Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Ashwagandha (Withania somnifera)

ARI-002972 Herbs of the Gods

size:

style:

€ 6,50 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-002972

Ashwagandha (Withania somnifera) komt van de wortel van de Withania somnifera struik, een plant uit de nachtschadefamilie (Solanaceae) inheems in de drogere delen van India, maar ook delen van Nepal en China. Het staat in de volksmond ook wel bekend als 'Indische ginseng' vanwege de werking die lijkt op die van Panax ginseng. De naam ashwagandha is Sanskriet voor "de geur van een paard", wat al aangeeft dat zij geloofden dat het de kracht en vitaliteit van een hengst geeft.

Het wortelpoeder wordt gebruik om het traditionele ashwagandha kruidenmiddel te bereiden, een belangrijk middel in de Ayurveda. Ashwagandha wordt al eeuwenlang in Azië gebruikt als veelzijdig middel.

Ashwagandha effecten

Volgens traditionele gebruikers in Azië ondersteunt de verpoederde ashwagandha-wortel je weerstand. Het wordt over het algemeen beschouwd als een middel dat de natuurlijke lichaamsbalans herstelt en versterkt.

Gebruik

Je kunt op diverse manieren van het poeder gebruikmaken. Samen met vers fruit kun je een heerlijke smoothie maken, je kunt het in capsules doen of het toevoegen aan een glas fruitsap, een milkshake of een kop thee. Er zijn bovendien veel bronnen die aanraden om ashwagandha met andere superfoods te combineren.

De versnipperde variant kan getrokken worden als thee. Het heeft een lichte smaak van zoethout.

We raden aan om ashwagandha gedurende langere tijd dagelijks te gebruiken. Gebruik tweemaal per dag 250 mg voor de maaltijd.

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement. We doen geen enkele uitspraak over medicinaal effect. We zijn namelijk geen doktoren.

Fragen und Antworten meer

Ashwagandha (Withania somnifera) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Ashwagandha (Withania somnifera)"

Reviewer

Did not notice anything positive or negative

Reviewer

according to this study it really has some interesting medicinal effects on memory and oxidative stress.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22700086

Reviewer

Ik gebruik Ashwagandha al een tijdje en ik merk dat het ontzettend goed is voor je huid en tegen stress. Echter raad ik iedereen wel aan om je echt te houden aan de geadviseerde dosis ik heb een keer teveel ingenomen en kreeg hartkloppingen en werd licht in mijn hoofd ervan. Dus bij normaal gebruik is dit een top product maar neem het in met mate.

Reviewer

Perfect against my stress and anxiety! Tried with a capsule 0 size. definitely potent with relaxing and calming effects.

Reviewer

Gebruik ashwaganda nu ongeveer een half jaar en ben er zeer tevreden mee. Overdag mix ik 1/3 theelepel met 1/3 theelepel astralagus en drink daar een theetje van en neem daarmee een ginsengpilletje in voor een goede energieboost. S avonds een uur voor het slapen 1 volle theelepel met 1/2 theelepel nootmuskaat en je slaapt heerlijk.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.