles de mes bras et jambes avec une conscience plus accrue. Les couleurs de mon environnement deviennent éclatantes.

  11H28 :La montée à l'air de s’être arretée. 1

  1H 42 :Confirmation:la montée est réellement finie.Plus de sensation de fatigue,tout de même.

  11h45 :le son de la musique qui passe augmente de volume par ma perception.

  11h46 :Prise d'une deuxième gélule.

  11h50 :Mes mains deviennent glacées.

  12h25 : Un peu de sudation,mais je n'ai pas senti la montée de la deuxième capsule.Pour l'instant elle n'augmente pas les sensations de la première.

  13h15 :promenade dans un centre commercial. Vision un peu différente au début de la balade. Impression d'un tunnel dans la galerie avec plus d’intensité des couleurs.

  14h00 : plus aucun ressenti,fin des effets.Un ressenti de fatigue me gagne.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  J'ai apprécié l'expérience sensorielle (surtout le touché). Par exemple j'ai trouvé ma couverture ultra douce quand je l'ai touchée et ce fut assez intense comme découverte. Par contre j'ai eu quelques mots de ventre après la prise de la gélule mais qui ont disparu après 45 minutes.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Je pensais que j'allais avoir une montée d'énergie physique est psychologiqué, c'est ) dire une clarté mentale et une rapidité cognitive accrue mais ça n'a pas été le cas. Je n'ai pas trouvé ça différent d'un simple café. Il me serait difficile de m'étendre davantage puisque je n'ai pas ressenti d'effet particuliers.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Tres bon délire pas déçu du tout grosse euphorie et l éclaté sans trop d effets secondaires.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Parfait pour booster une journée de travail fort monotone

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Honnetement je ne m'attendais pas a un effet tres fort au regard de la composition du produit.j'etais un peu fatigue et je pensai que ca pouvait me remettre la peche.mais apres 2 gelule et une bonne heure d'attente pas vraiment d'effets.peut etre que avec le double de la dose prescrite ca aurait mieux fonctionne? je suis egalement habitue a prendre des produits plus forts, ce qui explique peut etre l'absence d'effets...

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  L'expérience fût assez banale, j'ai essayé de me concentré sur les effets tout en aillant une activité normale durant celle-ci.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Stimulant et désinhibant. Idéal comme substitut à l'alcool en soirée. Pas d'effets secondaires hormis une grosse fatigue longtemps après que les effets du produit ce soient dissipés.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Bon produit pour repousser une nuit de sommeil mais ne croyez pas qu'il ne faudra pas le rattraper.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Une seule gelule prise, donc pas vraiment de reelle experience, mais de temps en temps ca aide mais a ne pas abuser, les palpitations c est pas tres agreable.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  C'est une bonne expérience. Je n'avais jamais testé les happy caps en pensant qu'elles ne produisaient pas d'effet, je me rends compte que je me trompais. J'ai ingéré la capsule chez moi avant un après-midi jeux de plateau avec des amis. Sur le trajet dans le métro j'ai senti que mon cœur s’accélérait et j'ai compris qu'il s'agissait de la capsule.

  Arrivé chez mes amis, j'étais vraiment motivé à discuter et à jouer. J'étais le seul à avoir pris une capsule et je n'étais pourtant pas en décalage avec mes amis, juste un peu plus "à fond" qu'eux. Je pense prendre ce produit dans un environnement festif très prochainement. Cette capsule a l'air d'être très appropriée pour faire la fête lorsqu'on doit conduire et qu'on ne peut ni boire ni fumer.

  Il peut par ailleurs être adapté à certaines personne n'ayant jamais consommé aucun autre produit et qui voudraient avoir une expérience différente en soirée. Je recommande dans tous les cas de tester ces capsules pour l'expérience.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  On a pris la gélule en fin d'après midi avant une soirée entre amis . Au bout de 2heures rien ne se passait puis après l'effet monte petit a petit , jusqu'au moment où on se sent au taquet. On voit pas la soirée passer, aucun coup de fatigue. Excellent moment passé sans perte des sens

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Pris une gélule la première fois, effet relax et stimulant. Soirée entre amis, à domicile, avec musiciens. Aucun coup de barre, effet jovial, zen et positif. Beaucoup d'nrj à revendre. Puis repris 2 gélules un autre jour, effet plus puissant et donne envie de bouger, faire du vélo, courir...très stimulant et excitant. Pour le love, un ***** étoile, donne envie de faire l'amour et de se lâcher;

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Expérience agréable, je recommencerai volontiers pour me tenir éveillé plusieurs heures. Le produit ma rendu un peu insomniaque la nuit suivante.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Environ 30 minutes après la prise, une monté en énergie, un plus grande conscience spatial de l’environnement. Sens plus en éveil mais restant dans une mesure confortable. La durée de l'effet à été d'environ 90 minutes. Ensuite, environ 30 minutes plus tard, une baisse de l'énergie et une sentiment de brume mentale de quelques minutes Dans l'ensemble une expérience plutôt satisfaisante.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Tres bon produit mais il m'a fallut prendre toutes les gellules

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Vraiment bon délire, j'ai pris ça avec mes potes et l'effet euphorisant et super cool, j'ai pas arréter de rire! Et c'est vrai que ça garde bien éveillé, ca permet de faire la fétes longtemps sans voir le temps passer! En association avec le LSD, cela reste gérable, les effets visuelle du LSD viennent compléter ceux de ce produits et ça fait quelque chose de vraiment sympa! Je conseil ce produit!

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Je ne décrirais pas la première prise puisque combiné avec de l'alcool, mais en soulignant tout de même le fait que l'on a une endurance physique accrue. Ma deuxième prise cette fois ci a été seul en fin de journée vers 18h après une journée de travail.

  Je me suis installé tranquillement en fumant une cigarette et en écoutant un peu de musique. Environ une petite demi heure après (j'étais à jeun depuis le matin), l'effet est la, on ne peut pas dire que l'on peut soulever des montagnes mais tout de même. La fatigue disparait peu à peu, la motivation reviens, on se sent mieux.

  Au lieu d'écouter la musique, j'ai brancher carte son et le reste et je me suis mis à composé de la musique, au début dans un style plus sub pour revenir ensuite au style que je préfère, la trance. J'ai fais une session de un peu plus de 5h puisque j'ai arrêter sur les coups de 1h du matin.

  J'ai tout de même composé une des musiques dont je suis le plus fier ! A cette heure ci, peut-être parce que j'étais tout de même assez fatigué, la fatigue est revenue et je n'ai pas tenu beaucoup plus longtemps.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Montée une demie heure après la prise de deux gélules. Sentiment d'éveil et d'énergie, accompagné toutefois d'une légère tachycardie. La prochaine fois je prendrai une seule gélule, définitivement, ce produit est bien plus costaud que ce à quoi je m'attendais (pour info je pèse seulement 45kg) Etant donné le caractère légal, je m'attendais à quelque chose de comparable à un ou deux cafés, en réalité c'est plus de l'ordre d'un para de speed.

  Très bonne énergie, pas désagréable contrairement à la ritaline, j'ai passé une excellente nuit de travail, productive, sans fatigue de 22h à 7h. Je me suis couché.e avant la fin des effets toutefois, j'aurais pu tenir sans problème plus longtemps si je n'avais pas eu d'obligations le lendemain. Je suis plutôt adepte des stimulants pour travailler plus efficacement, et le rapport légalité/prix/intensité des effets/qualité des effets place clairement ce produit en première position sur ma liste de stimulants adorés.

  Je suis ravi.e d'avoir pu découvrir ce produit et je l'achèterai définitivement la prochaine fois qu'une échéance importante approchera. En plus les gélules sont végétariennes !

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Énergie e est un très bon produit qui vaut sont prix au regard dès effets apportés. L'effet c'est fait ressentir environ 1 heure après la prise de 2 gélules. Étant chez des amis enfermé dans un appartement pour une pendaison de crémaillère et ayant partagé 2 gélules avec d'autres amis, une envie folle de sortir en ville et rencontrer du monde nous à submergé.

  Comme par hasard, tout le monde est resté dans l'appartement sauf nous 3 qui avions pris énergie e. Tout dabord l'exitation, puis la "parlotte" puis, l'action. Nous avons fait la fête toute là nuit en discothèque puis parti en after chez des personnes rencontré durant la nuit à qui nous avons bien évidement vanté les effets de cette pilule magique qui ne nous fait ressentir aucune fatigue.

  Je pense vraiment que ces gens irons faire un tour sur azarius.net avant leur prochaine soiree :) mes amis aussi sont convaincu et commanderons aussi d'autres gélules avec moi mais nous essayerons un autre type de gélule comme trip e pour un autre type de soirée. Merci encore de m'avoir fait partager ce produit et à très bientôt :)

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  J'ai pris le produit durant un festival de metal (Hellfest), les deux fois alors que le nuit tombait (et que je commençais à fatiguer), une gellule à chaque fois. Là où je m'attendais à un boost significatif, il m'a semblé que la montée (30 minutes après la prise) restait assez légère, même si l'effet s'est fait sentir.

  Je dirais que ce produit, dans le dosage que j'ai essayé, stabilise l'énergie à un niveau plutôt normal, ce qui m'a aidé à tenir plus longtemps sans que la fatigue ne m'accable. Il faut prendre en considération aussi que je dormais peu ce weekend là au vu du contexte festivalier, peut-être ce produit a des effets plus significatifs sur un organisme reposé. Dans tous les cas ça a été un réel coup de pouce, mais légèrement en deçà de mes attentes.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Très bonne expérience, j'avais un doute cela fonctionne bien. J'étais surpris de la petite montée c'est agréable.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Ce produit ma complétement satisfait, je ne sais pas si cela était psychologique ou non comment cela a agit sur mon esprit mais j ai passé une soirée mémorable différente de tout ce que j ai déjà fait peut être une des meilleurs mais surement pas la dernière.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Bon expérience, à essayer pour ceux qui veulent tenir en soirée sans prendre de drogues dures.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  J'ai donc pris le produit dans des conditions tout à fait normal, j'était légèrement fatigué et je me suis dis que c'était le moment parfait pour l'essayer. Résultat satisfaisant, au bout d'une heure je me suis comme réveillé, actif et énergique.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  La 1ère fois a été la seule fois où j ai ressenti des effets boosts et j ai passé une bonne journée, les autres pilules n ont rien donné

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Ce produit est économique, produit un effet semblable à un excès de café, moins agréable pour qui aime le café comme moi... Ne produit pas d'effet euphorisant ni relaxant. Procure une excitation sexuelle légère, et une légère fébrilité.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Produit sympa, donne une petite piqûre d’énergie après une longue journée et avant de sortir. Les effets sont assez limites mais suffisant pour repartir en forme.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Après une prise facile j'ai essayé en condition "normale" est pendant une soirée normale l'effet est sympa sans plus seul point négatif on a un peu soif (prévoir de l'eau).

  Deuxiéme fois plus de monde plus de musique plus de stimulant visuel et un effet un peu plus prononcé…énergie un peu stimulant mais pas au point de sauter partout! je n'ai pas tenté d'en prendre au cours d'une expérience sexuelle mais je doute que cela puisse amener un plus!

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Conditions: Estomac vide (dernier repas pris 6h plus tot) Je suis en vacances, marié depuis 10jours, heureux, coucher de soleil a l exterieur, gellules prises juste apres faire l amour Dose: Je suis habitue aux champis et au tramadol, je me suis donc dit que je pouvais commencer avec la dose maximum conseillee, 2 gellules

  Mes attentes: Comme le produit s appelle "Energy-E, Power & Stimulation", je m attendais à ressentir de l energie, à avoir envie de bouger, de parler et de m amuser.

  Detail de l experience:
  18h14: Prise des gellules
  18h44: Premier reflux gastrique (avec un mauvais gout)
  19h57: Je commence a m endormir sur le canape
  20h30: Pas d effet 2h15 apres la prise, je mange des pates
  22h15: mal au ventre, diarhée
  23h52: mal au ventre, diarhée
  00h34: Je m endors, ma copine me dit que ma peau est un peu plus chaude que d habitude, mais nous sommes en plein été, difficile de dire si c est les gellules ou si c est simplement le temperature de l apartement Dommage donc, pas d effet ressenti (je suis pourtant generalement sensible au moindre changement dans mon comportement ou dans la perception de mon environnement)

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  j'ai prendre ce produit dans de bonne conditions: petite soirée entre amis et ambiance agréable. 30 minutes après la prise d'une gélule energy-e, j'ai sentis les premier effets. la montée est agréable, le rythme cardiaque augmente, la fatigue disparais et l'esprit parait plus vif.

  Les effets ont commencés à diminuer au bout d'une heure mais la sensation d'ètre plein d'énergie et d' avoir l'esprit vif ont durée toute la soirée. lors de mon second essai avec le produit, j'ai pris une seconde gélule 30minutes après avoir sentis les premiers effets de la première. la montée à été bien plus forte que la première fois: le rythme cardiaque augmente encore et on sens une grosse montée d'énergie.

  La prise de deux gélules n'as guère augmenter la durée de la montée mais plutot son intensité. energy-e m'a beaucoup étonner, je ne m'attendais pas à sa. c'est donc pour moi une très bonne surprise de découvrir ce produit.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Une bonne expérience dans l'ensemble, dans un contexte de fatigue générale j'ai retrouvé l'énergie afin de suivre mes amis en soirée "trance music" jusqu'au bout de la nuit. Le fait d'avoir pris deux gélules en une prise contribue certainement aux sensations de palpitant au niveau du coeur le lendemain.

  *Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

  Reviewer

  Estaba en casa recien levantado, me dispuse a desayunar. En lugar de tomar un café como todas las mañanas decidí tomar un vaso de leche y una de estas cápsulas.

  Al cabo de media hora aproximadamente, comencé a notar bastante calor. Mi idea era tomarlo para despertar y quedarme estudiando, pero, no sentía ganas de quedarme sentado concentrado como acostumbro a hacer cada día tomando café. Sentía más bien ganas de salir y hacer alguna actividad física.

  De todas formas me quedé ahí haciendo mis obligaciones. Como sustancia estimulante prefiero el guaraná antes incluso que el café. Me quedan dos cápsulas, la próxima vez las tomaré de golpe porque me pareció algo suave a pesar de lo que me hizo creer el marketing. Esperaba algo rozando la ilegalidad, en cambio, creo que es una sustancia muy controlada.
  *Esta reseña fué escrita por el Equipo de Pruebas de Azarius*

  Reviewer

  We bought some of the happy caps energy-e from a smart shop in Amsterdam. The guy at the shop said to take them on an empty stomach. Time got away from us and my girlfriend and I ended up taking them after a big meal of stampot (2 caps each).

  After about 3 hours nothing had taken effect and because the pack says wait 45 minutes we assumed that they didn't really do much. On our walk back to our apartment we stopped in a coffeeshop and smoked quite a strong joint. Both of us got fairly high and then walked home. By the time we got back to the apartment it had been around 4 hours since we took the caps.

  We then went to bed only feeling stoned. Then all of a sudden we both felt the caps kick in. It was a similar high to MDMA. Very energized and happy - we just stuffed around in our apartment. That buzz lasted for around 2.5 hours - and the full effect of the caps only seemed to leave after another hour or so. All in all these were great value. Next time I would try to take them on an empty stomach, and knowing that they actually work we obviously wouldn't smoke.

  2 caps each was enough for both me and my girlfriend to get a good buzz but if you are experience with MDMA and/or going out to a dance club then you could maybe top up with another cap once the first two kick in (I'm 6 foot and 70kg).

  Reviewer

  Wow !

  What a kicker is this one, much more happiness then all the other herbal caps I've tried.

  5 stars from Belgium!

  Reviewer

  Ik kreeg dit product gratis bij mijn vorige bestelling bij Azarius. Het is een echte energizer. Ik had er om 22:00 uur 2 genomen en toen om 24:00 uur nog eentje. Ik was op een feestje en heb zonder problemen tot de ochtend gedanst. En eigenlijk heb ik er ook nog gewoon alcohol bij gebruikt, ik had niet het idee dat het een slechte combinatie was of dat ik de volgende dag een ergere kater had. Fijn spul dus!

  Reviewer

  I love Happy caps!

  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.