Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

The Omni 2021

109873 DynaVap

€ 226,00 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 109873

Bij Azarius zijn we dol op de maand april. Niet alleen vanwege het lenteweer, of de nieuwe zaden, of omdat we 420 vieren, maar ook omdat april de maand is waarin DynaVap elk jaar nieuwe VapCaps uitbrengt.

Dit jaar zijn er niet 1, niet 2, maar wel 3 nieuwe VapCaps om te ontdekken! Naast de jaarlijkse aanpassingen aan de M en de VonG (een nieuwe, geoptimaliseerde VapCap, speciaal voor waterpijpen), kreeg de premium OmniVap-serie ook een toevoeging: een 2021-update van de OmniVap XL, omgedoopt tot de Omni. Er zijn dan wel wat letters weggelaten in de naam, toch heeft de Omni alle belangrijke features van zijn voorganger: een ultra-duurzame titanium constructie en aanpassing van de lucht/damp-verhouding via een verstelbaar mondstuk. En dat is nog lang niet alles! De Omni heeft nieuwe features die de OmniVap-serie nog indrukwekkender maken.

De nieuwe kenmerken van de Omni

Captive cap. De originele dop is bijgewerkt met nieuwe functionele geometrie. Dit houdt de dop op zijn plaats en zorgt tegelijkertijd voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom en een verbeterde voelbare indicatie van zowel heat-up als cool-down clicks.

Nona voorgevormde extractiekamer met inkepingen. De nieuwe kroonvormige gekartelde tip is bruikbaar als geïntegreerde grinder en maakt het vullen makkelijker. De negen inkepingen zorgen ook voor een homogenere verdeling van lucht en warmte.

Driedelig 9 vin-profiel. Het nieuwe profiel heeft een stevige titanium-inhoud, waardoor het warmte beter vasthoudt.

Navigatie op gevoel en intuïtie. De stem heeft nieuwe grip voor betere hanteerbaarheid, waardoor het gemakkelijker wordt om het luchtgat te vinden of om de VapCap te draaien tijdens het verwarmen.

Dubbele turbulerende luchtgaten. De dubbele luchtgaten zijn opnieuw ontworpen voor gemakkelijker gebruik. Het is nu eenvoudiger om ze op de tast te vinden terwijl je de VapCap ronddraait met je vingers.

Compound angled rocker. Een andere upgrade met verbeterde navigatie. Tegenover het luchtgat is de rocker duidelijker aanwezig. Daardoor kun je zo nu makkelijker en sneller bedienen terwijl je de luchtgaten bedekt.

Aanpassing van de condensor-indicator. Het hoofdkenmerk qua luchtstroombediening van de Omni-serie is verbeterd met een indicator op het mondstuk, en biedt visuele ondersteuning bij het aanpassen van de luchtstroom.

Herbruikbare verpakking / standaard. De Omni komt nu in een herbruikbare kartonnen verpakking in de vorm van een VapCap, die ook dienst doet als standaard!

Kenmerken van de Omni

 • Middendeel: Stem van titanium
 • Condenstator: Omni XL Condensator
 • Mondstuk: Titanium
 • Dop: Captive Cap
 • Extractiekamer: Adjust-A-Bowl - 2 verschillende inhoudscapaciteiten
 • Totale lengte: 109 mm
 • Gewicht: 17,3 g

Zo gebruik je de Omni

De Omni is heel eenvoudig in gebruik:

 1. Verwijder de kleine metalen dop en vul de VapCap met gemalen materiaal
 2. Doe de dop er vervolgens weer op
 3. Verwarm de zijkant van de dop terwijl je draait, totdat je een klik voelt of hoort
 4. Als ‘ie klikt, is ‘ie klaar voor gebruik
 5. Neem een hijs en geniet!
 6. Als de VapCap is afgekoeld, klikt 'ie weer.

Voeg de DynaCoil toe om de Omni 2021 te gebruiken met concentraten. De Omni is heel gemakkelijk schoon te maken, dus zorg ervoor dat je na elke sessie resten verwijdert voor een optimale smaak.

Voor een vlamloze VapCap-ervaring kun je de Omni 2021 verwarmen met de Apollo 2 DynaTec inductieverwarmer, de Rover of de Orion (binnenkort beschikbaar).

Fragen und Antworten meer

The Omni 2021 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "The Omni 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Automatic switch-off: No
Compatibility: Herbs (flowers)
Delivery method: Direct draw
Adjustable temperature: No
Warranty: 2 year
Heating technique: Conduction
Portable / Desktop: Portable
Replaceable battery: No
Pass-through charging: No
Brand: DynaVap