Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

VapCap M 2021 Coloured

ARI-004178 DynaVap

color:

style:

€ 90,00 *
+

Niet op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • ARI-004178

De nieuwe kleuren van de VapCap "M" 2021 zijn uitgebracht! DynaVap heeft zojuist hun jaarlijkse limited editions van hun pronkstuk "M" gelanceerd, hun bekende draagbare vaporizer. Van de drie kleuren maken AzuriuM en RosiuM een comeback, en maakt een nieuwe groene variant een welverdiende entree: VerdiuM.

DynaVap VapCap M 2021 kleuren

RosiuM - De RosiuM is een oogverblindende roze versie van de VapCap M 2021. Als je de verdamper een beetje laat oververhitten, verschijnen er subtiele kleurtinten in de tip en de steel.
AzuriuM - De blauwe AzuriuM is de meest verfijnde versie van de drie kleuren. Maar ook deze heeft verbluffende kleurtinten in petto als je de vaporizer verwarmt.
VerdiuM - De splinternieuwe kleur van 2021! Voor de allereerste keer is de VapCap ""M"" verkrijgbaar in een stijlvolle groene kleur, met uiteenlopende, verrassende kleurtinten - waaronder geel en blauw.

Westerse landen vieren nieuwjaar meestal op 1 januari. In andere culturen wordt dit op verschillende momenten gevierd. Zo begint het Chinees Nieuwjaar op de eerste dag van de Chinese kalender, tussen 21 januari en 20 februari. Nowruz, ook wel bekend als het Perzisch Nieuwjaar, begint tijdens de lente-equinox en valt dus rond 21 maart van de Gregoriaanse kalender.

In het DynaVerse vieren we nieuwjaar rond begin april, als DynaVap nieuwe VapCaps uitbrengt. Dat pakken we ook dit jaar weer feestelijk aan, met wel 3 nieuwe VapCaps in de DynaCollection! De iconische VapCap M kreeg een 2021-upgrade. Dit model brengt de beste features samen van de VapCap M 2020, 2019, en meer.

 

VapCap M 2021 - What’s new?

Vorig jaar introduceerde DynaVap een paar geweldige features die de VapCap M 2020 tot een iconische vaporizer maakten. De eerste grote upgrade was de Captive dop met kleine inkepingen, waardoor hij niet langer van de VapCap afglijdt. Dit issue is nu dus mooi verleden tijd.

De op een na grootste update was waarschijnlijk het taps toelopende mondstuk van 10 millimeter. Daarmee kun je jouw VapCap gebruiken op elke watertool met een female joint van 10 millimeter voor soepele, water-gefilterde vape-sessies.

Aan de nieuwste 2021-uitvoering zijn nog meer features toegevoegd:

Septa gekartelde, gefacetteerde extractiekamer. De nieuwe kroonvormige, gekartelde tip is bruikbaar als een geïntegreerde grinder en maakt het vullen een stuk makkelijker.

De zeven inkepingen op de tip zorgen ook voor een gelijkmatige verdeling van lucht en warmte.

Navigatie op gevoel en intuïtie. De stem heeft nieuwe grip voor betere hanteerbaarheid, waardoor het gemakkelijker wordt om het luchtgat te vinden of om de VapCap te draaien tijdens het verwarmen.

Next generation dubbele luchtgaten. De dubbele luchtgaten zijn opnieuw ontworpen voor makkelijkere navigatie. Ze zijn nu nog makkelijker te vinden terwijl je de VapCap in je hand houdt.

Pro"M"inent compound angledrocker. Nog een upgrade die zorgt voor betere navigatie. Tegenover het luchtgat is de rocker nu duidelijker aanwezig. Daardoor zijn snelle en makkelijke handbewegingen mogelijk bij het bedekken van de luchtgaten.

 

Kenmerken van de VapCap M 2021

 • Middendeel: Roestvrijstaal - Grip in de vorm van een zandloper
 • Condensator: Standaard M Condensator
 • Mondstuk: Roestvrijstaal - 10mm taps toelopend
 • Dop: Captive Cap
 • Extractiekamer: Adjust-A-Bowl - 2 verschillende inhoudscapaciteiten
 • Totale lengte: 92 mm
 • Gewicht: 19,5 g

 

Hoe gebruik je de VapCap M 2021?

De VapCap M is heel eenvoudig te gebruiken:

 1. Verwijder de kleine metalen dop en vul de VapCap met gemalen materiaal
 2. Doe de dop er vervolgens weer op
 3. Verwarm de zijkant van de dop terwijl je draait, totdat je een klik voelt of hoort
 4. Als ‘ie klikt, is ‘ie klaar voor gebruik
 5. Neem een hijs en geniet!
 6. Als de VapCap is afgekoeld, klikt 'ie weer.

Voeg de DynaCoil toe om de VapCap M 2021 te gebruiken met concentraten. De M is heel gemakkelijk schoon te maken, dus zorg ervoor dat je na elke sessie resten verwijdert voor een optimale smaak.

Voor een vlamloze VapCap-ervaring kun je de M 2021 verwarmen met de Apollo 2 DynaTec inductieverwarmer, de Rover of de Orion (binnenkort beschikbaar).

Fragen und Antworten meer

VapCap M 2021 Coloured Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "VapCap M 2021 Coloured"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Delivery method: Direct draw
Compatibility: Herbs and oils
Warranty: 2 year
Heat-up time: 0-10 seconds
Replaceable battery: No
Heating technique: Hybrid
Pass-through charging: No
Brand: DynaVap
Weight: 19,5 g