Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Image

PAX 2 wateradapter male (New Vape)

ARI-004488 PAX Labs Inc.

style:

€ 49,00 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-004488

De PAX 2 wateradapter male van New Vape is ontworpen voor gebruik met de PAX 2 en 3. Hij past op female joints van 14 en 18 mm, waardoor je PAX 2 compatibel wordt met een groot aantal bubblers en bongs.

Gemaakt van Delrin een kunststof die krassen op de glanslaag van de PAX 3 tegengaat. De adapter heeft ook een instelbare O-ring die de PAX goed vastzet.

Handgemaakt in de V.S.

Fragen und Antworten meer

PAX 2 wateradapter male (New Vape) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "PAX 2 wateradapter male (New Vape)"

Reviewer

  • + handig
  • - duur

Mooie waterpijp adapter voor je Bong. Het artikel dat ik heb ontvangen is zwart, niet zilver, zoals op de foto.
Met de bijgeleverde inbussleutel kun je de O-Ring goed instellen zodat je de Pax makkelijk in en uit de adapter kan halen. het is goede kwaliteit, mooi vormgegeven, en duurzaam, waardoor het een beetje prijzig is. Maar ik zou deze adapter aanraden over de Glazen Adapter.
Als de Pax geplaatst is kun je door een beetje op de Pax te drukken de Pax aan of uit zetten. Dit is een pluspunt over de glazen adapter die ook hier bij Azarius te koop is. Bij de glazen adapter moet je de Pax er uit halen om hem weer uit te zetten.
Ik gebruik dit artikel in combinatie met de Pax 3 en Bubbler Glas Bomb Tower en ben heel tevreden. Het is lekker, schoon, en koeler dan rechtstreeks uit de Pax inhaleren. Ik zie in het water ook kleine deeltjes achterblijven en het glas word ook vies, dat is toch weer van alles dat je dus niet binnen krijgt.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.