VapCap HydraVonG

ARI-003713 DynaVap

color:

€ 89,00 *
+

Niet op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • ARI-003713

De HydraVonG is een geweldige opvolger van de VapCap NonaVonG. Het is verbazingwekkend hoe comfortabel deze lichtgewicht vaporizer langs je vingers rolt. En hij ziet er ook nog eens geweldig uit!

Met de HydraVonG borduurt DynaVap verder op de organische VapCap-stijl. De nieuwe stem is voorzien van houtsnijdetails waardoor het draaien van het apparaat bijna gedachteloos gaat. De handgemaakte details maken van de HydraVonG een echte schoonheid.

DynaVap introduceert ook een nieuw klapgat. De vorm is langgerekt en discreet in het hout gesneden. De nieuwe vorm maakt het mogelijk om de damp-luchtverhouding met subtiele bewegingen te moduleren.

Als je van watergekoelde damp houdt, is de HydraVonG het VapCap-model dat je zoekt. Het houten deel is taps toelopend zodat hij op 14 mm verbindingen van bongs en bubblers past. Geen adapters nodig, plaats de HydraVong gewoon in de joint en bubbel richting gelukzaligheid!

DynaVap HydraVonG eigenschappen

 • Lengte: 92 mm
 • Middendeel: 62 mm stem
 • Condenser: standaard
 • Titanium tip

Wat is de VapCap

De VapCap is een superkleine, discrete vaporizer die werkt zonder gebruik van elektronica of een batterij. Dit maakt het ideaal voor gebruik op campings en festivals, of bij vergeetachtigheid als het aankomt op opladen en het meenemen van losse onderdelen. De VapCap wordt geleverd in een geurdichte opbergtube, voor extra discretie.

Hoe gebruik je de VapCap

 1. Vul de bovenkant met een kleine hoeveelheid kruiden of ander materiaal. De VapCap kan ook worden gebruikt met geperste hars en andere concentraten (zorg ervoor dat het na iedere sessie goed wordt schoongemaakt)
 2. Sluit de dop weer
 3. Gebruik een aansteker (bij voorkeur een torchaansteker) om de dop gelijkmatig te verhitten
 4. Wanneer de dop een ‘klik’-geluid maakt, is je VapCap klaar voor gebruik
 5. Inhaleer en geniet van een smaakvolle damp
 6. De VapCap klikt opnieuw wanneer deze is afgekoeld. Nu is hij klaar om opnieuw te worden verhit
 7. De Dynavap VapCap verhit je materiaal op temperaturen tussen ~170°C en ~220°C. De temperatuur is ook afhankelijk van de plek waar je de hitte toepast. Dicht bij het uiteinde van de dop zorgt dit voor lagere temperaturen, bij de andere kant voor hogere temperaturen.

Drie groeven bieden de mogelijkheid om de bowl naar eigen inzicht in te delen. Je kunt de titanium CCD met een eenvoudige beweging verstellen.

Handgemaakt in de Verenigde Staten

Let op: de kleuren en patronen van het hout variëren en kunnen er daardoor iets anders uitzien dan op de foto. Maak het houten deel regelmatig schoon met behulp van DynaWax.

Fragen und Antworten meer

VapCap HydraVonG Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "VapCap HydraVonG"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.