Firefly 2+

ARI-004585 Firefly

color:

€ 259,00 *
+

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • ARI-004585

De Firefly 2+ vaporizer is gereed om de liefhebber van hoogwaardig vapen te verleiden. De nieuw ontworpen Firefly 2+ gebruikt convectietechnologie die moeiteloos je favoriete wiet of concentraat verdampt.

Het zal je vergeven worden als je denkt dat de Firefly 2+ veel lijkt op zijn legendarische voorganger, de Firefly 2. De look & feel is hetzelfde met een magnetische bovenkant die de gevulde bowl en het glazen luchtpad afsluit. De enige duidelijke verandering is het nieuwe bedrijfslogo dat onder de kamer is geplaatst. De gloed van het logo geeft aan wanneer de vaporizer is geactiveerd of de batterij bijna leeg is.

Haal alles uit je wiet met de Firefly 2+

Cannabis bestaat uit zo veel verbazingwekkende stoffen, maar de optimale temperatuur waarbij elk van hen vrijkomt, kan erg verschillen. Om alles uit je toppen te halen, maakt de Firefly 2+ gebruik van dynamische convectieverwarming. Elke inhalatie verhoogt de temperatuur lichtjes. Het grote voordeel is dat je op deze manier alle verbindingen van de plant kunt verdampen. Zo biedt de Firefly 2+ een complete vape-ervaring die het volledige smaakspectrum combineert met een diep effect dat uniek is in vergelijking met andere vaporizers.

Soepele luchtstroom

De luchtstroom van de Firefly 2+ is toegenomen. Het nieuwe luchtstroomsysteem combineert een efficiënte afzuiging met een prettige inhalering. Vergeleken met de originele Firefly 2 levert de vaporizer 33% meer luchtstroom.

Voor een optimale luchtstroom dien je de bowl op de juiste manier te vullen. Zorg ervoor dat het glazen gedeelte schoon blijft. Een volle bowl vernauwt de luchtstroom en bovendien heb je maar een kleine hoeveelheid wiet nodig om met de Firefly 2+ high te worden.

Dezelfde batterij, betere prestaties

De Firefly 2+ wordt geleverd met een oplaadbare Lithium-Ion 7.4 770 mAh batterij. Inderdaad, dat is dezelfde batterij als de Firefly 2. Door het upgraden van de firmware is de batterijprestatie toch aanzienlijk verbeterd. Een enkele lading moet 3 tot 5 bowls meegaan, afhankelijk van je vapestijl en instellingen. Het logo zal rood knipperen wanneer de batterij bijna leeg is en moet worden opgeladen.

Een lege batterij wordt in ongeveer 45 minuten opgeladen.

Firefly 2+ smartphone-bediening

Je kunt de 7 vaste temperatuurinstellingen direct met je apparaat aanpassen. Maar de optionele Firefly 2+ app (beschikbaar voor Android) biedt een nauwkeuriger bereik van temperatuurinstellingen tussen de 93 °C en 260 °C. De app maakt gebruik van Bluetooth-connectiviteit en biedt de mogelijkheid om in real-time te communiceren met je Firefly 2 Plus. Met de app kun je de vaporizer een andere naam geven en met de kalibratiefunctie een gepersonaliseerde balans vinden tussen rijkere of zachtere dampen.

Wat zit er in de doos

  • 1 Firefly 2+ vaporizer
  • 1 Batterij
  • 1 Oplaaddok
  • 1 USB 3.0-kabel
  • 1 Druppelkussen
  • 3 Alcoholdoekjes

 

Fragen und Antworten meer

Firefly 2+ Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Firefly 2+"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.