Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Yopo (Anadenanthera peregrina) zaden

107367 Herbs of the Gods

€ 9,95 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 107367

Yopo, Anadenanthera peregrina en Piptadenia peregrina zijn verschillende namen voor dezelfde plant, die een rijke etnobotanische geschiedenis heeft. Het gebruik van yopo, vaak verward met cebil, is goed gedocumenteerd en betreft op z'n minst 55 inheemse stammen.

Het snuifsel dat ze maken van de zaden heet cohoba, wat in rituele context is gebruikt in Brazilië, Chili, Colombia, Peru, Haïti, de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico. Er zijn veel kunstobjecten gevonden, en ook veel voorwerpen die voor de toediening zijn, waarvan de lange buis, die gebruikt wordt om de cohoba in het neusgat van een ander te blazen, het bekendst is.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Trip effecten van Yopo zaden

Merk op dat gebruikers-ervaringen van zowel yopo als cebil slechts zelden precies en correct zijn in het beschrijven van hun ingrediënten. Veel mensen zijn zich niet bewust van de verschillen in chemie van de zaden van de twee verschillende soorten.

Alhoewel yopo oraal of soms zelfs rectaal wordt toegediend, gebruiken de meeste mensen het parenteraal (via de neus). Wanneer het gesnoven wordt veroorzaakt yopo een zware druk op het lichaam bij de meeste gebruikers. Duizeligheid, overgeven en hoofdpijn zijn veelvoorkomend, vooral met doseringen van meer dan 3 zaden. Veel gebruikers geven aan een droomachtige toestand te bereiken, of een psychedelische ervaring te krijgen. Het duurt ongeveer 15 minuten, met nog wat lichte effecten die zo'n 2 tot 3 kwartier aanhouden.

Voorbereiden van de Yopo zaadjes

Om door het lichaam te worden opgenomen moeten de zaden voor gebruik bewerkt worden:

 • gebruik 1 tot 4 zaden per persoon
 • verhit zaden op een lage vlam totdat ze open barsten
 • haal het binnenste deel van het zaad er uit
 • gooi de schil weg
 • verhit het binnenste deel van het zaad op een lage vlam
 • stop met verhitten als de zaden hard en korrelig worden
 • maal de zaden met een koffiemolen of vijzel
 • meng 2 delen zaad, 1 deel calcium hydroxide en 1 deel bakpoeder
 • voeg een paar druppels water toe om een deeg te maken
 • meng goed en verwarm totdat het materiaal opdroogt
 • vermaal met een vijzel of koffiemolen het droge materiaal tot een fijn poeder

Wanneer verse zaden zo'n 20 tot 30 minuten verhit worden, zwellen ze op en poffen dan. Een kleine pan met een deksel is ideaal. Nadat de zaden poffen, verwijder je het buitenste deel van de zaden.

Het binnenste deel van het zaad wordt dan tot een poeder vermalen en gemengd met calcium hydroxide en bakpoeder. Een kleine hoeveelheid water wordt aan het mengsel toegevoegd om een pasta te maken.

Meng de pasta goed en doe het dan in een pan op een lage vlam om het water uit de pasta te verdampen. Als de pasta een poeder geworden is, gebruik dan een vijzel of koffiemolen om het mengsel te vermalen tot een fijn poeder dat gesnoven kan worden.

De reden waarom cebil of yopo snuifsel soms door iemand anders in de neus wordt geblazen, is dat het niet aangenaam aanvoelt. Een assistent kan een grotere hoeveelheid van het middel in de neusholte blazen dan de gebruiker zelf op zou kunnen snuiven.

Je kunt je eigen inhalatiebuis maken met een holle plantenstengel of andere dunne buis. Als men zich over de neusirritatie en misselijkheid heen kan zetten, geeft Yopo meestal een prettige ervaring.

Probeer allereerst een hoeveelheid poeder die overeenkomt met ongeveer één zaad en kijk hoe dat bevalt. Zorg dat er een nuchtere sitter in de buurt is. Inname van drie tot vier zaden geeft een stimulerend effect van twintig tot veertig minuten, gevolgd door een kalme periode waarin meestal de hallucinaties ervaren worden.

Doseringen van 3 tot 5 zaden blijken een psychedelische uitwerking te hebben bij veel gebruikers. Doseringen van meer dan 5 zaden zijn erg hoog en ongemakkelijk voor de meesten. 1 zakje bevat ongeveer 40 tot 50 zaden.

Waarschuwing

Dit is één van de meer experimentele kruiden die verkrijgbaar zijn, lees daarom het artikel Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen voordat je dit product gebruikt.

Links

Op de site van Erowid kan je veel informatie vinden over het gebruik van yopo, waaronder tripreports van mensen die hier ervaring mee hebben.

Fragen und Antworten meer

Yopo (Anadenanthera peregrina) zaden Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Yopo (Anadenanthera peregrina) zaden"

Reviewer

 • + erleuchtend
 • + Starke Optics
 • - Erbrechen
 • - Starke Übelkeit

Gutes Produkt :)

Reviewer

Eerste ervaring met yopo:
2 personen, avond, woonkamer setting.

Bereiding
De bereiding is een leuk en ontspannen klusje. Rustig de zaadjes poffen op laag vuur, vervolgens het 'pellen' (wat overigens wel een lastig klusje kan zijn) en malen. Aangezien hier wordt aangegeven om de gemalen zaadjes in een verhouding 2:1:1 met Ca(OH)2 en bakpoeder te mengen, maar op andere plaatsen ook een 5:1 verhouding is aangeraden, heb ik gekozen voor de middenweg van 3:1:1. Na het mengen tot een papje met wat schepjes water, het opnieuw verhitten en verkruimelen was het goedje gereed.

Dosering/inname
Aangezien alle 30 zaadjes gebruikt zijn in de bereiding, en we rekening hebben gehouden met wat verliezen tijdens het pellen en malen, hebben we de totale hoeveelheid uitgestreken in 5 gelijke lijnen om een dosering van 5-6 zaden per lijn te bereiken.
Je schrikt een beetje van de enorme berg poeder die je op een of andere manier weg moet zien te werken.
Het plan was om per neusgat een halve lijn te consumeren. Echter was het snuiven zo pijnlijk dat wij beiden na inname via één neusgat ons er even niet toe konden zetten om te rest op te maken. De uiteindelijke dosering zal dus ongeveer 3 zaden zijn geweest.
Huilen uit één oog, hoesten en een pijnlijke neus was redelijk onvermijdelijk.
(mocht ik dit ooit nog eens doen, dan raad ik zeker aan om de hoeveelheid kalk nog verder te beperken!).

Effecten
Initieel merk je vooral even de effecten van het weg snuiven van zo'n enorme berg poeder, opgelaten en wakker door de prikkels.
Daarna zijn we rustig gaan zitten. Het eerste wat we merkten was een flinke misselijkheid (waarschijnlijk doordat er enigszins delen van het snuifsel in je maag terecht komt door de hoeveelheid).
De misselijkheid bleef de eerste 10 minuten toenemen en bleef verder tijdens de hele ervaring aanwezig.
ongeveer 2 minuten na inname konden wij beiden een zwaar gevoel op ons hoofd voelen, maar dit was niet te vervelend, gewoon aanwezig.
Na 5 minuten merk je duidelijk iets, maar het is nog ondefinieerbaar, vergelijkbaar met je waarnemen na de consumptie van alcohol.
Na ongeveer 7 minuten moesten wij beiden ineens het toilet bezoeken (terwijl ons eerdere dag ritme en maaltijden totaal verschillend was), dus mogelijk een mild laxerende merking??

Tijdens dit toilet bezoek merkte ik dat de betegelde muren redelijk aan het bewegen waren en ik zag wat patroontjes in de vloer naar voren komen. Interessant, maar niet heel fijn.

Eenmaal herenigd in de woonkamer voelde we ons beiden onaangenaam/ongemakkelijk. Visuele effecten leken telkens te beginnen, maar zetten nét niet door. Het bleef bij wat desoriënterende vorm veranderingen van grote meubels. Het voelde vooral heel vaag, bijna dronken, maar dan anders.
Misselijkheid was nog steeds aanwezig, ledematen voelen wat futloos met een raar gevoel in de botten van je handen (zoals wel eens wordt ervaren tijdens griep). Ik heb zelf ook enorm gezweet sinds de 10 minuten gepasseerd waren, in de laatste 10 minuten had ik het tegelijk ook wat koud (koudzweet?).
Tijdens de ervaring hoopten we allebei dat het snel weer over zou zijn, fijn was het namelijk niet. Toen het eenmaal voorbij was (20 tot 25 minuten --> 30 min) voelde dat wel als een opluchting.
Een van ons was vermoeid en ging erna direct slapen, de ander na enkelen uren. Er zijn geen effecten van een nasleep waargenomen.

Het mooist aan deze ervaring is misschien wel het 'gezuiverde' gevoel wat je kan ervaren wanneer het voorbij is. Alsof je iets hebt doorstaan, van alles hebt uitgezweet, en weer terug bent bij jezelf.

Ik zal dit niet snel nog eens proberen, maar het was interessant om mee te maken, en het bereiden geeft wel een leuke 'tribal' sfeer aan het geheel.

Reviewer

 • + erleuchtend
 • - nicht unbedingt angenehm zu rauchen
 • - unterbewusst

Also ich hab yopo nur geraucht da mir das andere zu schräg und umständlich war. Außerdem bin ich ein großer Fan von Dinge rauchen :D

JEdenfalls bin ich sehr überzeugt von Yopo und davon es zu rauchen. Es ist wahrscheinlich das beste Mittel um sich auf Trippen einzustellen und deshalb schreibe ich dieses Review auch. Man fühlt sich mit allem verbunden und ich fühle auch ein Muster von relativer Größe vor meinem Sichtfeld ohne es zu sehen. aber es hat was von erleuchtung. Sehr angenehm. Kann ich jedem ans Herz legen der gerne Trippen möchte und sich nicht über große Sachen rübertraut aber gerne mal das Gefühl haben möchte. Sehr subtil!

Best Wishes
Jakob

Reviewer

Tip om de zaden te laten uitkomen voor je eigen boom : Laat ze eerst even weken in water. Ik heb het met 3 geprobeerd. 2 er van zijn nu aan het groeien.

Reviewer

Wenn man vorher Harmin zu sich nimmt wirkt das Schnupfpulver besser. Übelkeit mit erbrchen und Effekte wie bei einem leichten Erdbeben. Der Körper sollte richtig gereinigt sein um etwas von dem Turn zu haben. Gruß an Azarius Team uns alle geknechteten Zaubertlehrlinge ,

Reviewer

Gisteren voor de 3e maal yopo gebruikt, echter in plaats van de 2 zaden 4-5 zaden gesnoven.
Ik wist dat het steekt in je hoofd, maar gelukkig kan ik met dit soort dingen goed omgaan en liet het over me heen komen. Wel een gore zooi, je zit de hele tijd die zooi uit te spugen. (grootste nadeel ;-) )
Na een rood hoofd, begon me hele lichaam te tintelen en was het net of alles wat ik zag trilde, net allemaal kleine kegeltjes maar wel over het hele gezichtsveld.
Deze trillingen gingen al heel snel over in wat ik maar bewegende mandela's noem.
Dit besloeg mijn gehele blikveld, dus alles en iedereen zag ik door mandela's.
Net of er een lens tussen mij en mijn omgeving was geschoven en die lens bevatte allerlei mandela's en lichtflitsen. Had ook af en toe last van spasmen, hele vreemde spiertrekjes. Dit voelde een beetje raar.
Ik ben binnen gaan zitten en concentreerde mij op een raam waar de zon op stond en hiervoor stond een leuke audioinstallatie, door het lichtval van achteren zag het er heel spacey uit. Alles bewoog en de kleuren zijn zoooo mooi, waanzinnig gewoon.
Ook erg fijn is de ervaring dat je gedachten afnemen, ik ben nogal een denker en deze stond op een fijne manier stil.
Al met al ga ik de volgende keer het anders doen, dan zal ik me geheel in een donkere kamer afsluiten en mijn ogen de hele tijd dicht doen.
Gave ervaring, denk niet dat het voor iedereen is, je moet je er wel aan overgeven.

Reviewer

At a first moment it was cool, I took it and I felt strangely chilled out simultaneously I felt energetic, I've lost my legs power (not from a bad way), I sat on the couch, relaxed, and watched a movie..no bad feelings and I've really enjoyed until going sleep...

During the sleep I had some clear dreams, something that I can't explain, it was (really) like I was doing it, all night long dreaming (almost never remember my dreams, not like this time.....something really strange and mysterious but enjoyable)...My nightmare was when I woke up, my head was like 10000kg stone, my eyes were 2x bigger than normal and that part was not so fun but in general it was balanced, really cool @ a 1st time and not so funny when the side-effects came...

*This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Reviewer

The whole experience in general was pretty fun, the cooking part was great, thou I was not 100 percent sure for some parameters (the sites and forums, reports etc all had different recipes. I guess there's is a lot space for experimentation by myself! I cooked in total 10 seeds that popped, and mixed it with lime on a 4 yopo to 1 lime ratio. Dried it and I was good to go.

We all sat down, fix the setting music etc, And I snorted a fat line, instant overwhelming burn got my nose and face. After I got it good, I sneezed a couple a hard couple of times and had uncontrollable tears. My body suddenly got a feeling that I was trying to get out of my body, and see myself from above, but apparently it was just trying to do it without being able. just that not too unpleasant, the opposite id say just pretty interesting. My perception was okay but not too sociable..
After that I started getting very hazy and relaxed and looking around in search of visual (expectations).

I got a few things moving around me in the screen, I could get still images, move and make shapes, my friends faces became like wooden puppets.. but that was all. I snorted a smaller line as I cooled and refuelled the visuals and the body high for a little more time. but in a couple of hours I was beginning to get social again. Next day was the best part, because I was ultra relaxed body and mind!!!

*This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Reviewer

The seeds certainly have some power to them (after all they do contain some of the strongest hallucinogenics known). The biggest drawback comes to the route of administration that is required (intranasal), it burns quite strongly and is extremely uncomfortable if you are not familiar with snorting substances.

Due to the mentioned troubles with actually consuming the material I was not able to consume the full intended 4 seeds (I only managed about 2), thus the experiencing was not overwhelmingly strong.

There is quite a strong body high in the form of heaviness that I could not care for. There is certainly some psychedelic effects reminiscent of DMT, which would probably be more pronounced if a stronger dose was attainable.

If there is another route of administration possible I would certainly try the product again. If you don't mind snorting powders than this product is certainly something to try.

*This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Reviewer

Yopo is one of the most insane drugs in the world according to many sites and myths. Before I tried it I have read trip reports of people seeing their spiritual animal and how natives in South America have used it for ritual events and hunting in the rain forests.

As I tried it I failed too see strong visuals or get nauseous, luckily. What I did experience was a very fast onset in the way that I became very aware of my surroundings and save strange shades in the sides of my view. I felt a strong increase in my energy levels which made me walk around in the room aimlessly. My thoughts were scattered, I felt like I was thinking without thinking on anything specific and sensed a strong urge to do things.

The trip didn't last long probably because of the small dosage and the offset came in about 45-60 mins after using it. During come down I didn't experience anything drastic and the effect seemed to just fade away.

*This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Reviewer

Pour passer une soirée rigolote entre amis. Préparation fastidieuse ; mais toujours un plaisir ;)

*Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

Reviewer

Expérience négative,à cause des douleurs du système digestifs, qui ont durés beaucoup plus longtemps que l'effet hallucinogène de la mixture. J'ai eu mal prés de 12 heures!

*Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

Reviewer

Dose: 3 graines

J ai preparé les graines une premiere fois, mais je les ai faites bruler, je pense qu il faudrait indiquer de les faire cuire a feu "tres doux" et pas "doux". Mettre des photos de l aspect finale du produit avant et après mélange a la chaux pourrait aider.

J'ai réussi à sniffer la première ligne en entier, mais comme les graines étaient brulées, je n'ai rien senti. Pour mon deuxième essai, mon nez me faisait trop mal, je n'ai pu prendre que la moitié de la dose, mais l'effet était déja évident. J'ai été stone instantanément, obligé de me mettre sur le canapé.

Incapable de changer la chaine sur la télé. J'ai eu des sensations de vagues comme un début de trip champi, quelques problèmes de vision mais rien de fou. Au bout de 35-40 minutes j ai pu reprendre mes esprits et aller manger chez des amis sans soucis.

J'ai hâte de réssayer avec une plus forte dose et en étant accompagné.

*Ce commentaire a été posté par un membre de l’Equipe Test Azarius*

Reviewer

Ich habe die Samen nach der Aleitung auf der Azarius-Homepage zubereitet, also rösten, pulen, mörsern, mischen, trocknen, mörsern, sniffen. Da in meinem Päckchen gut 70 Samen waren, anstelle der 40 - 50 Stück, war ich mir bezüglich der zu konsumierenden Menge nicht sicher und habe direkt alle zubereitet und mir ca. ein Zehntel davon zu Konsumzwecken abgetrennt. So viel! Ich hätte gerne alles konsumiert, jedoch ist es so schmerzhaft! Drei herzhafte Züge habe ich in den nächsten 15 Minuten konsumieren können, danach war meine Nase ersteinmal voll, Experiment teilgeglückt, gut die Hälfte der Zubereitung inhaliert.

Kurz nach dem ersten Zug habe ich mich aufs Bett gelegt und die Musik gehört. Nach wenigen Augenblicken schien sie etwas tiefer zu werden, gleichzeitig intensiver werdend und von weiter weg kommend. Meine Nase brannte, das Auge über dem gefüllten Nasenloch tränte. Ich sprang auf und tanzte, tanze im Beat, wurde eins mit der Musik. Die Energie wurde stärker, ich entschied mich den nächsten Zug zu nehmen, wums, ein Druck, Euphorie, Kraft, 5-Meo-DMT. Mein Hund kam hinzu und schnüffelte an meiner Nase, kurz darauf tollten wir durchs Zimmer, was damit endete, dass er auf meinem Schoß saß (es ist ein sehr großer Hund und eigentlich sitzt er selten auf meinem Schoß).

Nun der dritte Zug, ich wollte das zweite Nasenloch auch füllen, mein schwaches Nasenloch. Bums, ein Zug, ein Brennen, die Tränen schießen in mein Gesicht. Die Nebenwirkungen werden stärker, die Wirkung leider nicht, vielleicht habe ich zu lange gebraucht, vielleicht auch nicht genug jedes Mal aufgenommen. Die Wirkung hielt noch weitere 20 Minuten an, ich fühlte mich verspult, lustig, mystisch. Anschließend noch für eine knappe Stunde sehr entspannt und friedlich.

Nächstes Mal mit MAO-Hemmer!

*Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

Reviewer

Es war Samstag Vormittag und beschäftigte mich mit der Zubereitung der zutaten das eigentlich rasch erledigt war. Morgens nach dem aufstehen aß ich etwas Obst natürlich nur erlaubtes.

Nach Beendigung der Zubereitung versorgte ich das Pulver in einer dose und begab mich an meinen Couchtisch und bereitete mir 2 Linien Schnupfpulver. Nach der ersten Linie brannte mir die Nase als hätte ich tausend Dornen eingeatmet kurz erholt und dann die zweite die um keinen deut besser schmeckte.

Nach zehn Minuten fing mein Kopf an zu pochen und extrem schwer so das ich mich in seitenlage ausstreckte ich schloss meine augen und ziemlich bald reiste ich durch einen tunnel in dessem ende eine grosse weisse halle war in dem ein haufen leute standen deren gesichter aber nicht zu erkennen waren ich flog über sie hinweg bis es mich wieder zurückdrängte ich öffnete meine augen und war wieder relativ klar im kopf mit einigen Nachwehen. Ich blieb noch zehn Minuten liegen und war froh über diese Erfahrung.

*Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

Reviewer

Die Herstellung war aufwendig, ich musste mehrfach nachlesen und Freunde um Hilfe fragen und brauchte insgesamt mehrere Stunden um das Produkt gewissenhaft und in guter Qualität herzustellen.

Mein erster Versuch waren 80mg der finalen Substanz (50% Samen (1 Samen) + 25% genießbarer Kalk + 25% Backsoda) intranasal. Die intranasale Einnahme verursachte große Schmerzen. Die Versuche 2 und 3 wurden durch rauchen durchgeführt, mit dem Äquivalent von 2 bzw. 3 Samen. Beide verliefen kurz, angenehm und wurden besonders durch elektronsiche Musik und das schließen der Augen im dunklen Raum verstärkt / verbessert. Ich konnte ein leichtes Drücken in der Lunge wahrnehmen sowie leichte.

Koordinationsschwierigkeiten, ansonsten aber eine recht gute Stimmung und keine allzu starken Nebenwirkungen. Beim 2. Versuch verspürte ich kurz auch leichte Übelkeit, es hielt sich jedoch in Grenzen. Die Nebenwirkungen fielen allgemein wesentlich geringer aus als erwartet.

*Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

Reviewer

Die einzige Wirkung war, dass manche Gegenstände ein bisschen gestrahlt haben. Wie bei einem leichten LSD Rausch. Außerdem hat der Text auf dem Notebook-Bildschirm ein wenig in 3D gewirkt.

Das war aber leider auch schon die ganze Wirkung.

Die Zubereitung ist außer dem auch ziemlich umständlich. Alleine schon das Schälen der Samen ist eine einzige Fummelei.

*Dieses Review stammt vom Azarius Test Team*

Reviewer

Ik was een klein beetje terughoudend in het begin, omdat ik met andere producten met de voorgeschreven dosis niet echt een heel sterk effect had. Ik had nu eerst een dosis vergelijkbaar met 1 tot 1,5 zaad.

Hiermee voelde ik wel lichte verandering in de waarneming van mijn lichaam en mijn omgeving, maar een echt definieerbaar effect bleef uit. Ik heb hierna, toen ik merkte dat het wel een positief effect op mij had, na ongeveer 30 minuten nog eens dezelfde dosis bijgenomen. Hierbij duurde het een minuut of 5 tot ik echt duidelijk begon te trippen.

Het voelde voor mij alsof iemand een lichte tot gemiddelde dosis DMT langzaam over de tijd had uitgesmeerd. Het kwam rustig op, slingerde me niet zo hard heen en weer als ik van DMT gewend ben, en nam rustig af.

Mijn benen voelden zwaar en slaperig, helemaal stil liggen voelde heerlijk, met mijn ogen dicht zacht ik kleuren en patronen en had ik diepe gedachten, alsof ik wakker aan het dromen was.

Al met al een product dat ik nog wel eens verder zou willen onderzoeken en ervaren.

*Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

Reviewer

Na een uur in de keuken te hebben gestaan om het voor te bereiden heb ik 4 zaden opgesnoven wat vrij heftig brandde. Vrijwel gelijk daarna voelde ik mijn benen zwaar worden en kreeg ik tintelingen over mijn hele lichaam.

Het leek alsof er een soort van mist in de kamer hing en mijn zicht werd een beetje wazig. Na ongeveer 20 minuten begon ik zeer licht patronen te zien als ik me concentreerde op 1 punt. Kleuren werden lichter en donkerder en stilstaande objecten leken een beetje heen en weer te bewegen.

De muziek die ik aan had staan werd redelijk intens. Na ongeveer 40 minuten namen de effecten zeer snel af en was de trip voorbij.

*Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

Reviewer

Een week van tevoren heb ik het te snuiven mengsel gemaakt.
10 zaadjes gepoft op een gemiddelde temperatuur, na ongeveer 5 minuten pofte de zaadjes.

Door het poffen is het bruine velletje er makkelijker af te halen.
Het lichtbruine binnenste heb ik met een vijzel tot fijn poeder gemalen.
Daarna de eetbare kalk erbij, verhouding 1 deel kalk en 5 delen yopo.
Een andere verhouding dan die op de verpakking staat om het nare gevoel in de neus te beperken.

In een verslag had ik gelezen dat deze lagere dosering kalk prima kan. Bij de yopo en eetbare kalk een paar druppels water en het geheel heb ik 3 dagen laten drogen aan de lucht. Na drie dagen het hard geworden mengsel met een vijzel weer te poeder gemalen.

Op de avond van gebruik de poeder in porties verdeeld en het equivalent van 1,5-2 zaden opgesnoven met een opgerold stuk papier.
Ik had tot 3 uur van tevoren niet gegeten en voor die tijd alleen maar fruit en crackers.

Mijn vriend had wel gegeten en ook 2 biertjes op. Het snuiven ging makkelijk en het branden in de neus was minimaal, het gevoel in de neus was een klein beetje onprettig. Het vocht wat uit onze neuzen druppelde in de keel hebben we zoveel mogelijk uitgespuugd om misselijkheid te voorkomen.
Na het snuiven hadden we beide na ongeveer 5 minuten een heftig gevoel in het hoofd, tintelingen en een gevoel van warmte, klein beetje draaierig.
De tintelingen verspreidden zich door het lichaam maar met name voelbaar in de armen/handen en in de buik/maagstreek.

Tintelingen werden later een soort gonzen, bubbelen in het hoofd en lijf.
We hebben beide ook nog even koude zwetende handen gehad maar dit verdween weer na een paar minuten.
Volgens de observanten werden we beide behoorlijk rood en werden onze ogen waterig en rood.

Het tintelen en gonzen werd een soort druk op het hoofd.
Voor mij was het gevoel op mijn hoofd een prettige geruststellende druk, ik kon mezelf heel goed voelen. Mijn vriend voelde de druk ook wel als onprettig maar dit wisselde , soms een fijne ervaring en soms teveel druk.
Dit drukkende gevoel bleef aanhouden en het gaf mij een gevoel van ontspanning, geborgenheid, veiligheid en ik kon mezelf accepteren zoals ik ben en op dat moment was.

Mijn vriend was er iets meer mee aan het stoeien, is het prettig of niet..........
Aan zijn gezicht was duidelijk te zien dat hij onder invloed was, grote ogen, beetje waterig en rood, veel hoofdbewegingen maken.
De ervaringen bleven ongeveer een uur aanhouden zonder misselijkheid of andere nare bijwerkingen.

Na dat uur hebben we nog wat wiet gevaporiseerd, dit was geweldig.
De wiet leek de yopo opnieuw naar het hoofd te brengen, we ervoeren onszelf bijna als hoofd, alsof je je hoofd bent.
Bijna dezelfde ervaring als het begin maar dan warmer, gemoedelijker en nog meer ontspannen.

Ik zou haast zeggen een intense ervaring van geluk. Na ongeveer een uur naar bed en heerlijk geslapen. Top dus. Volgende dag alles weer normaal en geen klachten.

*Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

Reviewer

La chaux est livré avec ?

Reviewer

ho provato molte volte a coltivarlo,ma è davvero dura,se qualcuno è riuscito a far germinare il seme,perpiacere pubblichi una recensione

Reviewer

Quel expérience! On passe la porte de la perception et l'on se retrouve de l'autre coté du miroir. Mon expérience a été plus que concluant, un voyage, je en sais rien dire d'autre. J'ai été stupéfait par la puissance de ses graine et d'ailleurs je le suis toujours. J'ai prisé le mélange de graines+ chaud et j'ai été transporter quasi instantanément.
Pour le reste je vous laisse le plaisir de le découvrir par vous même

Reviewer

Hello people everywhere!

I want to tell you short about my last Yopo-experience. The seeds were gently and carefully roasted until the moment: "now!", taken off the plate and then slowly peeled off from the husk which took a good while. In the same time I boiled the Bark from Virola theiodora down to a paste that tasted salty and acrid, so it included enough 5-MeO-DMT and I pulverized 1 gram Peganum harmala extract to a very fine powder.

Then I mixed all components together in a mortar and pestle and added some water to form a sticky mass. I molded it into a bread and let it lay for some days to carbonatizise the Calciumhydroxid to Calciumcarbonat. The smell was like ammonia so the freebases started to evaporate.

Slowly it was dried and then grounded to a very fine dust. And then came the day I snorted three times a good amount. It burned slightly and after just 30 seconds I started to feel the DMT and got strange kind of drunken but than, another 30 seconds later the Virola started to kick in. And this all was drastically boosted by the Harmala-Alkaloids. In about 2 Minutes i was exceeding all experiences that I had with LSD, Mushrooms, Mescaline etc. It has about 200 and was still rising.

Everywhere I looked, everything I said or touched, everything was filled completely with hallucinations. They were incredibly complex, ever morphing, transforming, all thinking stopped. I asked whether I was going to die and my limbs started to get stone cold. I was completely out of space. I never ever experienced something such intense like this and I knew intuitively that being more loaded would end up all my existence. This was a marginal zone, a limit. Now I understood all the stories about the Amazon, all the fractals and colours were from mildly and pastels to nuclear fluorescent and then came colours that even didn't exist in our world.

Oh man, this mixture from Yopo, Virola and Harmala was so devastating intense that even doses of 7 gram dried mushrooms seemed like toys...The sleep was deep and good and the next day I felt a rush of positiveness like I never felt before in months. This is definitely what I will take to my grave: some Yopo-Powder as a remedy for the other world and I'm planning to grow some trees off the seeds although its difficult.

Cheers,

Andrei

Reviewer

I cant believe it! Yopo is in stock again !!! :-D

Reviewer

Lieferung war perfekt! :-)

Das Einnehmen der Samen hatte einen interessanten Effekt.

In meinen Worten beschrieben kam ich mir vor,
als hätte jemand mit seiner Hand meinen Schädel
gestreichelt, aber unter der Haut, also... direkt den Schädel.
Danach kam ich mir im heimischen Garten vor wie im Dschungel, hehe.
Eine interessante Erfahrung.

Einpflanzen war auch erfolgreich.
Ein kleines Pflänzchen wuchs, aber nach 6 Monaten wurde
es von Schädlingen befallen und starb... .

Ein sehr gutes Produkt! ^.^

Reviewer

Wie sieht's denn mittlerweile aus? Gibt's eine Aussicht darauf das bald wieder yopo Samen zu bekommen sind? Oder eine ungefähre Zeitspanne in der sie wiederkommen? Vermisse die langsam schon etwas :-(

Grüße


[ Azarius: Due to bad harvests, the real Yopo seeds are very hard if not impossible to get. Unfortunately we simply don't know when this will change. As an alternative, you could try Cebil seeds: http://azarius.net/smartshop/psychedelics/ayahuasca/anadenanthera_colubrina/ ]

Reviewer

Das fertig zubereitete Pulver ist bei einer Menge von drei Samen sehr potent. Die Erfahrung war vorwiegend optisch wahrzunehmen. Allerdings bleibt es bei mir bei dem einen Versuch.

Die Nebenwirkungen machen den Trip zur Qual. Hitzewallungen und krampfhaftes Erbrechen sowie ein blutrotes Gesicht sind unumgänglich. So lassen sich die vom DMT verursachten Erscheinungen nicht aufmerksam wahrnehmen.

Auch sollte man sehr behutsam mit der Dosierung des Calciumhydroxids sein um die Nasenschleimhaut nicht ernsthaft zu schädigen.

Reviewer

Jesus..this funny weird tasting seed got some true power..7 gram of the maoi harmala and 4 of this seeds totaly blown me away almost too good to be true:)

Reviewer

wann gibts wieder neue samen?

[Azarius: They're out of stock with our suppliers, unfortunately we don't know for how long at this time. In the mean time you could try: http://azarius.net/smartshop/psychedelics/ayahuasca/anadenanthera_colubrina/ ]

Reviewer

For a true experience drink a tea of 30gr of banisteriopsis caapi or eat 3gr of peganum harmala an hour before sniffing yopo. Concentrated tea of 400-450gr of passiflora incarnata will also do.Never combine with alcohol...Enjoy in total darkness!

Reviewer

Ich hab vorhin 5 samen wie beschrieben geröstet, pulverisiert und mit dem beiliegenden kalk und zigarettenascheb gemischt. also eigtl. kann man es verkraften : - Augen tränen
- leichter Druck im Kopf
nach ca. 7 minuten habe ich gekotzt, aber nur dreimal
in einer minute, danach gings ganz gut
- mein bewusstsein veränderte sich etwas
- vor meinen augen tauchten gekräuselte linien
auf, die geometrische muster bildeten.

Ich denke ich hätte mehr nehmen sollen oder eine bessere mischung machen sollen. Allerdings hat mir das insgesamt ekelhafte erlebnis eine innere harmonie gegeben wie ich sie noch nie erlebt habe. das ganze ist noch nichtmal
eine stunde her und ich bin wieder fit im schritt ;)

Reviewer

ik heb net 0.5g yopo op maar ik voel helemaal niets en de pijn in me neus valt ook wel mee ik heb het met lime gemenkt 3:1 verhouding zou het kunnen dat die zaden niet goed zijn ik vind het raar dat ik niets voel 0.3g overeen komt met 5 zaden.
ik ga nog meer maken en hoop dat het dan wel tot een goede trip komt!

Reviewer

A inhaler c'est sympa mais a fumer dans dune pipe à eau ça met une balle

Reviewer

trip report:
j'ai essayer avec 3 graine ainsi que la chaux qu'on nous donne, première remarque, la descente est au début pendant au moins 30min
avec les yeux qui coule, un mal de bide, de forte chaleur, une lourdeur incroyable, l'envie de cracher/ gerber, l'haleine à chiez...
mais après tout ça une fois posé dans son lit, on est stone X10
créatif, on hallucine légèrement ( mon armoir normal faisait miroir) petite spiral etc.. enfin rien de très trippant... bon 3 graines...
les couleurs sont belles, des idées simpas dans la tête et le temps qui passe incroyablement vite... pris a 19h retour à la normal 23h00 j'y croyais pas... enfin pour conclure je dirais que c'est une expérience et pas un produit avec lequel délirer, c'est plus pour les apprentis chaman^^... sinon les graines sont bien merci aZa

Reviewer

In very high Doses simple colored Hallucinations disappear and strong terrible demonic scenic Visions will take Place. Almost like low Dose PCP but with much more shamanic Effect. Be careful and do not forget to buy some Aspirin for Come-Down. Use Yopo in total Darkness and absolute Silence. Do not mix with other Drugs.

Reviewer

net voor t eerst yopo op.. ongeveer twee zaadjes. veel bronnen laten het bakzout weg, ik denk dat ik dat de volgende keer ook ga doen.
zoals met alle drugs bij mij komen ze visueel goed opzetten wat een beetje beangstigend is, maar als je jezelf maar blijft vertellen dat t door de plantjes komt, dan komt t goed (en er gebeurt ook nooit wat weet ik uit ervaring, dus laat dat gevoel maar lekker komen).
en dat is juist zo lekker aan dit spul.. het is heel sterk visueel. je doet je ogen dicht en je bent in een achtbaan en dan komen er van allerlei felle kleuren: gestreept, gedraaid en lichtpuntjes.. geweldig). wel wat raar was dat door de felle kleuren heen er een bepaald achtergrond patroon was wat meer uit schaduwen bestond en eruit zag als een vingerafdruk....
een beetje misselijk erbij, niet veel (en dat terwijl ik net iets op had..), maar wel een drukkend gevoel op hoofd en lijf wast minder aangenaam was, maar gelukkig snel weg is nadat je bent uitgeraasd.
kortom: op naar een tweede keer, zonder bakzout en ik denk een zaadje of vier/ vijf.. meer dan dat zal mij denk ik een onbehaaglijk gevoel geven.. en dat is een noot voor de rest van de gebruikers hier... leer je grenzen kennen (door ze op te zoeken) en respecteer die dan ook en probeer als je wel tot een diepgaande trip komt hier lering uit te trekken.. de plantjes zijn er voor ons en hebben een boodschap voor je ;-)

Reviewer

Powerful, massive visual Changes, Feelings that just can be described as cosmic. Loss of common religious Thoughts. Not compareable to LSD or Shrooms, only Mescaline can blow your Brain that massive.
Superb !

Reviewer

Habs DREI mal probiert.

Einmal 2 Samen gekaut und geschluckt.
da gabs nur ne leichte Übelkeit.

Dann nochmal 2 als pulver geschnupft , da war mir bisschen übel und der körper wurde schwerer , leichtes Kopfweh.

Dann hab aus 5 Samen und einen Tee zubereitet , mir wurde sehr übel und ich bekam starke Kreislaufprobleme , sehr unangenehm , das ganze war 4 Stunden sehr stark , ich konnte nur liegen.
Danach kam das Afterglow das fühlte sich an wie extrem betrunken zu sein aber ohne Euphorie. Dann wollte ich schlafen aber es ging nicht. Ganze Nacht wach gelegen.
Achja und es gab keine , nicht eine Halluzination.
Am nächsten Tag fühle ich mich immernoch verpeilt , Puls immernoch zu niedrig.

Fazit:
Blos nicht ausprobieren , es sei denn ihr wollt euch mal richtig dreckig fühlen.
Reviewer

WOW!!!!!!
Hab mir 6 Seeds geröstet, geschält und mit dem beiliegendem Kalk
ne mischung von 5:1 gemacht
ein traumzeug bin mit gott durchs universum geflitzt, zwischendurch mal wieder ins reale gekommen um zu kotzen aba sonst super
Nicht zu empfehlen für schwache nerven=)

Reviewer

Hallo Leute. 10 g Philosopha Stones und ab geht die Reise. Paßt gut zu THC glaube ich zumindest. Aber ist illegal...

Reviewer

Hammerhart.Es brennt ein wenig in der Nase aber nach kurzer Zeit war meine Umgebung in Lindgrün gehalten und ich habe mich im Spiegel angeschaut.Mein Gesicht war purpurfarben mit grauen Mustern.Die Optik mit geschlossenen Augen war ebenfalls genial.Kotzen mußte ich übrigens nicht.Ein Guter hälts aus und um nen Schlechten ist es nicht schade.Aber keinesfalls unterdosieren.

Reviewer

Before taking yopo seeds I drunk some beer + smoked salvia. I snuffed that stuff and after few minutes light halucinations begins, but I felt so sick that couldn't focus on anything except from voimiting. After 30 minuts since snuffing the stuff I couldn't breath and had the swelling of whole respiratory truck. I was taken by ambulance to hospital. Strange because my friend used the same mix - alcohol, salvia and yopo seeds and he felt OK and had strong halucinations for about 40 minutes.

Reviewer

Lots of snufs for a week and burning noses,prepared it,grinded it and mixed it with a joint.Saw a wall of heat,like the desert reflecting heat in front of me,then it came towards me and i felt it pass through my body.Cucu saw cartoons all over me.Recommended
Patience is well rewarded xP

Reviewer

Affengeiles Zeug! Leider ist das Kotzen der schlimmste Teil davon aber sobald man das überwunden hat, geht die Reise los und man taucht in eine Welt voller Farben und Verschiebungen.
Wäre das brechen nicht gewesen, hätte es von mir 5 Sterne gegeben.

Reviewer

Zijn jullie zeker dat dit geen Cebil is? Heb net 10 gram besteld en een heb dit 2 maal getest.
Tegenover mijn andere yopo ervaringen (van een andere bron en goedkoper, de naam van de zaak zet ik hier niet) is deze ervaring puur fysiek. Enorm veel misselijkheid en voor de rest niets.
Mijn andere ervaringen waren enorm visueel en sterk en kwamen met veel minder misselijkheid. Dit goedje is brol in vergelijking.

Reviewer

SEGURAMENTE

CONECTAN CON DIOS

COMO LO HACEN MUCHAS PERSONAS

EN LA ACTUALIDAD

QUE CONSUMEN ESTIMULANTES NO NECESARIAMENTE TOXICOS

MAS BIEN NATURALES, LOS CUALES

PERMITEN ALCANZAR UN ESTADO ESTABLE

PARA CONCENTRARSE EN UNA CONECCION BENDITA.

Reviewer

he allon, bedoel je nou dat je 1/3 kalk toevoegt bij 2/3 yopo? je hebt het er een beetje onduidelijk bij gezet.....maar toch bedankt voor je tip. ik hoop nog te horen van je

Reviewer

holla die waldfee...absolut krasses zeugs...ich hab zwar den fehler gemacht un vorher was gegessen un musst dann elendig kotzen.aber der trip war mehr als genial...ich war rot gelb mein sachen waren sterne die nur so rumflogen neben mir stand ne frau die meinen kopf getätschelt hat un aus dem klo kamen delphinmenschen herausgesprungen...einfach nur krass...
aber muss man richtig nehmen, damits was bringt^^

Reviewer

Yopo kan geweldige ervaringen opleveren die zeker niet onderdoen aan wat ik van rookbare DMT-ervaringen heb gelezen. Alleen moet je het dan wel op de juiste manier voorbereiden. Jammer dat dat hier niet word beschreven dus laat me Yopo-gebruikers een handje helpen:

Na het vermalen van de zaden tot poeder:
-Mix de Yopo met Kalk; Yopo:Kalk verhouding moet 3:1 zijn.
(dus voeg 1/3e deel van de yopo-massa aan kalk toe)
-Giet hier een beetje water bij: NET genoeg om er een cement/dikke erwtensoep-achtige substantie van te maken.
-Mix dit Yopo-Kalk papje MINSTENS 5 minuten lang.
-Zet dit mengsel weg, Denk het af en laat het minstens 2 uur staan.
-De mix zal nu sterk naar amonia ruiken. Laat het een paar daagjes in de open lucht staan tot de Amonia-geur compleet verdwenen is.
-Verpulver het poeder opnieuw.

NU is het klaar om te snuiven. Door deze behandeling word het hoofdingrediënt van Yopo, Bufotenine, omgezet in Calcium Bufotenaat; Een stof die GEEN misselijkheid veroorzaakt en, omdat het veel makkelijker door de bloed-hersen barriere heenkomt, VEEl visueler en spiritueler is.

Het is heel makkelijk om een foutief snuifmiddel te bereiden. Doe het zoals ik heb beschreven en zorg er oo voor dat na het snuiven NIETS ervan in je keel terecht komt. Alleen dan zal je een sterke visionaire ervaring hebben zonder misselijkheid.

Reviewer

Sehr Potent, aber auch sehr anstrengend. Man sollte nicht unterdosieren, da der Trip in diesem Stadium nur anstrengend ist (Panik, Angst, ein verdammt übles Körpergefühl, extremes Schwitzen, Kreislaufzusammenbruch). Man bekomtm die Nebenwirkungen fast als einzige Wirkung mit, wenn man zu niedrig dosiert. Ab 5 Samen jedoch geht die Reise los. Wer nicht an pures DMT herankommt und/ oder sich nicht an Ayahuasca herantraut sollte hier seine Lösung gefunden haben. Dennoch dauert der Trip länger als erwartet: bis zu 2 Stunden mit anschliessendem Afterglow.

Reviewer

Po semente de "locubrina" como eh chamado por alguns em brasil!
Experimentei semante de angico branco, yopo. Fazem alguns anos, mas me lembro muuuito bem...
Preparei da forma que aprendi com um filho de indio da parte central do brasil.
Torrei as seeds na brasa da fogueira, e misturei com casca, a concha de caracois, aquelas que vc encontra no jardim, essa casca tbm tem a subs presente no "cal comestivel".
Mas nw lembro qual foi a quantidade de sementes nem de pó de casca de caracol.
E sniffing de forma meio doida, num canudo de madeira colocamos a "mistura" e coloquei no nariz, como ela estava super "densa" esse meu amigo assoprou de um lado do canudo enquanto eu inalava.
Foi uma paludad só... quase q instantaneamente caí pra tras, tanto por arder meu nariz ou talvez pelo efeito...
Foi uma trip de super consiencia, foi como se minha vida estivesse sendo exibida num filme....adorei.
recomendo!
sempre melhor acompanhado, momentos bons acontecem, coisa de alma!"

Reviewer

habe yopo vor einigen tagen versucht, habe davon 2 kleine lines geschnupft und das hat gereicht. anfangst war mir höllenschlecht und ich musste fast kotzen, doch nachdem ich diese phase überstanden hatte, hat sich alles ins wunderwunderschöne gewandelt.
alle farben waren so intensiv, und bei geschlossenen augen war es so wie wenn ich träumen würde, mit dem einzigen unterschied dass ich bewusst dabei war. bei mir hat diese erfahrung sehr viel aufgelöst,was innere blockaden angeht. also glaube ich nicht dass es so darauf ankommt wieviel man davon nimmt, sonder mehr wie man dazu steht und wie sehr man diesen Zustand auch zulässt und geniesen kann. echt ein wunderschönes erlebnis!

kann es nur jedem, der sich bereit fühlt weiterempfehlen!

alles liebe!

Reviewer

Yopo wirkt wirklich sehr schnell.Die Wirkungsstärke kann gut dosiert werden,da man sich einfach nur die Nase putzen muss,wenn einem der Turn zu stark wird.Bei geringer Dosierung macht sich eine visuelle Veränderung und tiefgründige Gedankengänge bemerkbar.Bei hoher Dosierung ist man für ca. 20 bis 30 min. in einer anderen,meist erschreckenden Welt.Man kann tiefe Einsichten in seine Persönlichkeit erfahren oder für den Rest seines Lebens traumatisiert sein.Für Menschen mit einer labilen Persönlichkeit keines Falls geeignet.Der Inhaltsstoff DMT ist in vielen Pflanzen,Tieren und auch im Menschen nachgewiesen worden.Man vermutet,dass DMT beim Menschen für Traumsequenzen und Nahtod-Erfahrungen eine große Rolle spielt.Die Schamanen im Amazonas benutzen DMT in Form einer Ayahuasca Zubereitung um mit der Geisterwelt in Verbindung zu treten und sich ihren tiefsten Ängsten zu stellen.D.h. bei hoher Dosierung könnt ihr Euch auf Horrortrips vom Feinsten einstellen.Eine Toleranzentwicklung wurde bis heute nicht festgestellt.Die Yopo Samen müssen am besten in einer Bratpfanne bei mittlerer Hitze (ohne Fett !) gebraten werden,bis die Samen aufpoppen.Anschließend werden sie zu feinem Pulver gemörsert.Ganz wichtig ist,dass man das Yopo-Pulver mit Calciumhydroxid vermischt.Dieses Calcium ist alkalisch und macht die DMT Lösung aus dem Yopo Pulver erst möglich,so dass es wirken kann.Wenn ihr Calciumhydroxid in der Apotheke kauft,werdet ihr auf dem Produkt ein Gefahrenstoffzeichen ,,Gesundheitsgefährdend / Reizend ´´ feststellen.Normalerweise wird Calciumhydroxid mit Wasser im Verhältnis 1 T Calciumhydroxid zu 104 Teilen Wasser angerührt.Dieses wird getruken um die Magenschleimhaut zu neutralisieren.Calciumhydroxid ist kein essbarer Kalk,den man einfach so löffelweise essen kann.An dem Mischverhältnis (lt.,,Hunnius´´) könnt ihr sehen wie reitzend das wirkt; und dann noch auf die Nasenschleimhäute ? Aua,aua,sag ich da nur.Das Mischverhältnis bei Yopo Pulver ist etwa 1 T Calciumhydroxid auf 10 Teile Yopo Pulver.Man kann das Brennen in der Nase etwas abmildern indem man die Hälfte des Calciumhydroxid durch pulverisiertem Muschelkalk (z.B. Schneckenhäuschen ) und/oder mit Pflanzenasche ersetzt.20 Min. in der Unterwelt reichen vollkommen aus.Wer sich das länger antun möchte ,kann den DMT Abbau im Körper durch die Monoaminoxidase mit einem MAO Hemmer ,wie z.B. ,,Banisteria caapi´´ entgegen wirken.Durch den gehinderten Stoffabbau im Körber wird allerdings auch ein gegessenes Käsebrot zur tödlichen Falle.2 bis 3 Tage Fasten ist beim Umgang mit MAOH auf jeden Fall sicherer.
KOMPETENTE AUFKLÄRUNG STATT VERBOTE !
Passt auf Euch auf !

Reviewer

This was my first experience with DMT. I recommend you to read DMT:Spirit Molecule by Rick Strassman before taking these little puppies :) it gives you a lot. Trust me... I tooked 4 seeds with Peganum harmala and Edible lime. I snuffed two fat lines. About 40-50 second later I start to feel like my body is burning. Then I saw Flower Of Life on backround of "milion lights reflection". I was a bit uncomfortable due vomiting but then came somebody or something that was calling me - Come on... Don't worry Everything will be allright... You'll see... - I find my self in the middle of some "void" and I was owerhelmed by informations I have to bear. The rest of trip I can't describe by words. I can say - I was dead, but I have returned. When I started to feel my body again I was so glad that I'm alive. DMT is one of the most powerfull trip you can ever try. So don't be hasty :)

Reviewer

der trip war ja ganz ok
ich habe mir 5 samen durch die nase gepfiffen und nach 5 minuten ging es auch los

-mein kopf wurde richtig rot
-blutdruck geht in den keller
-puls auf 45 runter gegangen
-starkes erbrechen

aber das was ich gesehen hab war geil. mandala formen von rot bis zu grün

alles in allem würde ich es nicht weiter empfehlen
nimmt lieber hawaiian babys (hawaiian woodrose samen)
die sind angenehm und geil
und die wirkung hält länger (p)

Reviewer

geil, geil, geil, ich hab mir gestern nochmal etwas reingezogen und hatte echt voll hallos, das muss man öfters nehmen(so etwa 3-4mal) beim 4 mal fickt das voll rein.

Reviewer

also ich hab mal 10 stück samen klein geriben und mit dem kalkdingens versmischt, etwa die hälfte hab ich gezogen, zuerst hab ich nichts gemerkt, nach einer viertel stunde etwa musst ich abkotzen(hatte auch viel alk gesoffen, vielleicht lags ja daran;-) und nochmal 10min später war ich wieder wie bevor ich sie gezogen hatte.
Also für mich ist das nichts, da bleib ich lieber noch beim ganja;-)

Reviewer

This stuff makes lsd looks like..... gingerbeer.

Reviewer

Really strong.Experience lasts for 30 minutes and starts immediately after sniffing.btw,I added lime in proportion 1:2 to yopo.The fear you get is really huge,but the experience is unbelievable.
I think you should definitely try this.Some Salvia smoked at the beginning of the trip will reduce the nausea.feel free to e-mail me for more tips.

Reviewer

Really strong.Experience lasts for 30 minutes and starts immediately after sniffing.btw,I added lime in proportion 1:2 to yopo.The fear you get is really huge,but the experience is unbelievable.
I think you should definitely try this.Some Salvia smoked at the beginning of the trip will reduce the nausea.feel free to e-mail me for more tips.

Reviewer

Servus leute, hab mir die dinger schon vor längerer zeit gekauft und hab sie auch gründlich getestet. Die dinger sind nur was für harte nasen und für stählerne mägen(ich musste jedes mal kotzen)Die empfohlene dosis von AZ ist übertrieben,höchsten 1 same pro person.ich hab sie auch nem kollegen gegeben der schon so ziemlich alles genommen hat und sogar der musste kotzen.Der trip selber ist ziemlich scheiße man fühlt sich einfach nur schlecht.AZ ist der hammer aber das zeug sollte man aus dem verkauf nehmen. peace

Reviewer

hab mich voll auf die samen gefreut und hab sie natürlich gleich ausprobiert. als ich die menge sah dachte ich mir "das passt doch nie rein" na ja. ich glaube mit konventionellen methoden kriegt man die menge nie in sich rein mal abgesehen vom geschmack. kann ich leider überhaupt nicht empfehlen

Reviewer

Heb 3 grote zaadjes en 1 minizaadje gepoft, vermalen en gemengd met op `t oog 1/10e deel eetbare kalk.Dit had ik in 2 gigantische lijntjes verdeeld. Gesnoven en de effecten begonnen binnen ongeveer 30 seconden: Ze branden inderdaad heftig in je neus en ik moest direct het toilet opzoeken om daar ongeveer 4 minuten lang te kotsen: Ondertussen ervoer ik wel bizarre Visualisaties en een razende droom-waas. Hallucinaties waren heel sterk en besloegen mijn hele gezichtsveld met ogen open en dicht. De visioenen kwamen in flitsen die om de 2 seconden mijn visie schoten. Ik zag overal VEEL mensen, in ``geest/schim`` achtige vormen, paarse kleuren, met veel diepte. Ze waren erg ``aanwezig``.Toen de misselijkheid over was ging ik op een matras in de zon liggen in mijn kamer: Dat was heerlijk: Prachtige Kleurrijke mandala achtige tunnels en vormen. Verder veel vervormingen, over een soort beweging en Kleuren en Detail waren intens versterkt. De misselijkheid is zeker geen pretje maar de ervaring is zo mysterieus en magisch dat ik het dat 3dubbel waard vind. Volgende X zal ik het proberen te roken.

Reviewer

Hi.
i maked 3 experiences with yopo.
the first it was intranasal, i tooked less than half dosis (2 seeds) but it was very painfull to inhale. then i get stoned for 30 minuts
the second one we smoked around 2 seeds (8 hits) and it was very similar.
the last experience we tooked 4 grams of peganum harmala in water-lemon solution and after 1 hour we smoked yopo.
with the firs hit i get high, and with 4 hits we get to a really intense trip very similar to the ayahuasca with peganum haramala and psichotrya viridis.
at begining a little bit uncomfortable but after gos much better. very beautifulls visuals, a pleacent feeling in the body.
very nice.
the good thing its that you can have a strong and intense trip and after 50 minuts or 1 hour the trip is finished and you get very clear.
also is very cheap compare with another dmt resources
i suggest to take littles amounts at begining and then push more
good trip!

Reviewer

Deze zaadjes zijn echt ongelooflijk! Omdat dit mijn eerste keer was, heb ik er maar 3 gepoft, vervolgens fijn gestampt en wat kalk aan toe gevoegd. Ik heb de nodige ervaring met psychedelics en partydrugs, maar deze ervaring kan ik nergens mee vergelijken. Ik snoof er drie op en binnen 2 min werd ik als ware in een raket weggeschoten en heb binnen 3 kwartier het hele universum kunnen verkennen. De twee vrienden die erbij waren zag ik als robots en mijn vertrouwde huisje was opeens het planetenstelsel, die om de seconde wisselde van kleur, en de katten zagen eruit als stekelige aliens. Na 5 min van mijn reis, moest ik alleen, zeer plotseling overgeven en daarna kon ik, zonder misselijkheid verder genieten. Echt een aanrader voor een overweldigende trip, maar is zeker niet voor mietjes en je moet stevig in je schoenen staan. Het is voor mij voor herhaling vatbaar en ik zal er dan nog meer van kunnen genieten, omdat ik me er dan nog beter aan kan overgeven......want uitstappen is absoluut niet mogelijk

Reviewer

Diese Samen sind göttlich! hab mir höchstens zwei davon mit ein wenig kalkpulver auf nase gegeben, zusammen mit einer aufgekochten mischung von 3gr steppenraute und etwa 30gr chakruna...die visionen, die ich daraufhin gehabt habe, waren überwältigend, erschreckend, beängstigend aber zugleich das wundervollste, was ich je erlebt habe. ich bin in diesem trip mehrere male gestorben und wiederauferstanden! habe wunderbare tempel aus licht gesehen, atemberaubende mandalas, bizarre muster und formen, das pulsierende blut unter meiner haut, habe mir die seele aus dem leib gekotzt und zugleich meine ängste erbrochen, habe schlangen in meinen gedärmen gefühlt, habe atome um mich herum GESEHEN! Ayahuasca lebt!

Reviewer

j ai pris ca avec mes potes environ 3 a 4 graines en 1 prise dificile a passer
vu la taille des poutres .mais 4 min apres la prise j me suis pris une bonne perche d une
heure a peu pres avec visuel et fous rire .trip tres colores..... pa mal
j recidiverai c sur .....

Reviewer

Jo, es kann ja sein, dass die Shamanen nen fetten Rausch davon hatten. Die waren es dann wohl auch gewohnt, sich eine Line von 15 cm und 0,5 cm breite rein zu ziehen. Dies soll eine kleine Dosis für eine Person sein. Wir haben uns eben diese Megaline zu zweit geteilt. Man müsste noch Pfropfen für die Nase dazu verkaufen, dass der Kram auch drin bleibt. Wir haben bisher eine Packung Taschentücher verbraucht, um den Kram wieder raus zu bekommen. Wärend der Rest jetzt so im Gehirn vergammelt, steht nun die Frage "Wo ist die Wirkung?" Ich kann die Samen allen empfehlen, die ein Nasenvolumen von einem halben Liter haben. Aber gewöhnlichen Nasenträgern ist das, was inhaliert werden soll, einfach zu viel. Aber eins ist geil! Wenn man den Kram in der Pfanne erhitzt, riecht es wie Brathänchen in der Küche. Wir bleiben lieber bei den Standartdrogen.

Reviewer

Really some good shit, me and my friends where totally in anotherworld.. Dancing pandabears, a walking tv even my grandmother came to visit.. 2 of my friends and me were totally thrilled of these little beens.so much collor and happiness. But 3 other friends will never take it again.. Be carefull to take to much, this is some heavy shit..

Reviewer

Wow, hatte mit den Samen eine GÖTTLICHE Erfahrung, Wahnsinn.....so ne wunderschöne optic hatte ich noch nicht mal von Acid und Pilzen !!! Der Trip dauerte bei mir ca. 2-3 Stunden nur die Optics lassen nach ner halben stunde nach aber das geile gefühl hält schon länger. Bin echt sehr begeistert von den Samen, werd die mir auf jeden fall nochmal bestellen, kann sie echt nur jedem der auf Psychedelica steht empfehlen.....KAUFEN leutz !!

Reviewer

Also habe die Dinger gestern bekommen, und habe mir ca 3-4 klein gemacht wie beschrieben, also erstein mal, diese ganze menge zu rotzen, ist ganz schön überl...nach 2 ordentlich lines, habe ich es mal pur geraucht, mein fehler-----> mich hats totall ausgeräumt. Doch davon lasse ich mich nicht abschrecken, ich werde heute 2 ziehen und dann noch 2 essen mal schaun was passiert ....

Reviewer

Snuiven was geen succes, direct een bloedneus.
Roken werkte veel beter, closed eyed visuals en een euforische blijheid. Niet echt misselijk, beetje druk op mn hoofd. Lekker, maar wel moeilijk te roken.
Extract maken werkt misschien beter, dat ga ik nog proberen.

Reviewer

unberechenbar!!!!!!!!!!!
taugt mir prsönlich nich so dermassen.
rauch mir 3 samen mich sprengts voll weg.max.30 min. allerhöchstens.
rotz mir 3 samen ganz komischer trip keine optik nur ein ungeheurer druck auf dem körper. aber ohne scheiß. in den 5 min. wie es fährt....... es können die krassesten 5we werden.believ in m i know what im saying.
wir haben sie sehr oft getestet. krass!!!!!!!!
unberechenbar

Reviewer

Ich nahm 4 große Samen nasal und dazu 3 Supercaps ein paar Stunden vorher.
Es war eine bombastische Wirkung und "GOTT" hatte mich überrollt. Es war einfach genial. Allerdings kann ich mir nicht erklären, warum bei mir der Trip ziemlich genau 130 min dauerte. Besser für mich. *g*
Yopo-Samen sind besser als Pilze. Sie haben einfach einen höheren Rang.

Reviewer

de visualisaties zijn wonderbaarlijk mooi,soms wat bizar,het sloome gevoel vond ik een tegenvaller evenals het feit dat je er spuugmisselijk van wordt van zodra je meer dan vier zaadjes snuift.zeven van mijn vrienden hebben het ook getest en vonden het onaangenaam.geen aanrader,het ttripeffect alleen was fijn maar de misselijkheid was het niet waard.levi

Reviewer

Snuiven: Werkt prima na twee zaadjes gesnoven te hebben met kalk poeder, was al een fix psychologisch effect merkbaar en heel veel visuals, door pijn aan neus kon ik andere 2 zaadjes niet meer opsnuiven. Beetje jammer alleen dat ik zo goed als hele trip zwaar misselijk was. Dit verpeste de trip toch wel enigszins. vandaar ook slechts 3 sterren. Die misselijkheid komt daar toxische stof 5-HO-DMT (Bufotenine). Zonder misselijkheid zou het een wereldse trip zijn geweest.

Roken: Merkte ik weinig van wel volgens de beschrijving gedaan (lang rook inhouden etc.) maar zonder kalkpoeder. Had een erg stoned en opgeblazebn gevoel. wel ok.

Reviewer

crikey! i prepared and snuffed these seeds in combination with syrian rue. I reckon i only got 2 seeds up my nose cause it burned like buggery. It was like coming up on 6 hits of acid in 3 minutes, NO SHIT! The body load was a bit rough and i vomited once, which is why i rate this 4 rather than 5 stars. In terms of effectiveness though, wow, these little puppies are powerful.

Reviewer

Misturado com maryjuana faz você sair do corpo

Reviewer

Unbelievable!!!! I`ve toasted 4 little and 1 big seeds not too well,powdered, mixed with lime and snuffed....It came in very fast,overwhelming, and i`ve started to feel nausea.It was horrible, but after I vomit, things are gettin`better.Both opened/closed-eyed hallucinations, they were really interesting, beyond expression.After sniffing I was listening to Goa-trance music, but drums were annoying in the state of nausea, so I changed to Psy Chill, that healed my mind and body. When I got back control over my body, i`ve smoked a joint,which made the trip funny:D Goa again, Shaman`s dance , extraordinary high-feeling... I recommend this stuff to everyone, this is the Breakfast of Champions :DD Peace

Reviewer

fort sympathique pour une soirée posé,c est chiant a preparez et a sniffer (environ 3-4 graines chacun) mais sa monte assez vite. les effets sont assez brutal au debuts,hallu yeux fermer plus possible de bouger mais forte detente pendant 1 petite heure sans que le temps n ai paru bouger et apres on a envie de parlez de rire mais sa passe assez vite. a teste

Reviewer

smoked three medium sized seeds ( the size of seed is important as they are potent and size really does matter) these were roasted until they popped, the shell removed and then ground useing pestel and mortor, lime was the added at about 3 :1 ratio of yopo to lime, the lime does really enhance the effects making the entire trip alot more powerful. This powdered mixture must be mixed with some smoking material like tobbacco or MJ and it is important to smoke as much and as fast as possible for the best effect. Great DMT trips off this stuff, smoked or snorted. superb seeds.

Reviewer

Man I was trippin BALLZ, I did this at school with a friend in his car. After five minutes I started to really feel something, then within ten minutes I started to see stuff. I could not control my self, it felt as if I was in another time dimension. The yopo seeds from this web site are the BEST YOPO SEEDS EVER. EVERY ONE SHOULD ORDER FROM AZARIUS!!! :)

Reviewer

Lots of open eyed hallucinations if combinated with vodka.

Reviewer

This is good stuff, very nice relaxed and stoned feeling with just a couple seeds!
Amazing, no trip thought.

Reviewer

Sympa... difficil à taper vu la taille des traces avec 5-10 graines... Pas mal en pipe... mais effet COURT et pas super violent...

Reviewer

Bonne hallucinations.Cependant 5 graines ca fait un gros tas à priser.Il faut lutter contre l`ècoeurement et la nausée.

Reviewer

Amusant mais pas tré péchu...
Pas mal si fumé en pipe...
Effet court...

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.