VapCap OmniVap

109200 DynaVap

€ 189,00 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 109200

De OmniVap heeft een metamorfose gekregen. Met zijn prachtige geometrische sci-fi-uiterlijk is hij naast ontzettend handig in gebruik nu ook prachtig om naar te kijken.

De OmniVap is een kleine maar robuuste vaporizer in de VapCap stijl waar Dynavap furore mee maakt. Dit is een vaporizer in broekzakformaat die geschikt is voor de skipiste, camping, picknick of festival. Geen knoppen, geen ingewikkelde trucjes, lekker makkelijk in gebruik met heerlijke damp als resultaat.

Op de roestvrijstalen dop na, is de OmniVap volledig gemaakt van titanium. Dit maakt de OmniVap verbazingwekkend licht. De luchttoevoer pas je eenvoudig aan door aan het mondstuk te draaien. De vaporizer wordt, met uitzondering van de dampkamer en tip, niet heet na langdurig gebruik. De carbonversie heeft een zwart middenstuk van koolstof met een titanium tip.

Vijf groeven bieden de mogelijkheid om de bowl naar eigen inzicht in te delen. Je kunt de titanium CCD met een eenvoudige beweging verstellen.

We bieden nu ook de OmniVap XL aan. Deze is 1.7 cm langer dan zijn kleine broertje. Hierdoor legt de damp een langere afstand af, zodat hij koeler is als je hem inhaleert.

Lengte: 9.2 cm. OmniVap XL: 10.9 cm.

How gebruik je de OmniVap?

1. Vul de OmniVap met materiaal naar keuze. Als je grindt, houd het grof. Te fijn materiaal gaat door de diffusorschijf heen en komt in het apparaat terecht.

2. Plaats de dop weer op de OmniVap.

3. Verhit de metalen dop van je OmniVap terwijl je hem draait. Houd de vlam op het laagste deel van de metalen dop.

4. Blijf draaien totdat je een klik hoort of voelt - dit betekent dat de OmniVap klaar voor gebruik is!

5. Neem een trekje van het mondstuk. Veel gebruikers krijgen het beste resultaat door lange, langzame maar continue trekjes te nemen met een compleet open luchtstroom. Anderen hebben meer effect bij een gedeeltelijk gesloten luchtpoort.

6. Blijf naar wens inhaleren totdat je weer een klik hoort, dit betekent dat de OmniVap is afgekoeld.

Fragen und Antworten meer

VapCap OmniVap Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "VapCap OmniVap"

Reviewer

Very good and tasty vapor and also very efficient. A luxury upgrade coming from the VapCap M. I'm using the XL daily for my medical needs and I don't regret paying the high price. This thing should last me many many years.

Reviewer

Net zoals VapCap M een ongelovelijk goeie vaporizer. Waanzinnig lekkere damp als je de aanwijzingen volgt. Snel op temperatuur. Bevat precies de juiste hoeveelheid wiet voor 1 persoon. Wordt hier lekker stoned van. Is erg gemakkelijk schoon te maken. Geen batterijen nodig. De Omnivap warmt sneller op en koelt sneller af dan de VapCap M.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Automatic switch-off: No
Compatibility: Herbs (flowers)
Delivery method: Direct draw
Adjustable temperature: No
Warranty: 2 year
Heating technique: Conduction
Portable / Desktop: Portable
Replaceable battery: No
Pass-through charging: No
Brand: DynaVap