Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Werken bij Azarius

WELKOM OP ONZE VACATUREPAGINA

WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR GETALENTEERDE MENSEN OM ONS TEAM TE VERSTERKEN

Wie we zijn

Onze missie is om onze klanten op verantwoorde en informatieve wijze toegang te verschaffen tot producten van de hoogste kwaliteit. Zo verkopen we alleen producten waar we zelf 100% in geloven en achter staan en leveren we bij elk product goede, eerlijke en volledige informatie. Deze verantwoordelijkheid stopt niet als de verkoop is afgerond. Elke klant die bij ons koopt moet tevreden zijn over zijn winkelervaring.

Azarius is onderdeel van een groot- en detailhandel in de uitdagende branche van smart- en headproducten, vaporizers en cannabiszaden. In ons bedrijf combineren we hard werken met een informele en gezellige sfeer. We runnen verschillende webwinkels en vanuit onze vestiging in Amsterdam-West versturen we bestellingen naar groot- en detailhandelklanten door heel Europa. We zijn hiermee begonnen in 1999 en sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot het meest toonaangevende bedrijf in de Europese smart- en vaporizerbranche.

Reageren?

Interesse om bij ons te komen werken? Stuur je cv met motivatie naar Michèle van der Zande: [email protected] We bekijken elke aanmelding zeer serieus en komen bij je terug zodra mogelijk.

Voel je je hierdoor aangesproken en ben je benieuwd of er vacatures zijn die aansluiten op jouw kwaliteiten, bezoek dan onze recruitmentpagina.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.