Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x

107327 Herbs of the Gods

€ 7,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 107327

Damiana kruid (Turnera diffusa) bestaat uit gedroogde blaadjes van een struik die voorkomt in de tropische gebieden van Amerika.

De Azteken geloofden dat damiana een sterk afrodisiacum was. Traditioneel werd het kruid bovendien door beoefenaars van Wicca gebruikt bij ceremoniën. Ook zij meenden dat damiana de krachten van een afrodisiacum bezat en dat het verbranden van het kruid visioenen veroorzaakt. Bij veel stammen in Zuid- en Midden-Amerika werd Damiana als een thee gedronken.

Dit extract is tien keer zo sterk als het gedroogde kruid.

Video

Effecten

Damiana is een seksuele stimulant, het is goed voor de bloedcirculatie en de stofwisseling. Het bevat bestanddelen die direct de zenuwen en de geslachtsorganen stimuleren.

Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. Deze werking houdt ongeveer een tot twee uur aan. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren.

Damiana extract gebruik

Overgiet een halve tot een hele gram van het extract met heet water en laat het vijf minuten staan. Drink deze thee ongeveer een half uur tot een uur voor het gewenste effect, liefst op een lege maag. Het poeder kan ook direct ingenomen worden.

Fragen und Antworten meer

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Damiana (Turnera diffusa) extract 10x"

Reviewer

mild rustgevend

Reviewer

goei spul voor de thee liefhebbers, de smaak om mee te beginnen.. erg lekker! appart! er smaakt niets zoals dit erg lekker nogmaals :P beetje zoetig met plant achtige smaak.. ja je moet het geprobeerd hebben :) verder werkte het zeker ontspannend vooral met het gemak van een jointje er bij. afrodisiacerend ook wel, en van 1 zakje van 5 gram kun je flink aantal kopjes zetten, ik had damiana gescoord van het probeer pakket samen met 3 andere stofjes. aanrader voor de thuis chiller!

Reviewer

Habe mir 1g davon in eine Tasse heißes Wasser geschüttet. Geschmeckt hat mir das Ganze sehr gut - man kann es sich so vorstellen wie einen schärferen grünen Tee. Das High ist sehr leicht aber dennoch deutlich spürbar und ideal für einen entspannten Nachmittag. Man darf sich zwar nicht allzuviel erwarten aber dennoch kann ich dieses Produkt weiterempfehlen.
Daumen hoch für Azarius! :)

Reviewer

Extrem gut für die Arbeit macht wach ohne großartig Breit zu machen...
Das Fit sein ist sehr angenehm nicht wie bei Kaffee im Übermaß z.B.

4 Sterne da es doch sehr teuer ist...

Reviewer

Extrem gut für die Arbeit macht wach ohne großartig Breit zu machen...
Das Fit sein ist sehr angenehm nicht wie bei Kaffee im Übermaß z.B.

4 Sterne da es doch sehr teuer ist...

Reviewer

Wirkt neben des leichten High-effekts mit seinem euphorischen Charakter auch stimulativ, also Leute, die nicht so auf Kaffee stehen sollten sich das gut überlegen.

Reviewer

5 stars when mixed with muira puama extract

Reviewer

Sehr lecker als Tee und die Wirkung gefällt mir als Kiffer sehr gut, nicht so krass wie THC und daher auch gut im Büro zu verwenden:)
Qualität wie bisher immer bei Azarius: Doppel Plus Gut!!!

Reviewer

Schitterend smaakje, en mild rustgevend toch wel. Vooral de smaak is mooi, en het effect is vrij schattig :)

Aanrader! 1 gr oplossen in een mok heet water.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.